• Fampyra

• Αλλές εγκεκριμένες ή μη αγωγές, χρήσιμα φαρμακευτικά & παραφαρμακευτικά σκευάσματα για την αντιμετώπιση της νόσου.
Αλλές εγκεκριμένες ή μη αγωγές, χρήσιμα φαρμακευτικά & παραφαρμακευτικά σκευάσματα για την αντιμετώπιση της νόσου.
 #71352  από Katrin
 Πέμ Μάιος 10, 2012 11:56 am
Καλημέρα σας
Ωραία πράγματα γίνονται όσο αφορά το περιβόητο χαπάκι Fampyra. Πάνω που χάρηκα με ξαναέριξαν.Δεν έχουν δώσει ακόμα σε αυτούς που πήγαν τα χαρτιά τους τον Απρίλη και περιμένω εγώ που πήγα τα χαρτιά μου το Μαιο? Σε γελάσανε κοπελιά

:banana-dreads:
 #71359  από Κωνσταντίνα
 Πέμ Μάιος 10, 2012 12:55 pm
Katrin έγραψε:Καλημέρα σας
Ωραία πράγματα γίνονται όσο αφορά το περιβόητο χαπάκι Fampyra. Πάνω που χάρηκα με ξαναέριξαν.Δεν έχουν δώσει ακόμα σε αυτούς που πήγαν τα χαρτιά τους τον Απρίλη και περιμένω εγώ που πήγα τα χαρτιά μου το Μαιο? Σε γελάσανε κοπελιά

:banana-dreads:
Καλημέρα Katrin, αυτοί που κάναμε αίτηση πριν το Πάσχα, όπως δείχνουν τα πράγματα, μας εξασφαλίζουν, να το παίρνουμε.Δηλαδή όταν χρειάστηκα το 2ο κουτί, μου το είχαν κρατήσει εμένα και άλλων 4 ατόμων.Τους άκουσα όμως να λένε ότι περιμένουν νέα εισαγωγή.

Σου δίνω τα τηλέφωνα του κεντρικού φαρμακείου ΕΟΠΥΥ, να ρωτάς την κυρία Κοτσώνη:210 5200022 και 210 5213685, να επιμένεις επειδή δείχνει κατηλειμμένο για αρκετό χρονικό διάστημα.
Μη χάνεις την υπομονή σου, ζούμε σε δύσκολη εποχή :romance-caress:
 #71361  από Katrin
 Πέμ Μάιος 10, 2012 2:33 pm
Ναι καλά τι άλλο μπορώ να κάνω παραμόνο υπομονή. Αλλα ήμουνα πολύ ανεβασμένη ψυχολογικά και έλεγα μπορεί να αφήσω το ΠΙ αλλά τώρα........ :oops:
 #71363  από Κωνσταντίνα
 Πέμ Μάιος 10, 2012 3:22 pm
Katrin έγραψε:Ναι καλά τι άλλο μπορώ να κάνω παραμόνο υπομονή. Αλλα ήμουνα πολύ ανεβασμένη ψυχολογικά και έλεγα μπορεί να αφήσω το ΠΙ αλλά τώρα........ :oops:
Katrin δε θέλω να σε στενοχωρήσω, αλλά πρέπει να σου πω κάποια πράγματα, για να μην απογοητευτείς, αν δεν αφήσεις τελικά το πι.
Αισθάνομαι λίγο "δήμιος", αλλά σε βλέπω πολύ σίγουρη, ότι κάτι πολύ καλό θα σου συμβεί.Σου λέω ότι θα σου συμβεί πιθανά, κάτι πολύ καλό.Εγώ που το παίρνω περίπου 40 μέρες, βλέπω μια (όχι θεαματική) βελτίωση.Κρατώ δύο βακτηρίες και ούτε μια στιγμή, δεν ένιωσα ασφαλής να τις αφήσω.Έχω βελτίωση της τάξης του 15-20%, σε κάποιες λειτουργίες μου, που μου δίνουν χαρά, επειδή αντιλαμβάνομαι, "σαν" κάτι να επισκευάζεται.Τώρα είναι περίπου 5 ημέρες, που νιώθω "χώμα".Αυτό μου λέει ότι το fampyra, δεν είναι το πανίσχυρο γιατρικό που θα αποτρέψει, μέχρι και την παρενέργεια της αλλαγής καιρικών συνθηκών :violence-hammer: .
Συγνώμη αν σου χαλώ τ' όνειρο, αλλά μίκρυνε τις προσδοκίες σου για να χαρείς :romance-kisscheek: