• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #7254  από elena
 Δευ Ιούλ 20, 2009 1:23 pm
ΚΑΛΗΜΕΡΑ :D ΚΑΛΗΜΕΡΑ :D
και καλή εβδομάδα να έχουμε...!!!!

επιμένω να γράφω !!!σαν τον <τελευταίο των Μοικανών> :D :D

Αλέξανδρε καλή αρχή στην δουλειά σήμερα...μέσα στην ζέστη!!!πως το αποφάσισες?

aorate ,έχεις πολλές απουσίες :D κανόνισε να δικαιολογήσης μερικές γιατί νομίζω μένεις... :D

Mary_d_ath ....δεν στα είπα?και εσύ μένεις!!! :D καλά τι καλύτερο έχεις να κάνεις?

Γιούλη...αλήθεια το Γιούλη από ποιό όνομα βγαίνει?ήθελα καιρό να σε ρωτήσω :D
ελπίζω να είσαι καλά!!!

Maria77 ,κανόνισε μόνο ο γάμος να γίνει Χειμώνα :D αλλά τι να έρθουμε ,τέτοιο τρελοκομείο που είμαστε όλοι μας ,δεν θα κάνουμε γάμο ,πανηγύρι θα κάνουμε :D :D

vivi_gia....?

andrikos...?

Nash...?

aposperitis...?

LL-MM....?

Γιώργος....?

Λίτσα...?

όλοι απουσίες πήρατε....αύριο δικαιολόγούμε!!! :D :D με τον κηδεμόνα σας :D :D

φιλιά σε όλους
με αγάπη Έλενα :D
 #7257  από LL--MM
 Δευ Ιούλ 20, 2009 2:41 pm
Γύρισα από την πανέμορφη μεν, έχουσα βαρύτατο κλίμα δε, αγαπημένη μου Θεσσαλονίκη...

Ε, λοιπόν, το Σάββατο που ήρθα, κατά τις 9 το πρωΐ, πηγα να μαζέψω κάτι φωτοτυπίες στον απάνω δρόμο... δε θα το πιστέψετε, ενώ δεν ήμουν στον ήλιο, γυρνώντας ήμουν όχι μόνο παπί στον ιδρώτα, αλλά και κρύωνα από κάποιο αεράκι πάαααααααρα πολύ δροσερό :roll: !!! και όλα αυτά, εντός πενταλέπτου...

Πώς αντιμετωπίζουν οι μόνιμοι κάτοικοι αυτό το φαινόμενο; Θα με βοηθούσατε πολύ! Μακάρι να μπορούσα να είμαι εκεί 12 μήνες το χρόνο...

Και συγγνώμη, Ελενάκι, καλή βδομάδα και σε σένα και σ' όλους :!:
 #7263  από mary_d_ath
 Δευ Ιούλ 20, 2009 6:57 pm
Καλησπέρα σε όλους/όλες!!

Έμεινα από απουσίες; Όχι ρε γμτ...
Αφού εγώ μέσα στην τάξη ήμουν, απλά δεν πολυσυμμετείχα, κοιτούσα το ταβάνι και ονειρευόμουν τις διακοπές που θα πάω! :P

Ας παραγγείλω και ένα ουζάκι να πιω...
Μμμμ... Καλό το χταποδάκι, αλλά θέλει λίγο περισσότερο ξίδι νομίζω...
Άντε στην υγειά μας!!
Και μουσική, ας βάλει κάποιος το ράδιο να παίζει...
Όχι την Έφη τη Θώδη... Νησιώτικα βάλτε για να μπούμε σε καλοκαιρινό κλίμα!!
Δεν ξέρω να τα χορεύω βέβαια αλλά πάντα σηκώνομαι και κάνω ό, τι μου κατέβει!!
Το αγαπημένο μου είναι το "χορέψετε-χορέψετε παπούτσια μη λυπάστε"!
Νομίζω τα είχα μάθει τα βήματα παλιά, αλλά δεν τα θυμάμαι καθόλου τώρα...
Τελοσπάντων και μετά ένα Ικαριώτικο και φύγαμε!!

