• ΑΝΕΚΔΟΤΑ!!

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #71957  από Γιάννης
 Κυρ Μάιος 20, 2012 2:22 pm
Dirty!!! :angry-devil: :angry-devil: :angry-devil: :angry-devil: :angry-devil: :angry-devil: :angry-devil:

Ήτανε 4 καλογριές σε ένα μοναστήρι και αποφάσισαν κάποια μέρα που έλειπε ο ηγούμενος να πάνε στην πόλη να έλειπε γλεντήσουν. Πήραν το πουλμανάκι της μονής και πήγαν σε ένα μπαράκι και γίνανε σκνίπα. Καθώς γυρνούσαν σε μια στροφή το αυτοκίνητο ξέφυγε και έπεσε στο γκρεμό και Σκοτωθήκανε όλες.

Ανεβαίνοντας στους ουρανούς βρίσκονται μπροστά στον Αγ. Πέτρο που κάνει την επιλογή για τον παράδεισο και την κόλαση. Του λένε πως είναι καλόγριες και δικαιούνται να πάνε στον παράδεισο. Αρνείται ο Αγ. Πέτρος και τις βάζει στη σειρά και αρχίζει τις ερωτήσεις.

Ρωτάει την πρώτη τι αμαρτίες έχει και αυτή του λέει πως κάποτε με τα ακροδάχτυλα της ακούμπησε το αντρικό όργανο. Βγάζει ο Αγ. Πέτρος μια λεκάνη με αγιασμένο νερό και της λέει να βουτήξει τα δάχτυλα της μέσα και λέει να περάσει στον παράδεισο.

Ρωτάει τη δεύτερη και αυτή του λέει πως με τη παλάμη της έπιασε κάποτε το αντρικό όργανο. Της λέει και αυτής να βουτήξει την παλάμη μέσα στη λεκάνη και να φύγει.

Καθώς έρχεται η σειρά της τρίτης, η τέταρτη άρχισε να διαμαρτύρεται έντονα να πάρει αυτή τη σειρά της άλλης, αλλά ο Αγ. Πέτρος ήταν ανένδοτος για το τυπικό της διαδικασίας.

Επιμένοντας όμως η τέταρτη καλόγρια και στην ύστατη προσπάθεια φώναξε δυνατά:
«Σε παρακαλώ Αγ. Πέτρο μου να κάνω καμία γαργάρα, μην προλάβει η άλλη και βάλει τον κώλο της μέσα»
 #71958  από Γιάννης
 Κυρ Μάιος 20, 2012 2:27 pm
Πεθαίνει ένας τυπάκος και πάει καρφί κόλαση...
Εκεί που καθότανε του λέει ο σατανάς "Ρε συ πολύ σκυθρωπός φαίνεσαι"
Άπαντα ο τυπάκος εμβρόντητος "Ε όσο να ναι κόλαση - τι µε περιµένει.. αναθεωρώ τα λάθη που µε έφεραν εδώ..."
Σατανάς - "Ίσως να µην είναι τόσο άσχηµα όσο νοµίζεις... - να σου πω καπνίζεις ?"
Τύπος - "Ε Κανά πακετάκι τη µέρα το κάπνιζα.."
Σατανάς - "Τις Δευτέρες έχουµε ηµέρα καπνίσµατος µε τα καλύτερα τσιγάρα από όλο τον κόσµο - για καρκίνο µη φοβάσαι, ήδη νεκρός είσαι"
Ο τύπος ανασκουμπώνεται λίγο ανακουφισμένα...
Σατανάς - "Πίνεις?"
Τύπος - "Ε όλο και Κανά ουισκάκι χτύπαγα κάτω..."
Σατανάς - "Τις Τρίτες είναι µέρα ποτού, µε τα καλύτερα και ποιο ακριβά ποτά του κόσμου. Για συκώτια µη φοβάσαι, νεκρός είσαι.."
Ο τύπος παίρνει λίγο τα πάνω του πλέον !!
Σατανάς - "Τζογάρεις ?"
Τύπος - "Για να µαι ειλικρινής, μετανιώνω που άφησα την οικογένεια µου στο δρόμο, εξαιτίας του πάθους µου για το καζίνο, αλλά ναι τζογάριζα..."
Σατανάς - "Τετάρτες στρώνουμε χαρτάκι και όσοι θέλουν µπαρµπουτάκι - και να χρεοκοπήσεις στα παπάρια σου..."
Ο τύπος τώρα μέσα του λέει - ρε δεν είναι κι άσχημα, καλά που ήρ8α εδώ..
Σατανάς - "Κανά τσιγαριλίκι έκανες, πες αλήθεια?"
Τύπος - "Ναι έπινα κανά τσιγάρο που και που..."
Σατανάς - "Πέμπτες ημέρα ναρκωτικών, οι καλύτερες κόκες από Κολοµßία, τα πάντα.. και να εθιστεις τι σε νοιάζει. νεκρός είσαι."
Ο τύπος πλέον είναι µε χαμόγελο πλατύ και στα όρια της ευτυχίας...
Σατανάς - "Να σου πω , μεταξύ µας, τον έπαιρνες που και που από πίσω;"
Τύπος - "Α σατανά µου όλες τις αμαρτίες έχω κάνει, αλλά αυτό ΠΟΤΕ."
Σατανάς - "Χµµµ...τότε οι Παρασκευές θα ναι ζόρικες.."
 #71960  από βικυ
 Κυρ Μάιος 20, 2012 2:43 pm
:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:

