• ΠΕΡΙ ΣΚΠ

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #70928  από Menia
 Δευ Απρ 30, 2012 12:47 am
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ! ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ Η ΣΚΠ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΦΙΛΟΥΣ ΚΙ ΟΧΙ ΕΧΘΡΟΥΣ!! ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΕΧΘΡΟ> ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΣΚΠ. ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ -ΠΑΣΧΟΝΤΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ- ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ (ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΟΜΑ ΑΞΙΑΣ, ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ) ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΕΧΘΡΟ.
ΚΑΙ ΜΑΛΩΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ???
ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ!!!

ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΛΩΝΟΥΜΕ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΓΝΩΣΤΩΝ-ΑΓΝΩΣΤΩΝ, ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑ Ή ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΚΠ.

ΥΠΟΦΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΕΧΘΡΟ. ΑΟΡΑΤΟΣ, ΑΝΙΚΗΤΟΣ ΕΧΘΡΟΣ.
ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΣ.
ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΣ ΟΠΩΣ Ο ΣΕΙΣΜΟΣ.
ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΝΙΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΑ.
ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΣ ΕΧΘΡΟΣ! ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΚΑΤΑΓΜΑΤΩΝ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗΣ, Η ΑΙΤΙΑ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΕΡΙΜΝΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΑΥΤΗ Η ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ, ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΛΟΓΩ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΛΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΚΠ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΣΟΒΑΡΑ ΕΓKΑΤEΣΤΗΜΕΝΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΒΓΕΙ Η ΚΑΘΕ ΠΟΛΛΑ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΗ ΝΕΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΙΤΕ TYSABRI, EITE FAMPYRA, EITE GILENYA, EITE XENFA.

MΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΝΑ ΑΚΟΥΝΕ ΑΠΟ ΣΥΜΠΑΣΧΟΝΤΑ ΓΙΑ EXTREME SPOTRS.
ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΟ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΦΕ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΠΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΟΡΟΦΟ.
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΝΟΙΚΙΑΚΟ ΤΑΒΕΡΝΑΚΙ, ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΜΙΑ ΜΠΡΙΖΟΛΑ Ή ΑΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΠΗΡΟΥΝΙ. ΑΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΥΠΟΒΑΣΤΑΖΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΟΥΡΟΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗ. ΑΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΝΕ ΟΛΟΙ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΣΤΙΚΗ ΑΚΟΜΨΗ ΠΡΟΘΕΣΗ 'Η ΑΠΟ "ΑΓΑΠΗΣΙΑΡΙΚΗΣ" ΛΥΠΗΣΗΣ, ΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΜΑΤΙΑ.

ΔΕΝ ΠΑΡΑΘΕΤΩ (ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ-ΚΑΠΟΙΟΣ) ΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ, ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ Ή ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΩ ΑΠΛΩΣ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ-ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΜΠΑΣΧΟΝΤΕΣ.

ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ PETRO 'Η ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΛΕΝΕ.
ΕΓΩ (ΩΣ) ΜΕΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΟΥ ΟΝΟΜΑ - ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΒΑΛΩ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ (ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΚAΝΟΥΜΕ CHAT) ΘΕΩΡΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΣΕΒΕΣ, -ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΜΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΑΝ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΕΛΕΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΛΟΥΣΙΑ ΓΛΩΣΣΑ-.
ΘΕΩΡΩ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ """ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΛΟΓΩ ΚΟΙΝΟΥ ΣΤΟΧΟΥ" ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΑΤΟΠΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙ FAMPYRA, ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ.
Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΦΘΕΙ ΑΛΛΟΥ.

ΠΕΡΙ ΧΕΝΦΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ>:::; ?????
ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΣΚΠ, ΒΡΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΟΠΛΕΡ. ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΕΣ ΒΛΑΒΕΣ (ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΨΑΞΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ). ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΙΕΙΣ?
ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ (ΟΥΤΕ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ), ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΡΩΝΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΒΟΗΘΗΤΙΚΗ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΝΑ59 : ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤIΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ ΜΑΣ. ΕΧΩ ΣΚΥΛΟΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕΙ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ POST GIA TO ΦΑΜΠΥΡΑ.
ΑΝΝΟΥΛΑ ΜΗΝ ΦΥΓΕΙΣ, ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ.
ΕΜΑΘΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ. ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΩ ΚΙ ΑΛΛΑ.
ΙΣΩΣ ΚΙ ΕΓΩ-ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΣΑΣ ΜΑΘΟΥΜΕ.

ΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ::::
η ισχύς εν τη ενώσει
η ισχύς εν τη ενώσει
η ισχύς εν τη ενώσει
η ισχύς εν τη ενώσει
 #70931  από Menia
 Δευ Απρ 30, 2012 1:22 am
ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ, (ΚΑΙ ΕΣΑΣ PETRO) ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΕΔΩ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΕΥΓΕΝΕΣ ΚΑΘΗΚΟΝ, ΗΘΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΩΔΕΣ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ
ΝΕΟΥΣ ΣΥΜΠΑΣΧΟΝΤΕΣ ΕΔΩ!!!
ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΛΠΙΔΑ!!!!!!
ΑΣ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ!!!!!!
ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΜΙΖΕΣ!!!!

:teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:
 #70932  από litsa
 Δευ Απρ 30, 2012 1:26 am
ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΠΑΙΔΙΑ!!!

ΑΛΛΑ δυστυχώς μέσα στο αχανές διαδίκτυο εμφανίζονται και θα εμφανίζονται πολλοί ... που δεν σέβονται.. !

Γεια σου Μένια!! πολύ ωραία τα τοποθετείς... !

και όμως στρουθοκαμιλίζουμε, λέγοντας... κάνε αυτό γιατί ΕΜΕΝΑ με βοήθησε... στην ουσία θέλουμε να πείσουμε πρώτα τον εαυτό μας ότι είναι το σωστό, και δεύτερο μπορεί να μην μας αρέσουν τα φάρμακα κτλ κτλ

οπότε συμπληρώνουμε και ένα ... ''είναι για το καλό σας'' και ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ τον κάθε αναγνώστη που δεν έχει ακόμα αναπτύξει άμυνες....!!
 #70947  από Menia
 Τρί Μάιος 01, 2012 12:13 am
litsa έγραψε:ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΠΑΙΔΙΑ!!!

ΑΛΛΑ δυστυχώς μέσα στο αχανές διαδίκτυο εμφανίζονται και θα εμφανίζονται πολλοί ... που δεν σέβονται.. !

Γεια σου Μένια!! πολύ ωραία τα τοποθετείς... !

και όμως στρουθοκαμιλίζουμε, λέγοντας... κάνε αυτό γιατί ΕΜΕΝΑ με βοήθησε... στην ουσία θέλουμε να πείσουμε πρώτα τον εαυτό μας ότι είναι το σωστό, και δεύτερο μπορεί να μην μας αρέσουν τα φάρμακα κτλ κτλ

οπότε συμπληρώνουμε και ένα ... ''είναι για το καλό σας'' και ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ τον κάθε αναγνώστη που δεν έχει ακόμα αναπτύξει άμυνες....!!

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Xίλια μπράβο Λίτσα μου. Κι εμεις είχαμε ξεφυγει απο το κυριως θεμα όλων μας, που είναι η βελτιωση, με οποιαδηποτε προσσεγγιση. :romance-kisscheek:
 #70950  από litsa
 Τρί Μάιος 01, 2012 12:48 am
[quote="Menia"

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Xίλια μπράβο Λίτσα μου. Κι εμεις είχαμε ξεφυγει απο το κυριως θεμα όλων μας, που είναι η βελτιωση, με οποιαδηποτε προσσεγγιση. :romance-kisscheek:[/quote]

έτσι είναι Μένια!! το κυρίως θέμα μας είναι η βελτίωση με οποιαδήποτε προσέγγιση....

ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.. !
 #71088  από Dimitris-56
 Παρ Μάιος 04, 2012 12:16 am
Καλησπέρα παιδιά δεν έχω καταλάβει το λόγω που τσακωνόμαστε τσακώνεστε !!!!
Μήπως παίζουμε παίζετε τα παιχνίδια κάποιων που είναι τα συμφέροντα εναντία από τα δικά μας !!!! Συμφωνώ απόλυτα με την ΜΕΝΙΑ έχει δίκιο σε όλα !!!! Αν δε είμαστε ενωμένοι το χάσαμε το παιχνίδι !!!! Άννα μην παίζεις το παιχνίδι τους μην
μασάς !!!!
 #71423  από lilian
 Σάβ Μάιος 12, 2012 4:41 pm
Γειά σας! :)
ειμαι νέα στον ιστοχώρο.
έχω σκπ και κανω ιντερφερόνες εδώ και τρία χρόνια.
για εμένα το χειρότερο δεν είναι μόνο τα κινητικά προβλήματα που έχω μάθει πλέον να τα ελέγχω όταν μου εμφανιστούν αλλά και η ελαττωμένη μνήμη.
εσείς έχετε κάτι τέτοιο;
αν ναι, πως το αντιμετωπίζετε;
εγώ παίρνω γκίνκο αλλά κάνει μισή δουλειά.
 #71517  από lilian
 Δευ Μάιος 14, 2012 4:31 pm
Petro! έγραψε:Καλησπέρα Λίλιαν!

Άνοιξε ένα νέο θέμα εδώ (viewforum.php?f=14) κάνε μια σύντομη περιγραφή για τον εαυτό σου. Και θα σου απαντήσουμε ο καθένας με τις γνώσεις που έχει.
Ευχαριστώ πολύ Πέτρο!