Καλό απογευματόβραδο σε όλους/όλες!!
 #7264  από Γιούλη Κ.
 Δευ Ιούλ 20, 2009 7:32 pm
Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλους :lol: :lol: :lol:
elena έγραψε:Γιούλη...αλήθεια το Γιούλη από ποιό όνομα βγαίνει?ήθελα καιρό να σε ρωτήσω
Λοιπόν αυτό το υποκοριστικό βγαίνει από το... υπέροχο όνομα Παναγιώτα :mrgreen: Δε με ρώτησαν όταν με βάφτιζαν :mrgreen: Μεγάλη ιστορία :roll: Θέλετε να φτιάξω καφεδάκια και να σας την πω; :roll: Χαίρομαι που συμφωνήσατε :roll: Τα καφεδάκια έφτασαν... το παραμύθι αρχίζει :lol:

Μια φορά κι έναν καιρό γεννήθηκε ένα πανέμορφο, πανέξυπνο και πάγκαλο (δε γελάμε εδώ...) κοριτσάκι :roll: Η μαμά του το είχε τάξει στην Παναγία της Τήνου (λόγω προηγούμενων επιπλοκών δύο άτυχων εγκυμοσύνων) να το βαφτίσει Μαρία ή Παναγιώτα :roll: Παράλληλα τη μητέρα του πατέρα την έλεγαν Παναγούλα :roll: Οπότε εν μέρει τη γλίτωσε το κοριτσάκι :lol: που δε το βάφτισαν Παναγούλα :mrgreen: (ούτε να το σκέφτομαι δε θέλω :roll: ). Από την άλλη τη μητέρα της μητέρας (τη μητέρα... ω μητέρα...) την έλεγαν Κατερίνα :lol: Και ρωτάω εγώ τώρα... ποιο είναι πιο ωραίο όνομα; υποκειμενικό θα μου πείτε... φυσικά, αλλά το κοριτσάκι μεγάλωνε με αυτό τον καημό :roll: Και με τον καημό έμεινε :shock:

Και να σας πω κι άλλη μια ιστορία; (τώρα που πήρα φόρα την πατήσατε :roll: ) Το κοριτσάκι αυτό μεγάλωνε και τι σκεφτόταν; μια μέρα που θα παντρευόταν θα έκανε 5 παιδιά, 2 αγόρια και 3 κορίτσια (χαχα!!!), γιατί ως πατροπαράδοτη κόρη και με ηθικές αξίες... υπεραξίες... σκεφτόταν ως εξής: αγόρι - κορίτσι τα ονόματα των πεθερικών, αγόρι - κορίτσι τα ονόματα των γονιών της κι ένα κοριτσάκι έξτρα για να το βαφτίσει Κατερίνα (το χαβά της δηλαδή...) :roll:
Όταν το κοριτσάκι μεγάλωσε και συνάντησε το μεγάλο έρωτα της ζωής της :lol: τι έμαθε; την πεθερά της την έλεγαν Κατερίνα :lol: και τον πεθερό Κωστή (σημείωση... ο πατέρας της λεγόταν Κώστας :lol: :lol: ) άρα; Μειωθήκαν οι εγκυμοσύνες :lol: :lol: :lol:
Αλλά... τα παιδιά δε γίνονται κατά παραγγελία :roll: :roll:

Το πρώτο παιδί αγόρι, ο Κωνσταντίνος μου, το δεύτερο πάλι αγόρι, ο Αλέξανδρός μου, γιατί ούτε το Κατερίνα έχει αρσενικό, ούτε το Ζωή (μη μου πείτε Ζώης :mrgreen: )... οπότε;
Ζούνε αυτοί καλά κι εσείς καλύτερα :lol: :lol: :lol:

Πλάκα δεν είχε; Οι συμπτώσεις και η αδυναμία μας να παρέμβουμε στη φύση... προς το παρόν :evil:

Ούφ!!! τελείωσαν οι καφέδες βλέπω... τελείωσαν και τα παραμύθια :roll: Ελπίζω να περάσατε καλά :roll: για να ξανάρθετε :roll: ή να καθίσετε να πιούμε και ποτάκι :roll: Ότι θέλετε :lol: :lol:

Να είστε όλοι καλά, πολλά φιλάκια και μια ευχή... να δροσίσει επιτέλους :roll: :roll:
 #7265  από Γιούλη Κ.
 Δευ Ιούλ 20, 2009 7:58 pm
Και η παραγγελιά σου Mary_d_ath :lol: :lol: :lol:
[youtube]cYbYcJEaKnY[/youtube]
 #7266  από vivi_gia
 Δευ Ιούλ 20, 2009 8:22 pm
για σας κι απο μενααα!! ωραια η ιστορια με το κοριτσακι, καλα του κατσε με τα ονοματα :D :) Πολυ ζεστη δεν την παλευω και δουλεια αστα :!: Αν θελετε το πιστεύετε αλλα δεν μπορω να κατσω να γραψω γιατι με πονανε τα χερακια μου οταν τελειωνω με την δουλεια. Οποτε μπαινω βλεπω λιγο τι λετε και ξαπλωνω καναπε για να μαζεψω δυναμεις για την επομενη μερα :oops: :roll: παω να κατσω στα τραπεζακια εξω με τα κερακια, θα μου φερει κανενασ ποτακι ή να μπω απο μεσα να βαλω μονη μου? :lol: φιλακιααααααα
 #7272  από mary_d_ath
 Δευ Ιούλ 20, 2009 9:38 pm
:lol: :lol: :lol:
Φαντάσου να σε βάφτιζαν "Παναγούλα"!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Έβαλες και το Ικαριώτικο τώρα και μ' "έφτιαξες". Θα πάω να μάθω να χορεύω νησιώτικα, δεν λέει να κάνω ό, τι μου κατεβαίνει κάθε φορά, αλλά από την άλλη... Ο χορός δεν πρέπει να έχει κανόνες... Σημασία έχει να το διασκεδάζεις και να γλιστράς στα γαρύφαλα και να πέφτεις κάτω (το έχω πάθει :lol: :lol: ).

Ουφ... Παίρνω κι εγώ το ποτάκι μου και πάω να κάτσω έξω γιατί με τον ικαριώτικο που χόρεψα κουράστηκα... :lol:

Καληνύχτα σε όλους/όλες!!
Καλό μας ξημέρωμα!!
 #7275  από elena
 Δευ Ιούλ 20, 2009 9:51 pm
Mary_d_ath άκουσες ότι έμεινες και ξεπρόβαλες?
αλήθεια δεν μας είπες τι είπε το ταβάνι για τις διακοπές σου? :D :D :D

Γιούλη ...ωραίο όνομα δεν το συζητώ...γιορτάζεις σε λίγες μέρες μαζί με τους υπόλοιπους!!!

LL-MM πως τα πέρασες ?ωραία?συναντήθηκες με κανέναν?τι μας έφερες γιαγιά ?

vivi_gia καλή ξεκούραση!!!και εγώ τώρα το απόγευμα είχα πάει για μανικιούρ-πεντικιούρ :D :D

φιλιά σε όλους ...πάω να χορέψω...και μένα αρέσουν τα νησιώτικα :D :D
 #7277  από litsa
 Δευ Ιούλ 20, 2009 11:10 pm
καλά! μου φτιάξατε το κέφι!!!
λοιπόν το ξαναλέω: εγώ που δεν είχα πρόβλημα με τη ζέστη πως έχω γίνει έτσι??
παιδιά δεν μπορώ να κουνηθώ!!
και φανταστείτε η φίλη που ηρθε από Αθήνα για διακοπές με τα παιδιά της, μου έλεγε ότι έχουμε και δροσιά!!
έμεινα και εγώ μαζί της στην παραλία που πήγε και .....εσκασα!! ήθελα να την καλοδώ -τρομάρα μου!!

είμαι άυπνη δύο μέρες από την ζέστη!
γύρισα και εγώ σπιτάκι μου και φυ σάει στο σπίτι μου αρκετά -όπως πάντα- και δροσίζει!!!
παράγγειλα και ένα ιαπωνικό ινβέρτερ και ο θεός βοηθός...
έλενα είδες τα παιδάκια μας? στο τέλος κάνουν αυτό που είναι καλό για αυτά!
και το εξωτερικό θα το ξεχάσει σύντομα- αν και μεταξύ μας - πιο πειθαρχημένα είναι έξω..εδώ παθαίνουν μαλ...κιση εγκεφάλου.. αποχαυνώνονται...τεσπα
ωραίος ο ικαριω΄τικος - και γιούλη μια χαρά είναι το όνομα σου- πες ότι βγαίνει από το ...κατερινα..!!

μαρία πλάκα έχεις με την ανθοδέσμη!!!!!!!!!!!!!!!!καλά τις έκανες όλες!!!!!!!!!!!!

να μάθουν να μας κολλάνε.......... στο γάμο σου βέβαια θα χορεύουμε ξυπόλητες....!!!!!

αλήθεια με τη ζέστη καθόμαστε μέσα?? ερώτηση ξανθιάς!
τι να πω έχω πάθει κάτι γενικώς στον εγκεφαλο.. και κτυπάνε κάτι μουδιασματάκια μόλις κουραστώ ή ζεσταθώ??
η σωστή έρώτηση είναι:
έχετε εξάψεις?? γιατί έγώ βράζω!!!!!!!!!! με το παραμικρό
 #7278  από vivi_gia
 Δευ Ιούλ 20, 2009 11:14 pm
Litsaki proi proi kai vradu. i zesti einai ap ta vasikotera pragmata pou prepei na apofeugoume, oi perissoteres oseis ginonte kalokairi. na prosexeis kalinuxta :)
  • 1
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 2901