• Τσα!

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #7072  από ΜΙΜΙΚΑ
 Τρί Ιούλ 14, 2009 11:51 pm
Τι κάνετε καλά παιδάκια? Εγώ πηγαινοέρχομαι νοσοκομείο-διακοπές κλπ. Φεύγω αύριο για 2 εβδομάδες, μετά θα έρθω για ΣΚ και μονοήμερη εισαγωγή στο νοσοκομείο, μετά θα ξαναφύγω 2 εβδομάδες και θα έρθω πάλι για ΣΚ.
Τέλος πάντων, θα μαζευτώ επισήμως στην Αθήνα κατά τις 5 Σεπτεμβρίου, οπότε και θα έχουμε καθημερινή επαφή (και μπορεί να είμαι και καλύτερα :roll: σωματικά).

Πολυγραφότατοι είστε όλοι σας και μου έχουν βγει τα μάτια να προλάβω να διαβάσω (για να μην έχω κενά).

Φιλιά σε όλους και καλώς ήρθαν οι καινούργιοι μας Ευαγγελία12, Αποσπερίτης
 #7074  από litsa
 Τετ Ιούλ 15, 2009 8:32 am
welcome back μιμίκα!!
αλλά καλά θα κάνεις να πας διακοπές.. και που είσαι! βγάζε καμμιά φωτο περιοχής και να την ανεβάζεις στο φόρουμ!!!
θα γίνουμε ανταποκριτές !!
κοίτα να περάσεις καλά, να ηρεμήσεις και θα επανέλθεις...
σε φιλούμε και σε αγαπούμε...
:D :D :D
ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!!!!!

ΑΛΉΘΕΙΑ ΒΟΥΝΟ Ή ΘΑΛΑΣΣΑ??
 #7078  από elena
 Τετ Ιούλ 15, 2009 11:45 am
γειά σου Μιμίκα...καλά να είσαι και όλα τα άλλα θα μας τα πεις αναλυτικά από Σεπτέμβρη!!!
θα κανονίσουμε και για καφέ ,Ναι?
 #7082  από nikolaras
 Τετ Ιούλ 15, 2009 1:12 pm
Geia s mimika ti kaneis? opws ta blepw eisai kala upo8etw p trabiesai re trelokampero? pou para8erizeis paidi m? Eisai kalutera?
 #7085  από Maria77
 Τετ Ιούλ 15, 2009 1:49 pm
Μιμίκα πολύ καλά θα κάνεις που θα πας διακοπές :D Τα φιλιά μου και καλά να περάσεις. Θα μας πεις τα νέα σου όταν γυρίσεις :D
 #7087  από mary_d_ath
 Τετ Ιούλ 15, 2009 6:08 pm
Καλά να περάσεις στις διακοπές σου Μιμίκα!!
Καλό καλοκαίρι!!!
 #7132  από αλεξανδρος1
 Πέμ Ιούλ 16, 2009 6:07 pm
Καλά να περάσεις και καλό καλοκαίρι. Τυχερή διακοπές μέχρι τον σεμπτέμβριο ε; ΖΗΛΕΥΩ.
 #7166  από Lena
 Παρ Ιούλ 17, 2009 1:36 pm
MIMIKA KALA NA PERASEIS TO KALOKAIRAKI SOY. EXEIS TIS KALYTERES EFXES MAS NA GYRISEIS PISVW TON SEPT. DYNATI TOSO PSYXOLOGIKA OSO KAI SWMATIKA!!!