Σε νηπιαγωγείο:
-Πως κάνει ο σκύλος;
-Γαβ
-Η γάτα;
-Νιάου
-Το ποντίκι;
-Κλικ
 #71964  από Γιάννης
 Κυρ Μάιος 20, 2012 3:26 pm
βικυ έγραψε:-Το ποντίκι;
-Κλικ
:laughing-rolling:
Σημεία των καιρών

Αλήθεια πως κάνει το ποντίκι; Σκουικ σκουικ; :laughing-rolling:
 #71988  από Γιάννης
 Δευ Μάιος 21, 2012 8:57 am
Λέει η γυναίκα στον άντρα:
Μωρό μου χτές το βράδυ είδα ένα απίστευτο όνειρο.
Κάναμε έρωτα και δίπλα από το κρεβάτι ήταν ένας μαύρος από
την Αφρική που μας έκανε αέρα με μια βεντάλια κι αυτό μου
έδινε τεράστια ικανοποίηση...
Αποφασίζουν από κοινού να κάνουν πράξη το όνειρο
και βρίσκουν σε ένα φανάρι ένα μαύρο στον οποίο
προσφέρουν 100 Ευρω αν δεχτεί να τους κάνει αέρα
την ώρα που εκείνοι κάνουν σέξ.
Ο τύπος δέχεται και πάνε κι οι τρείς στο σπίτι.
Οι δύο σύζυγοι αρχίζουν να κάνουν έρωτα ενώ ο
μάυρος τους κάνει αέρα σαν τέλειος αφρικανός
σκλάβος, αλλά αποτέλεσμα ουδέν...
Λέει τότε η γυναίκα στον άντρα:
"Iσως να δουλέψει αν αλλάξουμε τους ρόλους...
εσύ να κάνεις αέρα κι αυτός να έρθει στο κρεβάτι"
Ο άντρας δέχεται με δισταγμό κι ο μάυρος
μπαίνει στο κρεβάτι ενώ ο σύζυγος αρχίζει να κουνάει την τεράστια βεντάλια.
Λίγο αργότερα η γυναίκα αγγίζει ψηλά επίπεδα ικανοποίησης
κι αρχίζει να ουρλιάζει από ηδονή...Μόλις βλέπει ότι η γυναίκα του φτάνει σε
οργασμό και ζητάει κι άλλο ο σύζυγός κοιτάει το μαύρο και λέει:
"Κατάλαβες τώρα πως κουνάνε τη βεντάλια μ@λ@κ@;"
 #71989  από Γιάννης
 Δευ Μάιος 21, 2012 9:03 am
Τρεις σκύλοι συναντιώνται στον προθάλαμο του κτηνίατρου.
Αρχίζουν κουβεντούλα και ρωτάνε τον ένα: Εσύ γιατί είσαι εδώ;
- Για ευθανασία, δεν ξέρω τι μ'έπιασε και μια μέρα που έλειπαν τ' αφεντικά, άρχισα να χέζω και να κατουράω παντού, να ξεσκίζω τις κουρτίνες, τις πολυθρόνες, ρημαδιό το έκανα το σπίτι κι ας πέρναγα τόσο καλά.
Εσύ; Ρωτάνε τον δεύτερο.
- Κι εγώ για ευθανασία. Και μένα το μ@λ@κ@ κάτι μ' έπιασε, κι ενώ πέρναγα μπέικα, μια μέρα που τ' αφεντικά ετοίμαζαν το πάρτυ τους, χίμηξα πάνω στα τραπέζια, στους μπουφέδες, πάνε τα κοτόπουλα, πάνε τα ζαμπόνια, τα ρήμαξα, πάει το πάρτυ, ζοχαδιαστήκανε και νάμαι.
Κι εσύ, ρωτουν τον τρίτο.
