• ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.....

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #7229  από Maria77
 Κυρ Ιούλ 19, 2009 5:40 pm
Καλώς ήρθες στην παρέα μας GEORGE-A! Σου εύχομαι να μην σε ξαναενοχλήσει η φίλη μας ;)
 #7236  από babis
 Κυρ Ιούλ 19, 2009 6:24 pm
Καλώς ήρθες Γιώργο ;) :)
 #7239  από elena
 Κυρ Ιούλ 19, 2009 7:22 pm
καλησπέρα Γιώργο!!!χαιρόμαστε που σε γνωρίζουμε!!! :D
 #7249  από vivi_gia
 Δευ Ιούλ 20, 2009 10:29 am
gia sou giorgo kalos irthes!
 #7251  από LL--MM
 Δευ Ιούλ 20, 2009 11:08 am
Καλώστον! Εμένα στο μέτωπο μου ήρθε η σπαστικότητα λίγες μέρες αφού έιχε αρχίσει η μεγάλη ώση της διάγνωσης, και αφού τα δεξιά άκρα είχαν τόση ώστε να μή μπορώ να περπατήσω... Και πάντα στη δεξιά πλευρά. Το αστείο είναι, ότι το κέντρο της ομιλίας (στο αριστερό μέρος του εγκεφάλου) έχει και αυτό υποστεί βλάβες, επομένως κάνω και δυσκολία ανάκλησης λέξεων... :evil: Βέβαια όλ' αυτά περιορίζονται στο όσο γίνεται... Αλλά για τη θεραπεία, πολλοι αναρωτιόμαστε άν θα προσφέρει κάποια βοήθεια ουσιαστική, ή μόνο θ' αυξήσει τα κοινωνικά προβλήματα :evil: :evil: :evil:
 #7256  από GEORGE-A
 Δευ Ιούλ 20, 2009 2:41 pm
ΚΑΤ ΑΡΧΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΧΘΗΚΑΤΕ!!!ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΡΑ ΤΗ 3Η ΕΞΑΜΗΝΗ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΤΩΡΑ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
 #7258  από elena
 Δευ Ιούλ 20, 2009 2:52 pm
Νομίζω ότι εκτός από την θεραπεία,το βασικότερο όπλο μας είναι η καλή ψυχολογία !!!
βλέποντας τα πράγματα θετικά νομίζω ότι και η θεραπεία θα έχει καλύτερα αποτελέσματα....
και κάτι άλλο ...να χαμογελάμε :D :D

μπράβο για τα αποτελέσματα της μαγνητικής σου!!!δεν είναι ένας λόγος να χαμογελάς και να είσαι χαρούμενος?
και στην πορεία των χρόνων ,σου εύχομαι να είναι πάντα έτσι :D :D
γιατί μιά σταθερή πορεία είναι σημαντικό ....μην το ξεχνάς!!!!
 #7259  από GEORGE-A
 Δευ Ιούλ 20, 2009 3:03 pm
ELENA Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ!ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΥΡΙΟ ΡΟΛΟ ! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ....ΕΦ ΟΣΟΝ Σ ΑΦΗΝΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΙΣ.
 #7267  από KOKOLHS
 Δευ Ιούλ 20, 2009 9:09 pm
Χαιρετω ολες και ολους τους συμπασχοντας.Μπηκα στην παρεα σας κι αν θελετε δεχθειτε με.Με μερικα ατομα γνωριζομαι πχ Μαριαννα απο αλλο δικτυακο τοπο (δεν προσεξα προς το παρον για αλλους) και εχω ΣΚΠ τωρα και καμμια δεκαρια χρονια.η κατασταση μου παλευεται.Ειμαι Δ.Υ. εν ενεργεια αν και σκοπευω να την κοπανησω........παιρνοντας σχεδον πληρη συνταξη λογω 67% Αυτα προς το παρον τα λεμε.......
 #7271  από elena
 Δευ Ιούλ 20, 2009 9:36 pm
GEORGE-A έγραψε:ELENA Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ!ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΥΡΙΟ ΡΟΛΟ ! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ....ΕΦ ΟΣΟΝ Σ ΑΦΗΝΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΙΣ.
ευχαριστώ Γιώργο :D :D και για αυτό που λες ,ξέρεις τι κάνεις?απλά σφυρίζεις αδιάφορα!!! :D :D