• Μενεγάκη για ΠΣ

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #72299  από EFFIE
 Παρ Μάιος 25, 2012 10:14 am
:bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: ΡΟΜΠΟΣ!!!
Μπραβο nick!!
nick1981 έγραψε:''Φίλε μου''......krevasils

τον γιατρο αυτον που τον ειπες Ρομπα,τον ξερεις προσωπικα?!!
Γιατι εμενα με παρακολουθει κ ο ανθρωπος ειναι πραγματικος γιατρος που τιμα τον ορκο του Ιπποκρατη με ολη τη σημασια της λεξεως!!!αν ξερεις κ τον ιπποκρατη βεβαια

αν ήσουν επιστημονας...κ ιδιως θετικος που πολυ αμφιβαλλω θα γνωριζες πως δεν μπορεισ να μιλας για κατι που δεν εχει αποδειχθει κ ειναι υπο ερευνα ακομη!!!επισης θα ηξερες το <<πιστευε κ μη, ερευνα>> κ θα εψαχνες γιατι ειμαι σιγουρος οτι ουτε καν τη διαφοροποιηση του κεντρικου νευρικου με το περιφερειακο νευρικο θα ξερεις
ο ανθρωπος στη συνεντευξη ηταν αγχωμενος μεν αλλα πολυ μετρημενος, προσεχε τα λογια του κ εδιξε σεβασμο προς τα ατομα με ms

μπορει εσυ με τις ιντερφερονες να μη πηγes καλα κ να εχεις απωθημενα αλλα υπαρχουν ανθρωποι...οπως εγω που προσ το παρον τουλαχιστον εδω κ 3 χρονια τους πιανει η θεραπεια!!

οσον ααφορα τη χενφα εχω αποψη μετα απο βαθια ερευνα κ διαβασμα αλλα δεν θα τσακωθω εδω μεσα οπως συμβαινει συχνα στο site αυτο...κ ειλικρινα παντως καποιοι ειναι σαν να προωθουν τις αγγειογραφιες λες κ ειναι ιατρικοι επισκεπτες....ή κατι τετοιο...ημαρτον πια..λες κ παιρνουν ποσοστα

ζητω συγγνωμη απο τους υπολοιπους για το μακροσκελες μνμ μου αλλα δεν αντχω να θιγεται η υποληψη 'Α'νθρωπων που δεν ειναι μπροστα να υπερασπιστουν τον εαυτο τους

Υ.Γ ευχομαι να ειστε ολοι καλα-σταθερα κ μεσ στη αισιοδοξια.
μπορει να μη γραφω συχνα πλεον εδω μεσα αλλα μπαινω καθημερινα κ διαβαζω νεα σας.
 #72301  από olyval
 Παρ Μάιος 25, 2012 10:16 am
ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΓΙΝΑ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΚΠ.ΤΟΝ κο. ΡΟΜΠΟ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ(ΓΕΝΙΚΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ).ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΚΤΛ.ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 27/5/2012 ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΩ.ΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΧΕΤΙΚΟΣ ΟΣΟ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ.
 #72315  από Louiza
 Παρ Μάιος 25, 2012 2:19 pm
:text-imsorry: Συγνώμη που θα κάνω μια κουτή ερώτηση, αλλά αν μπορούσατε να μου εξηγήσετε, τι είναι ΧΕΝΦΑ, πως γίνεται η διάγνωση και τι αποτελέσματα (θετικά ή αρνητικά) έχει ο ασθενείς μετά. Έχω μια ψιλοάποψη με βάση αυτά που διαβάζω τόσο καιρό από εσάς, αλλά δεν έχω καταλάβει αρκετά καλά τι ακριβώς είναι. Αν μπορούσατε να με βοηθήσετε να καταλάβω, θα σας ήμουν υπόχρεη.
 #72318  από Κωνσταντίνα
 Παρ Μάιος 25, 2012 3:22 pm
Καλησπέρα, ξεκίνησα να διαβάζω το θέμα και πριν το διαβάσω όλο και βγάλω συμπέρασμα, στάθηκα στον Ρόμπο.Πριν κάποιους μήνες παρακολούθησα μια ομιλία του και στην επίμαχη ερώτηση περί ΧΕΝΦΑ, απάντησε -θυμώνω μ' αυτή την ιστορία που μιλά για σκπ και αγγειακό. Απαράδεκτο!! :scared-eek:
 #72320  από ΑΝΔΡΕΑΣ
 Παρ Μάιος 25, 2012 3:26 pm
Louiza έγραψε::text-imsorry: Συγνώμη που θα κάνω μια κουτή ερώτηση, αλλά αν μπορούσατε να μου εξηγήσετε, τι είναι ΧΕΝΦΑ, πως γίνεται η διάγνωση και τι αποτελέσματα (θετικά ή αρνητικά) έχει ο ασθενείς μετά. Έχω μια ψιλοάποψη με βάση αυτά που διαβάζω τόσο καιρό από εσάς, αλλά δεν έχω καταλάβει αρκετά καλά τι ακριβώς είναι. Αν μπορούσατε να με βοηθήσετε να καταλάβω, θα σας ήμουν υπόχρεη.
http://ccsvitalk.gr/blog/?page_id=185
 #72322  από EFFIE
 Παρ Μάιος 25, 2012 3:50 pm
Κωνσταντίνα έγραψε:Καλησπέρα, ξεκίνησα να διαβάζω το θέμα και πριν το διαβάσω όλο και βγάλω συμπέρασμα, στάθηκα στον Ρόμπο.Πριν κάποιους μήνες παρακολούθησα μια ομιλία του και στην επίμαχη ερώτηση περί ΧΕΝΦΑ, απάντησε -θυμώνω μ' αυτή την ιστορία που μιλά για σκπ και αγγειακό. Απαράδεκτο!! :scared-eek:
Για να θυμωνει ο Ρομπος γι αυτο παει να πει πως δεν υπαρχει.........κ ας θυμωσει οποιος θελει........γιατι αν υπηρχε θα μασταν καλα ολοι.........
 #72323  από vasia
 Παρ Μάιος 25, 2012 3:52 pm
καλησπερα..εγω αυτο που θα ηθελα ειναι να μου μιλησει καποιος με ακριβεια για την σχεση της ΣΚΠ με την ΧΕΝΦΑ..εχουν γραφτει σημαντικα πραγματα στο forum αλλα προτου κανω καποια κινηση θελω να ειμαι σιγουρη μιας και σιγουρα θα υπαρχει και αντιλογος(επιστημονικα τεκμηριωμενος).στην τηλεοραση εννοειται δεν θα μιλησουν γι αυτο το θεμα..θα ηθελα πραγματι να ακουσω την αποψη σ nick1981..εστω με προσωπικο μνμ..οσο για την εκπομπη ξερουμε ολοι πολυ καλα οτι η καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη και η Κυριακη προφανως ηταν απ τις καλες περιπτωσεις.Οσο για τον γιατρο νομιζω οτι μιλησε σωστα μεσα στον χρονο που ειχε και στα πλαισια των ερωτησεων που του εγιναν.
 #72324  από kate2002
 Παρ Μάιος 25, 2012 3:58 pm
EFFIE έγραψε:
Κωνσταντίνα έγραψε:Καλησπέρα, ξεκίνησα να διαβάζω το θέμα και πριν το διαβάσω όλο και βγάλω συμπέρασμα, στάθηκα στον Ρόμπο.Πριν κάποιους μήνες παρακολούθησα μια ομιλία του και στην επίμαχη ερώτηση περί ΧΕΝΦΑ, απάντησε -θυμώνω μ' αυτή την ιστορία που μιλά για σκπ και αγγειακό. Απαράδεκτο!! :scared-eek:
Για να θυμωνει ο Ρομπος γι αυτο παει να πει πως δεν υπαρχει.........κ ας θυμωσει οποιος θελει........γιατι αν υπηρχε θα μασταν καλα ολοι.........
χωρις να θεωρηθει οτι θυμωσα, EFFIE, πρεπει να σου ανακοινωσω οτι :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: γιναμε ολοι καλα!!! :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: οι ενεσιμες και ποσιμες θεραπειες που συνταγογραφει ο Ρομπος οδηγουν στην πληρη ίαση :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: !!!!