- Εγώ, που είμαι και πολύ τεμπέλης, μια μέρα ήμουν ξάπλα στο μαξιλάρι μου, μπαίνει η κυρία μου μ' ένα τάνγκα μόνο και τη σφουγγαρίστρα κι αρχίζει να σφουγγαρίζει, να σκύβει, να κουνιέται, δεν ξέρω τι μ' έπιασε και της χυμάω από πίσω και της τον φοράω, τρόμαξαν να με ξεκολλήσουν από πάνω της.
- Ε, καλά, εσένα δικαίως, μια ευθανασία την αξίζεις.
- Ποιά ευθανασία, ρε; Εμένα τα νύχια ήρθα να μου κόψουν...
 #71990  από Γιάννης
 Δευ Μάιος 21, 2012 9:06 am
Μια γυναίκα περνώντας έξω από το δωμάτιο της κόρης της ακούει από μέσα ένα ηλεκτρονικό βουητό. Ανοίγει τη πόρτα μπαίνει μέσα...Η κόρη της παίζει με έναν δονητή...
"Τι κάνεις εκεί κορίτσι μου;" ρωτάει σοκαρισμένη.
"Μαμά σε παρακαλώ" απαντά εκείνη, "είμαι 38 χρονών ανύπαντρη γυναίκα και αυτό εδώ το πραγματάκι είναι ο σύζυγος που δεν είχα ποτέ. Σε παρακαλώ βγες έξω"!
Την επόμενη μέρα καθώς μπαίνει στο σπίτι ο πατέρας ακούει τον ίδιο θόρυβο από το δωμάτιο της κόρης του. Χωρίς να ξέρει, μπαίνει κι αυτός μέσα στο δωμάτιο και τσακώνει τη κόρη του... Σοκαρισμένος κι αυτός ρωτάει τι κάνει εκεί πέρα..
"Μπαμπά σε παρακαλώ" απαντά εκείνη, "είμαι 38 χρονών ανύπαντρη γυναίκα και αυτό εδώ το πραγματάκι είναι ο σύζυγος που δεν είχα ποτέ. Σε παρακαλώ βγες έξω"!
Μερικές μέρες αργότερα η γυναίκα επιστρέφει από τα ψώνια. Καθώς μπαίνει μέσα στο σπίτι ακούει το ίδιο ηλεκτρικό βουητό, πιο δυνατό από ποτέ, να έρχεται από το καθιστικό.
Τρέχει στο καθιστικό και βλέπει τον άντρα της να κάθεται μπροστά στη τηλεόραση με τη μπύρα στο χέρι και δίπλα στον καναπέ ο δονητής να πάλλεται πέρα-δώθε σα τρελός...
"Τι κάνεις εκεί";;; ρωτάει
"Βλέπω Τσαμπιονς Λιγκ με το γαμπρό μου"! απαντά ο σύζυγος…
 #72063  από panos59
 Τρί Μάιος 22, 2012 11:09 am
στις 17/6/2012 ............
Γιατί θα ψηφίσω και γιατί ΔΕΝ θα ψηφίσω...

ΠΑ.ΣΟ.Κ.:
Θα το ψηφίσω γιατί επέμεινε στην μόνη ρεαλιστική λύση ενάντια σε όλους.
Δεν θα το ψηφίσω γιατί αποδείχθηκε ανίκανο να την εφαρμόσει.

Νέα Δημοκρατία:
Θα την ψηφίσω γιατί είναι η μοναδική εναλλακτική επιλογή προς την ίδια λύση.
Δεν θα την ψηφίσω γιατί... οι διαρκείς λαϊκίστικες κωλοτούμπες με ζάλισαν.

Κ.Κ.Ε.:
Θα το ψηφίσω γιατί είναι η μόνη ξεκάθαρη και συνεπής εναλλακτική πρόταση.
Δεν θα το ψηφίσω αφενός γιατί η πρότασή αυτή είναι αποδεδειγμένη αυτοκτονία και αφετέρου γιατί αρνούμαι να ψηφίσω ένα κόμμα που δεν αποδέχεται το Σύνταγμα.

