• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #7174  από Γιούλη Κ.
 Παρ Ιούλ 17, 2009 5:23 pm
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ!!! πέρα για πέρα!!!
litsa έγραψε:me ένα υπολογιστή τρία άτομα γίνεται???
;) :(
με ένα πόδι μπαταρισμένο και ένα σωρό δουλειές??
Γιατί είναι μπαταρισμένο το πόδι; Αργώ να πάρω στροφές :oops: αλλά τελικά... συνονίζομαι :roll: Όσο για τον υπολογιστή... το ίδιο πρόβλημα είχαμε κι εμείς :roll: Πώς το λύσαμε; Γέμισε το σπίτι υπολογιστές :oops: :roll:
katerina76s έγραψε:παιδια ειδατε στην espressonews.gr ενα αγγελο ....κολλησα..
Πειράζει που δεν το βρήκα;
elena έγραψε:.όμως δεν βγαίνετε καμμιά βόλτα για καφέ και τέτοια?
Μάλλον δεν έχεις καταλάβει ακριβώς σε τι κατάσταση είμαι :roll: Και ιδίως τώρα με τη ζέστη :roll: Σπίι μου σπιτάκι μου και σπιτοκαλυβάκι μου :roll:
elena έγραψε:Γιούλη ακόμα δεν έχω καταλάβει τι κάνεις με το blog
Όταν λέμε bloggers τι εννοούμε; Όταν η Αμαλία Καλυβίνου είχε φτιάξει blog, που ακόμα και τώρα είναι ανάμεσα στα πρώτα, τι είχε κάνει; Είχε δημοσιεύσει μέσω του blog της την ιστορία της και την... αδιαφορία, την αναλγησία και την απληστία των γιατρών :mrgreen: :evil: Για περισσότερες λεπτομέρειες... πες μου να στα πω αναλυτικά, αλλά με κάποιον άλλο τρόπο :roll: :roll:
Και φυσικά καλή επιτυχία με τις σπουδές σου :lol: όσο για βοήθεια... μόνο το γιο μου ξέρω, που ασχολείται με τα φυσικομαθηματικά :roll:

Ελπίζω κατά τα άλλα να περνάτε όλοι καλά και να είστε όλοι καλά :lol: και καλή συνέχεια :lol: Κάποια παραγγελία για το καφενείο; :roll:
 #7176  από litsa
 Παρ Ιούλ 17, 2009 5:40 pm
τι επεισόδια να χάσεις??
απλά την κυριακή αλλαξα παντόφλες - έβαλα για λιγο του γιου μου, οι οποίες ήταν καινούριες 1 μηνός μαρκάτες και καλά! να μην γλιστράνε- και είχε λίγο νερό και αυτό ήταν ! προσγειώθηκα φαρδιά πλατιά στο γόνατο..
ε και το έχω στον πάγο απο τότε.. βέβαια ο μάγκας ο γιος μου τις είχε ''φάει'' κιόλας απο κάτω ήταν λείες!!!!!!!!!!!!

παράγγειλα υπολογιστή αλλά ακόμα περιμένω.΄
έλενα έμαθες τι δήλωσε το παιδάκι σου??
εγώ άμα την γλιτώσω φέτος θα επιζήσω - απο αυτά που μου κάνουν οι γιοι μου!!
φιλουθκια
 #7188  από litsa
 Σάβ Ιούλ 18, 2009 10:42 am
που είστε >??????????????
φύγατε πρωί - πρωί???
εδώ φυσάει και δεν φυσάει ... πρέπει μάλλον να αγοράσω αιρ κοντίσιον...
ποια είναι η κατάλληλη θερμοκρασία για εμάς τους σκπιτες??

και άλλο πάλι και με τα κλιματιστικά - πήγα είδα - τι να πάρω πάλι??
το ένα είναι λέει ινβερτερ, το άλλο σου καθαρίζει τα φίλτρα, τους ιούς κτλ...

:?: :cry: :twisted: πάλι πρέπει να ...κάνω έρευνα αγοράς..
οποία βοήθεια δεκτή με ανακούφιση...

αντε καλό ΣΒκύριακο!! αφού μαγειρέψω βάλω τα ψώνια στη θέση τους κτλ.............

φιλάκιααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
α! Γιούλη ένα καφέ φρεντουτσίνο αν έχει ντεκαφεινέ... για να μπορώ να κοιμηθώ κιόλας!!
 #7190  από elena
 Σάβ Ιούλ 18, 2009 2:21 pm
που να πάμε να φύγουμε?ταβλαρομένοι από την ζέστη είμαστε!!! :D :D
φυσάμε-ξεφυσάμε....σήμερα θα έχει 37 βαθμούς και αύριο ,από ότι άκουσα θα φτάσει 40... :shock: έχουμε αποκτήσει ερωτική σχέση ,πλέον με τα κλιματιστικά :D (αγκαλιά όλη μέρα)
άντε πάρε και εσύ ένα ...να ζήσεις την εμπειρία :D

η διαφορά σε ένα inverter ,οικονομικά,από ένα απλό δεν είναι παραπάνω από 200 ευρώ
τα σύν του inverter είναι ότι συνήθως έχουν χαμηλή κατανάλωση ρεύματος,είναι αθόρυβα(όσο γίνεται)και έχουν όλα αυτά που λες....ιονιστή αέρα,φίλτρα κτλ.τώρα βέβαια υπάρχουν ειδικά υγρά αντιμυκητιακά που μπορείς να καθαρίζεις το στοιχείο του μηχανήματος,και πλένοντας και τα φίλτρα,μιά φορά τον χρόνο,δεν θα έχεις πρόβλημα...
αυτό που πρέπει να κοιτάξεις είναι να είναι καινούριας τεχνολογίας,με το ανάλογο freon ,να έχει χαμηλή κατανάλωση ρεύματος,και χαμηλή μέτρηση θορύβου...να έχει servis ,αν χρειαστή κάτι να μπορούν να σε εξυπηρετήσουν...καλύτερα να επιλέξεις μία αξιόπιστη μάρκα!!!!
υπόψιν ότι κλιματιστικά made in japan ,δεν υπάρχουν πια!!!μόνο η FUJITSU νομίζω ότι συγκεκριμένα BTU ,κατασκευάζει στην Ιαπωνία....θεωρούνταν τα καλύτερα ,για αυτό αναφέρω τα Ιαπωνίας...!!!καλή επιτυχία στην αγορά σου!!!

ο γιός μου ευτυχώς δήλωσε τις σχολές που έπρεπε!!!αλλά...πάντα υπάρχει ένα αλλά...
μας κάνει συζήτηση,ότι θέλει να φύγει και να σπουδάσει στο εξωτερικό :shock:
ο άντρας μου συμφωνεί μαζί του...η κόρη μου συμφωνεί μαζί τους....οπότε ο μόνος αντιρησίας ..είμαι εγώ....θα δούμε ...ακόμα συζητάμε....

όσον αφορά το ΕΑΠ και εγώ μία θεματική ενότητα διάλεξα :shock: πάντως ξεκίνησα και διαβάζω μαθηματικά...μέχρι το Οκτώμβρη ,θέλω να έχω περάσει μία ανάγνωση και τα 5 βιβλία...τουλάχιστον θα προσπαθήσω :D

η αγρότισσά μας τι έγινε ?μάζεψε την σοδειά από το χωράφι?άντε μπας και φτιάξει και η διατροφή μας :D :D

τα κορίτσια από την γειτονική Κύπρο ,τι κάνουν?τακτοποιήθηκαν τα πράγματα?

τα αγόρια του forum που τριγυρνάνε?πίσω από κανένα ποδόγυρο? :D :D
λοιπόν ακούστε σχετικά με αυτό :D :D
μια μέρα βλέπαμε ειδήσεις νομίζω ,με τον άντρα μου,και στο τέλος έβαλαν και υψηλή μόδα(πασαρέλα κτλ)πάω να αλλάξω κανάλι...άστο-άστο μου λέει...γιατί τον ρωτάω?να μην ξέρουμε τι θα φορεθεί φέτος?να μην ξέρουμε τι θα βλέπουμε στον δρόμο?μίνι-σορτς κτλ?μου απαντάει
:D :D :D :D δεν πρόλαβε ...δυστυχώς... :twisted: (να δει τα νέα της μόδας)

αυτά λοιπόν τα <μπλα-μπλα>της ημέρας :D :D
καλό Σαββατοκύριακο σε όλους και καλή ξεκούραση :D :D
 #7195  από Γιούλη Κ.
 Κυρ Ιούλ 19, 2009 10:40 am
Μια κυριακάτικη πρωινή καλημέρα στους απανταχού ταλαίπωρους λόγω ζέστης!!!

