• FAMPYRA!!!! ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑ.....

• Αλλές εγκεκριμένες ή μη αγωγές, χρήσιμα φαρμακευτικά & παραφαρμακευτικά σκευάσματα για την αντιμετώπιση της νόσου.
Αλλές εγκεκριμένες ή μη αγωγές, χρήσιμα φαρμακευτικά & παραφαρμακευτικά σκευάσματα για την αντιμετώπιση της νόσου.
 #69106  από titi
 Τετ Μαρ 21, 2012 6:14 pm
:text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow:
σας ευχαριστώ όλους πάρα πολυ!!!
filio, δες τα προηγούμενα post για λεπτομέρειες για τα ταμεία και αν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι άλλο, μου λες....
Τίτη
 #69714  από Αναστάσιος
 Δευ Απρ 02, 2012 6:49 pm
Καλησπερα titi!
Σημερα προμηθευτηκα το χαπι κ θα το ξεκινησω. Θα ηθελα να σου κανω καποιες ερωτησεις αν μου επιτρεπεις....(λογω δουλειας πλεον δεν εχω χρονο να απευθυνθω προσωπικα στο γιατρο μου για αυτο ρωταω)
1) Το λαμβανεις 2 φορες την ημερα, εχεις καποιες συγκεκριμενες ωρες;
2) Το πρωι το παιρνεις πριν απο οτιδηποτε αλλο ή δεν έχει σημασία (το λεω γιατι εγω παιρνω Βασιλικο Πολτο το πρωι και μετα πρωινο και καφε)
3) Υπαρχει κατι με το οποιο δεν πρεπει να συνδυαζεται το χαπι αυτο ειτε σε θεμα διατροφης ειτε ασκησης;

Ευχαριστω εκ των προτερων.
 #69716  από titi
 Δευ Απρ 02, 2012 7:02 pm
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!
ΛΟΙΠΟΝ, ΑΠ΄ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ
1. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΟ ΩΡΑΡΙΟ... ΠΧ 8 ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ 8 ΤΟ ΒΡΑΔΙ, ΝΗΣΤΙΚΟΣ (ΠΑΡΕ ΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΠΟΛΤΟ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ Ή ΤΟ ΒΡΑΔΙΝΟ ΠΑΡΕ ΤΟ ΧΑΠΑΚΙ)
2. ΠΕΡΙ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΕ ΑΛΛΑ ΦΑΡΜΑΚΑ, ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΕΣΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΩ ΗΔΗ (ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ!!! ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ....MIOREL, MODIODAL ΚΛΠ)... ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΣΚΗΣΗ Ή ΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ
3. ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΕΓΩ ΔΕΝ ΒΙΩΣΑ ΚΑΠΟΙΑ SO FAR...ΚΑΛΟΥ ΚΑΚΟΥ, ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑΚΤΙΚΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΙΜΑΤΟΣ, ΝΑ ΤΙΣ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΠΟΣΑ ΝΑ "ΑΛΕΣΕΙ" ΤΟ ΣΥΚΩΤΑΚΙ ΜΑΣ

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ!!!!
 #70348  από Μιμικαμ
 Δευ Απρ 16, 2012 12:20 pm
Γειά σου titi, :greetings-waveyellow:

Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη, :romance-kisscheek:

Πως είναι τα πράγματα με το χάπι????? εξακολουθείς να χρονομετριέσαι????

Εύχομαι απο καρδιάς όλα να σου πάνε τέλεια και να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα...
Αν έχεις την καλοσύνη, ενημέρωσέ μας για την όποια εξέλιξη, παρενέργεια.....σκέφτομαι πολύ σοβαρά να μπω κι εγώ στην ίδια διαδικασία....

Ο,τι καλύτερο για σένα.... :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #71438  από Αναστάσιος
 Κυρ Μάιος 13, 2012 9:32 am
Καλημερα σε ολους!

Μετα απο ενα μηνα περιπου χορηγησης του fampyra μπορω να πω με βεβαιοτητα οτι παρατηρω σημαντικη διαφορα τοσο στη βαδιση, στο περπατημα οσο ακομα και στην κουραση.
Το μονο που εχω δει ως "αρνητικο" ειναι το εξης, απο την στιγμη που ξεκινησα το fampyra μεχρι και σημερα εμφανιζονται κατι σαν σπυρακια γενικα σε διαφορα σημεια του σωματος διαρκουν 2-3 μερες και μετα μονα τους εξαφανιζονται. Ειμαι βεβαιος πως εχουν σχεση με το χαπι γιατι γνωριζοντας τον οργανισμο μου ποτε δεν ημουν αλλεργικος σε οτιδηποτε, ποτε δεν εμφανιζα καποια εποχη σπυρακια, δεν ειμαι καθολου γλυκατζης και το σημαντικοτερο απο ολα ειναι πως τα "σπυρακια" εμφανιστηκαν μετα το fampyra οχι πριν.
Αυτα εχω να πω σχετικα με το fampyra.
 #71563  από Κώστας
 Τρί Μάιος 15, 2012 11:37 am
Παιδιά, επειδή κάπου αρχίζουμε να χανόμαστε με το fampyra, λόγω του ότι έχουμε ανοίξει πολλά παρόμοια θέματα, συμφωνείτε ν΄ ανοίξουμε ένα θέμα που να γράφουμε μόνο τις εμπειρίες μας από τη χρήση του; Θα μπορούσε πχ να έχει τίτλο "Εμπειρίες από το fampyra".