• Αισιοδοξια!

• Η ψυχική και πνευματική διάσταση της πολλαπλής σκλήρυνσης. Ίαση του σώματος μέσο της Ψυχής.
Η ψυχική και πνευματική διάσταση της πολλαπλής σκλήρυνσης. Ίαση του σώματος μέσο της Ψυχής.
 #73052  από Π.Μ79
 Τρί Ιουν 05, 2012 7:09 pm
elpida έγραψε:Και εγώ αν πω στο γιατρό μου ότι δεν πάσχω από σκλήρυνση, αλλά από ΧΕΝΦΑ θα με περάσει για χαζή. Θα είμαι όμως όντως χαζή;
Όχι αλλά αυτός θα είναι χαζός, όπως έχουν αποδείξει ότι είναι σχετικά με τις απαντήσεις τους για τη χένφα και την σκπ.

Μην αλλάζουμε το θέμα Ελπίδα όμως ε? ;)
 #73073  από Κώστας
 Τρί Ιουν 05, 2012 11:31 pm
Bre mitso grafe ellhnika na mporoyme na se diabazoyme pio aneta!
Βρε Μήτσο, γράφε Ελληνικά να μπορούμε να σε διαβάζουμε πιο άνετα!
Το δεύτερο δεν είναι καλύτερο και πιο σύντομο στην ανάγνωσή του;

Ελπίδα, υπάρχει έστω και 1 στις χίλιες πιθανότητα να πάρεις από τον γιατρό απάντηση του τύπου "ναι έχεις δίκιο μάλλον φταίει η ΧΕΝΦΑ"
Από το Θεό όμως δεν υπάρχει ούτε μία στο τετράκις, πεντάκις, εξάκις... εκατομμύρια πιθανότητα να πάρεις απάντηση!

Υσ. Ανέφερα την "απαγορευμένη λέξη" για παράδειγμα και ΜΟΝΟ. Μην το εκμεταλλευτείτε!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κώστας την Τρί Ιουν 05, 2012 11:40 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #73077  από Π.Μ79
 Τρί Ιουν 05, 2012 11:42 pm
Μήτσο:

control panel > region and language > keyboards and languages > change keyboards > add language (Greek) > apply > ok

Restart.

done!!!! :D :D
 #73079  από Κώστας
 Τετ Ιουν 06, 2012 12:06 am
Mitsos83 έγραψε: Ίσως είμαι ανώμαλος αλλά πλέον εμένα είτε λατινικοί είτε ελληνικοί χαρακτήρες μου φαίνονται το ίδιο.
Υπερασπιζόμενος το μεγαλείο της Ελληνικής γλώσσας παραθέτω εν συντομία τα παρακάτω που πιθανότατα γνωρίζετε, ζητώντας συγνώμη που αποπροσανατολίζω για λίγο το αρχικό θέμα της συζήτησης.

Οι επιστήμονες πληροφορικής και υπολογιστών, διεπίστωσαν ότι οι Η/Υ προχωρημένης τεχνολογίας δέχονται ως νοηματική γλώσσα μόνον την Ελληνική. Όλες τις άλλες γλώσσες τις χαρακτήρισαν (οι επιστήμονες), σημειολογικές .
Νοηματική γλώσσα θεωρείται η γλώσσα στην οποία το σημαίνον, δηλαδή η λέξη, και το σημαινόμενο, δηλαδή αυτό, που η λέξη εκφράζει (πράγμα, ιδέα, κατάσταση), έχουν μεταξύ τους πρωτογενή σχέση. Ενώ σημειολογική είναι η γλώσσα στην οποία αυθαιρέτως ορίζεται ότι το αμ πράγμα (σημαινόμενο) εννοείται με το αμ (σημαίνον). Με άλλα λόγια, η Ελληνική γλώσσα είναι η μόνη γλώσσα της οποίας οι λέξεις έχουν πρωτογένεια, ενώ σε όλες τις άλλες, οι λέξεις είναι συμματικές, σημαίνουν, δηλαδή κάτι, απλώς επειδή έτσι «συμφωνήθηκε» μεταξύ εκείνων που την χρησιμοποιούν.
ΟΛΕΣ οι λέξεις στην Ελληνική ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ, π.χ. η λέξη ενθουσιασμός = εν-Θεώ, γεωμετρία = γη +μετρώ, προφητεία = προ + φάω, άνθρωπος = ο άναρθρων (ο αρθρώνων λόγο).
Έχουμε δηλαδή αιτιώδη σχέση μεταξύ λέξεως-πράγματος, πράγμα ανύπαρκτο στις άλλες γλώσσες. Τα τελειότερα προγράμματα (Ίμυκος, Γνώσεις και Νεύτων), αναπαριστούν τους λεκτικούς τύπους της Ελληνικής σε ολοκληρώματα και σε τέλεια σχήματα παραστατικής, πράγμα που αδυνατούν να κάνουν για τις άλλες γλώσσες. Και τούτο επειδή η Ελληνική έχει μαθηματική δομή που επιτρέπει την αρμονική γεωμετρική τους απεικόνιση.