ξερω κι ενα με τον τοτό, αλλα απαγορευεται το σπαμαρισμα, τρολάρισμα. κλπ κλπ.... στα ανεκδοτα θα το γραψω.... :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:

:romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:

vasia, οπως ειπε κι ο ΑΝΔΡΕΑΣ πηγαινε http://ccsvitalk.gr/blog/ και ρωτα οτι θελεις.
 #72326  από Στάθης
 Παρ Μάιος 25, 2012 4:05 pm
Για σας παιδιά, πολύ ενδιαφέρον η εκπομπή, βλέπω όμως παντού ο Ρόμπος να ομιλεί είτε σε συνέδριο, είτε ημερίδα είτε εκπομπή... τσουπ ! ο Ρόμπος !

Πάντως χίλια μπράβο στην κοπέλα !!! Έλαμπε από ζωή και ενέργεια και ελπίζω να είναι αυτά τα χαρίσματα παντοτινά !!

Θα μπορούσα να μιλάω ώρες ατειλείωτες για την σχέση της ΧΕΝΦΑ με την σκλήρυνση αλλά οτιδήποτε περί του θέματος μπορεί να βρεθεί στην κατηγορία της ΧΕΝΦΑ (viewforum.php?f=29)

Η αλήθεια είναι πως δοκίμασα του καλύτερους νευρολόγους... χόρτασα λόγια για να φοβάμαι ακόμα και την σκιά μου... δοκίμασα φαρμάκια και φαρμάκια (Betaferon, Tysabri, Copaxone), και για χρόνια περιφερόμουν από το ένα νοσοκομείο στο άλλο, με φουλ προβλήματα υγείας είτε από την πάθηση είτε από παρενέργειες τον φαρμάκων....

Και ξαφνικά εμφανίστηκε ένας άγγελος... το όνομα του οποίου ήταν Ζαμπόνι.

Την ημέρα που έκανα την επέμβαση ΧΕΝΦΑ σταμάτησαν σχεδόν όλα μου τα προβλήματα. Είμαι σχεδόν 3 χρόνια !!!!! χωρίς φάρμακα, ώσεις και έχει να με δει (οτιδήποτε ειδικότης..) γιατρός σχεδόν 8 μήνες και πριν από αυτό σχεδόν 1 χρόνο.

Αυτό που θέλω να πω έιναι:
Πρέπει να είστε πιο προσεκτική σε αυτά που γράφετε γιατί υπάρχουν κάποιοι ασθενείς (και σας μιλάει ένας από αυτούς) που σώθηκαν από την ΧΕΝΦΑ.

ΥΓ. Αν είχα τον Ρόμπο γιατρό θα είχα άραγε σωθεί; Δεν νομίζω....
 #72328  από elina
 Παρ Μάιος 25, 2012 4:12 pm
Χαίρομαι πολύ Στάθη που είσαι ΕΣΥ που γράφεις αυτήν την άποψη, αυτήν την στιγμή, σε αυτό το θέμα.
Αναρωτιέμαι αν θα βρεθεί κανείς να σε κατηγορήσει ως "μουτζαχεντίν" της ΧΕΝΦΑ, κι ότι οδηγείς κάθε θέμα σε συζήτηση γι'αυτήν...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9