Σας γράφω από το κρεββατάκι μου, όπου έχω κατασκηνώσει... με αγκαλιά το κλιματιστικό!!! Ευτυχώς που υπάρχει ο υπολογιστής :roll: η τηλεόραση :roll: και τα DVD :roll: Περνάω θεϊκά :mrgreen:

Ελπίζω να είστε όλοι καλά :lol: Δεν έχω κουράγιο ούτε τα πλήκτρα να πατήσω :mrgreen: Δέκα λέξεις γράφω και οι εννιά θέλουν διόρθωμα :mrgreen:

Στο καφενείο πάει κάποιος; :roll: ή θα το ανακαινίσουμε και θα το ξαραχνιάσουμε από Σεπτέμβρη; :roll: Λιτσάκι το φρεντοτσίνο το έφτιαξα :roll: ντεκαφεϊνέ κιόλας :roll: ελπίζω να κοιμήθηκες καλά το βράδυ ;)

Νέα; τι άλλα νέα; αυτάαααααααα!!! Μια χαρά!!! Αγόρια όντως χαθήκατε :roll: μήπως τελικά έχει δίκιο η Έλενα; :roll: Για μαζευτείτε λίγο :lol:

Φιλάκια :lol: καλημέρα και πάλι :lol: κι όποιος έχει κουράγιο ας γράψει :lol:

Υ.Γ. η αγρότισσα μ' αυτή τη ζέστη ότι μπορεί κάνει :roll: Έλενα...
 #7200  από elena
 Κυρ Ιούλ 19, 2009 12:57 pm
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ :D

θα έλεγα ...Κυριακή ,γιορτή και σκόλη να ήταν η ζωή μας όλη...(χωρίς ζέστη) :D :D :D
αλλά τι να κάνουμε...ΥΠΟΜΟΝΗ...ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ...και θα περάσουν τα δύσκολα!!!κάντε ότι δεν καταλαβαίνετε τίποτα...αδιαφορήστε... :D :D

ελπίζω να είστε όλοι καλά!!!ελάτε τώρα ...μια χαρά είμαστε...αν δεν το πιστέψουμε...τι θα απογίνουμε?

λοιπό από χτες μέχρι σήμερα δεν έχω νέα ... :?
χτες το βράδυ είδατε ένα ωραίο έργο στον ALPHA ?και εγώ τυχαία το είδα ,γιατί είχε επανάληψη ο Χαρδαβέλας....
λοιπόν, το έργο ήταν βασισμένο σε πραγματική ιστορία ένος ζευγαριού ,που το παιδί του έπασχε από μία νευροεκφυλιστική ασθένεια του εγκεφάλου ,που ονομάζεται ALD...καταστρέφει την μυελίνη των νευρώνων...πολλές φορές έχει διαγνωστεί σε κάποιους ασθενείς σαν ΣΚΠ ...
είναι κληρονομική ασθένεια ,μεταδίδεται από την μάνα,κυρίως στα αγόρια...
ο αγώνας των γονιών ήταν να σώσουν το παιδί τους ,και πολλές φορές ήρθαν σε κόντρα με τους γιατρούς ,που ακολουθούσαν το πρωτόκολλο...έκαναν πολλές έρευνες και κατάφεραν πράγματα
πέρα από τις δυνατότητές τους ,χωρίς να έχουν γνώσεις ιατρικής...η ιστορία ξεκινάει από το 1982
και φτάνει το 1992 ,που ανοίγει ο δρόμος ,και βρίσκονται θεραπείες για ΣΚΠ ,ΑLD,και πολλές άλλες ,νευρολογικές ασθένειες...το έργο λεγόταν LORENTZO'S OIL με την σούζαν Σάραντον και τον Νικ Νόλτε....αυτό που βοήθησε το παιδί ήταν ένα μείγμα από ελαικό οξύ(λάδι νομίζω)και ερουκικό οξύ(δεν θυμάμαι ακριβώς) το οποίο μίγμα είχε την ιδιότητα να σταματάει την υπερπαραγωγή λιπιδίων που κατέστρεφαν την μυελίνη....

αυτά για το έργο :D :D

τι θα κάνετε σήμερα?η αλήθεια είναι ότι σήμερα δεν έχουμε και πολλές επιλογές :D :D

πάντως ότι και να κάνετε ..καλά να περάσετε!!! :D :D

φιλιά σε όλους και όλες!!!
 #7202  από elena
 Κυρ Ιούλ 19, 2009 1:18 pm
[youtube]OZtQh5EIgWQ[/youtube]

και ένα ωραίο τραγουδάκι για να φτιάξουν τα κέφια ....και να ταξιδέψετε με τα σύννεφα ...και να χαμογελάσετε με τον ήλιο :D :D και όλα αυτά που θα νοιώσετε κλείστε τα στην καρδιά σας....είναι συναισθήματα όμορφα,τρυφερά ;)
 #7219  από Maria77
 Κυρ Ιούλ 19, 2009 4:52 pm
Καλησπέρα, καλησπέρα!!! :D :D Τί μου κάνετε???
Δεν σας ξέχασα, μην ανησυχείτε :D :D Πού να βρω καλύτερη παρέα απο εδώ...