ΣΥ.ΡΙΖ.Α.:
Θα τον ψηφίσω γιατί κρύβει συσσωρευμένη ενέργεια
Δεν θα τον ψηφίσω γιατί αρνούμαι να ψηφίσω ένα κόμμα που αξιοποιεί αυτή την ενέργεια για να οργανώνει, να προκαλεί, να ασπάζεται, να αποδέχεται, να αιτιολογεί και να ανέχεται την βία.

ΛΑ.Ο.Σ.:
Θα τον ψηφίσω γιατί είναι το μόνο μικρό κόμμα που σε κρίσιμη στιγμή για την χώρα έβαλε πλάτη και συμμετείχε στην συγκυβέρνηση.
Δεν θα τον ψηφίσω γιατί δεν έχω καμία σχέση με αστρολόγους, ποδοσφαιριστές, μασίστες, και πρώην φασίστες.

ΔΗΜ.ΑΡ.:
Θα την ψηφίσω γιατί ο Κουβέλης ατομικά είναι σοβαρός άνθρωπος.
Δεν θα την ψηφίσω γιατί εμμένει σε αμπελοφιλοσοφικές γενικότητες χωρίς να έχει στην πράξη τίποτα το διαφορετικό να προτείνει.

ΔΗ.ΣΥ.:
Θα την ψηφίσω γιατί τώρα λέει τα πράγματα με το όνομα τους.
Δεν θα την ψηφίσω γιατί αποδεικνύεται πως τόσα χρόνια η πρόεδρος της με κορόιδευε λέγοντας τα ακριβώς αντίθετα ενώ γνώριζε την πραγματικότητα.

ΔΡΑΣΗ:
Θα την ψηφίσω γιατί έχει τις πιο συγκεκριμένες, ξεκάθαρες, ρεαλιστικές, εφαρμόσιμες και μη φιλολαϊκές προτάσεις.
Δεν θα την ψηφίσω γιατί δεν έχει καταφέρει να πείσει παρά μόνο ελάχιστους και προτιμώ η ψήφος μου να πιάσει τόπο σε ένα κόμμα που έχει πιθανότητες να μπει στην Βουλή.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ:
Θα τους ψηφίσω γιατί με όσα λένε μου ξυπνάνε το εθνικό φρόνημα.
Δεν θα τους ψηφίσω γιατί δεν εκλέγουμε θίασο για εθνική επέτειο, αλλά κυβέρνηση για τη χώρα.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ (Κατσέλη - Καστανίδης):
Θα την ψηφίσω γιατί είμαι πλέον στα όρια της απελπισίας.
Δεν θα την ψηφίσω γιατί δεν είμαι δα και στα όρια της φρενοβλάβειας.

ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ:
Θα το ψηφίσω γιατί τον λυπάμαι πλέον τον καημένο τον Δημαρά.
Δεν θα το ψηφίσω γιατί λυπάμαι περισσότερο εμένα τον ίδιο.

ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ:
Θα τους ψηφίσω γιατί τώρα τελευταία η αζαλέα μου, στο μπαλκόνι, έχει μαραθεί.
Δεν θα τους ψηφίσω γιατί ο κυρ Θανάσης ο γεωπόνος θα μου έρθει φθηνότερα.

:-D :-D :-D :-D :-D
Συνημμένα
multi-voters.JPG
multi-voters.JPG (6.78 KiB) Προβλήθηκε 148 φορές
 #72122  από Γιάννης
 Τετ Μάιος 23, 2012 10:04 am
Ένας Πόντιος κάτοχος πανέμορφου, ταχύτατου, "κράχτη" αυτοκινήτου,
σταματάει στα φανάρια.
Δίπλα του σταματάει ένα Fiatάκι cinquecento, που οδηγεί μια κουκλάρα.
Της χαμογελάει αυτός, του χαμογελάει αυτή.
Σφίγγει τα χείλη του αυτός, τα σφίγγει κι αυτή.
Μισοκλείνει τα μάτια του αυτός, τα μισοκλείνει κι αυτή.
Κατεβάζει το παράθυρο του οδηγού αυτός, κατεβάζει του συνοδηγού αυτή.
Της λέει ο Πόντιος:
- Έκλασες κι εσύ ;

:happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor:
 #72128  από βικυ
 Τετ Μάιος 23, 2012 10:29 am
:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
  • 1
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • 283