Συγνώμη αν σας κούρασα

Υσ. Για περισσότερα
http://www.alexandroupoli.net/e107_plug ... ontent.518
 #73086  από Γιάννης
 Τετ Ιουν 06, 2012 9:08 am
Mitsos83 έγραψε:μετά κάτσε εξήγα στο γερμανικό IT service τί έκανες, γιατί το έκανες κτλ κτλ κτλ
Ρε θεέ που μας κοιτάζεις από κει ψηλά, βλέπεις σε τι βασανιστήρια υποβάλλουν το πατριωτάκι οι φρίτσιδες; Μετά θα θέλουν να κοπιάσουν να φάνε καρπούζεν. Παπάρια θα φάνε.

Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γιάννης την Τετ Ιουν 06, 2012 9:19 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #73088  από Γιάννης
 Τετ Ιουν 06, 2012 9:31 am
Καλημέρα Μήτσο

Λοιπόν, κοιτάξτε φωτο που βρήκα, αυτοί οι αμερικάνοι θα μείνουν για πάντα βλάκες. Σε ένα σύλλογο αθεϊστών τι ακριβώς συζητούν; Αν γουστάρεις θρησκεύεσαι, αν γουστάρεις παντρεύεσαι την κυρία που απαιτεί θρησκευτικό γάμο, αν δε γουστάρεις τη στέλνεις στη μάνα της, αλλιώς... παντόφλα.

Εικόνα
 #73095  από lilian
 Τετ Ιουν 06, 2012 10:17 am
ΑΝΤΙΓΟΝAKI έγραψε:Scully, έβλεπα κι εγώ φανατικά Χ-FILES. Τρομερή σειρά. Το πιστεύεις ότι δεν έχω δει τον τελευταίο κύκλο? Κάποια στιγμή θα το κάνω με την ησυχία μου και τότε θα τα πούμε εκτενώς.
:greetings-waveyellow:

Νικολέττα, η αισιοδοξία σου είναι μεταδοτική. Πιστεύω κι εγώ ότι είμαστε πολύ κοντά σε μία λύση της νόσου. Το νιώθω, ίσως γιατί το έχω ανάγκη. Αλλά κρατήσου γερά και θα δεις ότι κάποια στιγμή στη ζωή μας θα λέμε, "είχα ΣΚΠ, αλλά τώρα είμαι εντάξει".

Κράτα κάτω από την μπάρα
Μπράβο Αντιγονάκι! ωραίο αυτό που είπες! κάποια στιγμή όλα αυτά θα είναι μια ανάμνηση.
 #73103  από elpida
 Τετ Ιουν 06, 2012 2:04 pm
Αγαπημένε μου Π.Μ. δεν άλλαξα ούτε στιγμή θέμα.

Αγαπημένε μου Κώστα, θα ήμουν τουλάχιστον αφελής, αν σε κάθε μου ερώτηση, περίμενα να ακούσω ένα ναι ή ένα όχι από τον Θεό.
 #73112  από Κώστας
 Τετ Ιουν 06, 2012 10:02 pm
Ελπίδα στο ξανάπα. Έχεις δίκιο στον τρόπο με τον οποίο έχεις τοποθετηθεί για το θέμα πίστη και θεός.
 #73114  από Κώστας
 Τετ Ιουν 06, 2012 10:09 pm
Δεν μπορώ να μην εκφράσω μια νέα απορία.
Παλαιά, αν θυμάμαι καλά απ΄ όσα μας έχουν μάθει, οι Εβραίοι στις προσευχές τους αλλά και όποτε άλλοτε επιθυμούσαν, συνομιλούσαν κανονικά με τον Θεό. Σήμερα τι έχει αλλάξει;!
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 13