Mitsos83 έγραψε:Costas, την ίδια απορία είχαμε και εμείς..
Αν έχουμε νέα θα ενημερώσουμε..
Ευχαριστώ!!!! ΑΝΑΜΕΝΩ
Σκλήρυνση κατά πλάκας
Mitsos83 έγραψε:Costas, την ίδια απορία είχαμε και εμείς..
Αν έχουμε νέα θα ενημερώσουμε..
ΑΝΝΑ59 έγραψε:Ο ηλιος , χρειαζεται προσοχη ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ !!!! Τρυπα οζοντος.....καρκινος δερματος......
ΑΝΔΡΕΑΣ έγραψε:με τον ήλιο δεν θα έχουμε πρόβλημα. θα τον πάρει και αυτόν η τρόικαΑφου μας πηρε τα βρακια, ας παρει και τον ηλιο !!! Αλλιως, θα παθουμε εγκαυμα ....ξερεις πού![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Στάθης έγραψε:Ελίνα, Σούλα είναι θλιβερό να βλέπουμε σχόλια απολυτοσύνης του τύπου:
"Για να θυμωνει ο Ρομπος γι αυτο παει να πει πως δεν υπαρχει (η ΧΕΝΦΑ).........κ ας θυμωσει οποιος θελει........γιατι αν υπηρχε θα μασταν καλα ολοι........."
και να γνωρίζω ότι λόγο της διόρθωσης της ΧΕΝΦΑ μπορώ σήμερα να παίζω 2ώρες μπάσκετ σχεδόν κάθε μέρα χωρίς παρενέργειες.
ΝΑΙ πορώ να πω ότι ο πρώην νευρολόγος μου (τύπου Ρόμπο) με βοήθησε ΠΟΛΥ ψυχολογικά στις δύσκολες εποχές, τα φάρμακα όμως που εχει η σκλήρυνση στην φαρέτρα της δεν μου κάτσανε καλά δυστυχώς. Πολλά τα προβλήματα και οι ώσεις πολύ συχνές.
Η διόρθωση ΧΕΝΦΑ με πήγε πολλά χρόνια μποστά από αυτά (τα φάρμακα) που μοιράζει ο κάθε Ρόμπος. Έτσι ένιωσα και έτσι έζησα και αυτό βιώνω καθημερινά. Είμαι νέος όμως και πήρα τα περισσότερα πλεονεκτήματα μια διόρθωσης ΧΕΝΦΑ νωρίς πριν τις μεγάλες ζημιές.
Η φωτογραφία απόδειξη την εγληματικής φλέβας στο λαιμό μου:
Θεωρώ ότι υπάρχουν καλοί νευρολόγοι... που θέλουν να βοηθήσουν. Ας είναι πιο ελαστική σε κάποια θέματα πιο ανοιχτόμυαλοι !!! Μην θυμώνουν και αποκλείουν καταστάσεις γιατί η φαρέτρα θεραπειών της σκλήρυνης χωρίς την ΧΕΝΦΑ είναι "σαν μια μέρα μουντή".
Η ημέρα που θα βλέπουμε το κ. Ρόμπο να συνομιλέι με τον κύριο Λιάση για την πορεία ασθενών με ΣΚΠ ενώ κάτι τόσο έυκολο φαντάζει κάτι αδύνατο..... και γιατί ΑΦΟΥ και οι δύο το ίδιο στόχο έχουν, την ιατρική βοήθεια ασθενών με ΣΚΠ.
Π.Μ79 έγραψε:Έφη, το αν τα παίρνουν ή όχι, φάνηκε σε πολλές περιπτώσεις στο εξωτερικό.
Στην Ελλάδα, ο ένας καλύπτει τον άλλον και οι δημοσιογράφοι μας τα κουκουλώνουν όλα.
Ο δικός μου πάντως οδηγεί ένα πανάκριβο αυτοκίνητο και μένει σε ένα πανάκριβο σπίτι.
Αν αυτά τα έβγαλε με τα 1200 ευρώ του νοσοκομείου, τότε εγώ να γίνω αστροναύτης.
Επίσης, όταν πήγαινα να πάρω την ιντερφερόνη, η πρώτη ερώτηση ήταν: ποιος είναι ο νευρολόγος σου???
Δε ξέρω για το Ρόμπο και τον κάθε Ρόμπο τι κάνει, αλλά δε θα έβαζα και το χέρι στη φωτιά.
Ξέρουν για τη χένφα, τη διαβάζουν και πίστεψέ με, ασχολούνται πάρα πολύ.
Το αν τη δέχονται ή όχι, θα ήταν βέβαια σεβαστό, αν μπορούσαν να παρέχουν επιστημονικά επιχειρήματα εναντίον της.
Αυτό δεν έγινε ποτέ ούτε εδώ ούτε στο εξωτερικό. Απλά λένε κουβέντες του στυλ: ''είναι επικίνδυνο'', ''δεν απεδείχθη'', ''δεν το δέχομαι'', ''θυμώνω'' κλπ κλπ.
Αν αυτά είναι επιστημονικά επιχειρήματα, τότε...
Επίσης, δεν κατάφεραν ποτέ να αποδείξουν τα περί αυτοάνοσου και περί ιντερφερονών.
Μίλα με κάποιο νευρολόγο και πες του να σου τα απαντήσει όλα αυτά.
Ποια η απόδειξη ότι η σκπ είναι αυτοάνοση?
Πώς χωρίς να γνωρίζουν την αιτία της σκπ και το αντιγόνο, φτιάξαν ένα σωρό φάρμακα, καταστρέφουν ζωές και από την άλλη λένε ψέματα ότι με αυτά τα φάρμακα όλα θα'ναι καλά και χωρίς αυτά, θα καταλήξουμε σε αναπηρικό καρότσι?
(δε τα λένε όλοι αυτά, αλλά έτσι λένε οι περισσότεροι νευρολόγοι).
Ο καθένας είναι ελεύθερος να πιστεύει και να πράττει ό,τι νομίζει.
Όπως λοιπόν πολλοί επιλέγουν να εμπιστεύονται το νευρολόγο τους και να παίρνουν ιντερφερόνη ή άλλο φάρμακο, άλλοι κάνουν ακριβώς το αντίθετο.
Μέχρι στιγμής όμως, μπορούμε άνετα να πούμε ότι:
Κανένας που παίρνει ιντερφερόνη δεν είδε βελτίωση ή έστω σταθερότητα.
Με τα χρόνια, γίναν χειρότερα, κάποιοι λιγότερο κάποιοι περισσότερο.
Όσοι κάναν την επέμβαση της χένφα, είδαν από μικρή έως τεράστια βελτίωση.
Αφού κοιτάμε αποτέλεσμα, γιατί κατακεραυνώνεται τόσο πολύ αυτή η επέμβαση?
Γιατί οι νευρολόγοι είναι τόσο αντίθετοι πια?
Γιατί καθόμαστε και τσακωνόμαστε υποστηρίζοντας ο καθένας την πλευρά του?
Δεν πιστεύω ότι υπάρχει λόγος πια για αυτό το πράγμα.
Τα δεδομένα έχουν παρατεθεί πολλές φορές εδώ με αρκετά επιστημονικά επιχειρήματα, έρευνες τυφλές, διπλά τυφλές και αποτελέσματα θετικότατα.
Ο καθένας αποφασίζει και πράττει.