• Όταν ο θεός έπλαθε αγγέλους...

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #73007  από aoratos
 Δευ Ιουν 04, 2012 10:40 pm
elena έγραψε:αύριο πρώτη δουλειά το πρωί να βάψω τα μαλλιά μου ....κορακί... :teasing-tease: :teasing-tease: με έχετε κάνει σημαία πια......
Σαν τον Πασχάλη θα είσαι!!! :teasing-neener: :teasing-neener:
 #73008  από elena
 Δευ Ιουν 04, 2012 10:51 pm
aoratos έγραψε: Σαν τον Πασχάλη θα είσαι!!! :teasing-neener: :teasing-neener:
θύμησε μου αύριο (γιατί σήμερα είναι η τιμητική μου και δεν θέλω να συγχιστώ...)να σου πω...άει πνίξου aorate.... :teasing-tease: :teasing-tease:
 #73009  από bistonina
 Δευ Ιουν 04, 2012 10:52 pm
ουφφφφφφφφφφφφ στο τσακ προλαβα....
ελενακι χρονια σου πολλα και καλα. :romance-kisscheek:
φυσικα κανεις πλακα οτι θα χαλασεις αυτο το υπεροχο μοναδικο χρωμα για ενα κορακι..... θα εισαι μια ακομα... ενω ετσι.... μια και μοναδικη!!!!!!!!!!!!!!!!!! :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #73014  από litsa
 Τρί Ιουν 05, 2012 1:46 am
χρόνια πολλά και ευτυχισμένα μία και μοναδική μας 'Ελενα!!!

:banana-stoner: :banana-stoner: :banana-stoner: :banana-stoner: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :occasion-birthdaymulticolor: :occasion-birthdaymulticolor: :occasion-birthdaymulticolor: :occasion-birthdaymulticolor: :occasion-balloons: :occasion-balloons: :occasion-balloons: :occasion-balloons: :occasion-balloons: :occasion-balloons: :occasion-balloons:
 #73029  από κατερινα 55
 Τρί Ιουν 05, 2012 11:38 am
Εικόνα

Εστω και καθυστερημένα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!! :handgestures-salute: :handgestures-salute:
 #73039  από Γιάννης
 Τρί Ιουν 05, 2012 2:50 pm
Ελενάκι χρόνια πολλά με υγεία και χαρά, sorry για την καθυστέρηση αλλά χθες είχαμε εξόδους. Πάρε και δωράκι, τώρα που τέλειωσαν οι επισκέψεις να το φας μόνη σου.

Εικόνα
 #73068  από billios
 Τρί Ιουν 05, 2012 9:53 pm
Αριελ ευχομαι τα καλλιτερα,οτι επιθυμεις. :occasion-cake:
 #73071  από elena
 Τρί Ιουν 05, 2012 10:44 pm
:text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow:

σας ευχαριστώ όλους πολύ!!! :romance-kisscheek: