• tysabri (θησαυρός) τέλος;

• Συζητήσεις για το φάρμακο Tysabri, (γνωστό και ως Natalizumab) για θεραπεία της σκλήρυνσης κατά πλάκας.
Συζητήσεις για το φάρμακο Tysabri, (γνωστό και ως Natalizumab) για θεραπεία της σκλήρυνσης κατά πλάκας.
 #7076  από Dhmhtrhs
 Τετ Ιούλ 15, 2009 10:34 am
Σε λιγο εχω ραντεβου στο Νοσοκομειο (Ξάνθης) θελουν οι γιατροι να συζητήσουμε αν θα σταματησω τα θησαυρο που το κανω 2 χρονια και (Μαιος 2007). Δε ξερω ακομη τι θα μου πουν, ο Κουτλας που μ εβαλε στο tysabri μου πε να το συνεχισω μεχρι να ρθουν τα καινουρια, η κατασταση σ αυτα τα 2 χρονια δε βελτιωθηκε καθολου αλλα απ οτι λενε οι μαγνητικες δε χειροτερεψε κιολας.Καλο καλοκαιρι παιδια!
 #7079  από elena
 Τετ Ιούλ 15, 2009 11:47 am
καλό καλοκαίρι Δημήτρη και καλή επιτυχία ,σε αυτό που είναι καλύτερο για σένα!!!
 #7086  από mary_d_ath
 Τετ Ιούλ 15, 2009 6:06 pm
Καλή τύχη!!
Εύχομαι να πάνε όλα καλά!!!
 #7098  από Dhmhtrhs
 Πέμ Ιούλ 16, 2009 8:39 am
Τελικα συμφωνησαμε με τους γιατρους να κανω μεχρι και το Σεπτεμβριο και μετα θα περιμενω τα καινουρια φαρμακα.Η αληθεια ειναι οτι κι αυτοι βαδιζουν στα τυφλα γιατι το φαρμακο δεν εχει δοκιμαστει περαν της διετιας και δε ξερουν αν περαν της διετιας κανει καλο η κακο.Σα λαχειο μου φαίνεται τραβας λαχνο κι οτι τυχει.
 #7116  από sia_thessal
 Πέμ Ιούλ 16, 2009 3:55 pm
Δημήτρη για ποιά καινούργια φάρμακα μιλάς?? τα χάπια? ή έρχεται και κάτι άλλο? Εύχομαι πάντως να σου πάνε όλα καλά και να γίνει το σωστότερο για σένα. :)
 #7134  από Dhmhtrhs
 Πέμ Ιούλ 16, 2009 6:19 pm
Μιλαω για τη φαμπριδινη που βοηθαει λεει στο περπατημα αλλά και καποια άλλα που δε ξερω το ονομα τους.Εκανα σημερα τη θεραπεια με tysabri, ολα καλα.
 #7154  από Lena
 Πέμ Ιούλ 16, 2009 11:15 pm
ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ!!! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗ!!!
 #7313  από nikolaras
 Τρί Ιούλ 21, 2009 7:07 pm
Dhmhtrh egw rwtisa gia tin ousia pou les sto ntinan p me koitane k m eipan ama 8elw na tin parageilw ap to ekswteriko me 300euro .. Stin arxh dextika alla meta to kalo skeftika k perimenw akoma
 #7320  από Maria77
 Τρί Ιούλ 21, 2009 10:54 pm
Δημήτρη με το Tysabri που συνεχίζεις πως νοιώθεις? Όλα καλά? Καταλαβαίνεις πως σε βοηθάει?
Ρωτάω γιατί είμαι καινούργια στο Tysabri και θα ήθελα να ακούσω τις δικές σου απόψεις που είσαι πιο παλιός σ' αυτο.
Σε ευχαριστώ και εύχομαι να συνεχίσεις να είσαι καλά! :D
 #7322  από LL--MM
 Τρί Ιούλ 21, 2009 11:07 pm
Ρε φίλε, οι αρχές της πρόληψης και της προφύλαξης είναι κοινές σε πολλές επιστήμες και όχι μόνο σε δύο... :evil: Ο νοών νοήτω :twisted:
Καλό καλοκαίρι και καλή ξεκούραση!

Η γιαγια η Κασσάνδρα...