Έλενα την ταινία που περιγράφεις την παρακολούθησα και εγώ παλαιότερα και με συγκίνησε πολύ! Ειδικά η στάση της μητέρας αυτού του αγοριού που έκανε τα πάντα για να σώσει το παιδί της! Παρόλο που δεν πρόλαβε να σώσει το δικό της παιδί γιατί η ασθένεια είχε προχωρήσει στο ενδιάμεσο των ερευνών της, έσωσε τα υπόλοιπα παιδιά που έπασχαν απο την ίδια ασθένεια!

Χτές είχα συγγενικό γάμο...μέσα σε όλη αυτή τη ζέστη! :shock: Μεγάλη ταλαιπωρία με τέτοιες θερμοκρασίες...Απο το πρωί έτρεχα...πρώτα στο κομμωτήριο, μετά για μακιγιάζ, μετά να μακιγιάρω την υπόλοιπη οικογένεια :shock: να βγάζουμε φωτογραφίες με τον γαμπρό και τη νύφη μέσα στο καταμεσήμερο :shock: και να είμαστε στην εκκλησία πολύ νωρίς το απόγευμα!!! Κυρίως όμως αυτή η ζέστη με εξόντωσε...
Βγαίνουμε που λέτε απο την εκκλησία μετά το μυστήριο -εγώ κατακουρασμένη, την μιά απο την ζέστη και την άλλη απο τα ψηλοτάκουνα που με πέθαιναν- και φωνάζει η νύφη να μαζευτούν όλες οι ανύπαντρες κοπέλες για να ρίξει την ανθοδέσμη...! Έγώ βαριόμουνα, έκανα πως δεν άκουσα μάλιστα ;) :D , μου φώναζαν κάτι συγγενείς "εσύ δεν θα σταθείς? πήγαινε, πήγαινε..." πάω και εγώ να σταθώ εκεί που θα έριχνε η νύφη την ανθοδέσμη και γυρνάει μια που στεκότανε λίγο πιό πίσω απο μένα και μου λέει: "τί θα γίνει εδώ θα σταθείς? μπροστά απο μένα? πώς θα πάρω εγώ την ανθοδέσμη?" (με ύφος έτοιμη να μου επιτεθεί :x ) Νευριάζω και εγώ και έτσι όπως έριξε η νύφη την ανθοδέσμη...πετάγομαι στον αέρα με ένα φοβερό σάλτο και αρπάζω την ανθοδέσμη στον αέρα!!! :lol: :lol: :lol: Έμειναν όλοι άφωνοι(!)(!) Όχι βέβαια γιατί πήρα εγώ την ανθοδέσμη αλλά για το πέταγμα που έκανα :shock: :shock:
Έιχα και κερκίδα...κάτι ξαδέλφια μου που στέκονταν λίγο πιό κάτω και ξεκίνησαν αμέσως να φωνάζουν "μπράβο Μαρία" "Μαρία"...!!! Μιλάμε για πολύ γέλιο :lol: :lol: :lol: Άλλο να σας το περιγράφω και άλλο να το βλέπετε... :lol: :lol: Όχι θα τις άφηνα να μου έπερναν την ανοδέσμη! :D
Σήμερα όμως μου βγήκε όλη η κούραση...και με τόση ζέστη...αχ!
Καλό υπόλοιπο της Κυριακής να έχετε και θα τα πούμε σύντομα :D Τα φιλιά μου :D :D
 #7247  από elena
 Δευ Ιούλ 20, 2009 12:22 am
Maria77 ...εύχομαι και στα δικά σου!!!και στις δικές σου χαρές ,να δεις εμείς τι θα κάνουμε!!!!
αν μας καλέσεις :D βέβαια...δηλαδή με λίγα λόγια έκανες αυτό που λένε στο ποδόσφαιρο...μπλοζόν?ή κάπως έτσι ? :D :D
καλό !!!πολύ καλό!!!!αν κάνουμε ομάδα θα σε βάλουμε τερματοφύλακα :D :D

καλό βράδυ σε όλους και καλό ξημέρωμα!!!
 #7250  από Maria77
 Δευ Ιούλ 20, 2009 11:07 am
Καλημέρα, καλημέρα!! :D Καλή βδομάδα σε όλους και όλες :D

Έλενα μου σ' ευχαριστώ πολύ!! :D Ναι, κάτι τέτοιο θα έλεγα πως έκανα... :lol: :lol: Μιλάμε για πολύ γέλιο :lol: :lol:
Εννοείτε πως αν με το καλό αποφασίσω κάποτε να παντρευτώ θα σας καλέσω :D :D :D
  • 1
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 2901