• παυσιπονο

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #71278  από christiana
 Δευ Μάιος 07, 2012 10:49 pm
παιδια, ιδιαιτερα απο Κυπρο καθως τα φαρμακα ( πολλα απο αυτα ) διαφερουν στις εμπορικες τους ονομασιες, τι πινετε πριν απο rebiff 22? depon? nurofen? nurofen cold and flu? panadol? ( αυτο δεν με πιανει εμενα και απλο πονοκεφαλο να εχω ποσο μαλλον με rebiff:) , solitaire ,,τι?
και....θα εδειξε ατομο απο τιν εταιρεια του αντιστοιχου φαρμακου ( πχ rebiff ) ή ο γιατρος ο ιδιος?

...ακομα ψαχνωμαι εγω με πραγματα που πιθανο θεωρουνται λεπτομερειες αλλα. ..συγνωμη...μου αρεσει να ειμαι διαβασμενη και το βρηκα ΔΩΡΟ που σας βρηκα !!!

ευχαριστω
 #71280  από George Good News
 Δευ Μάιος 07, 2012 11:59 pm
Χριστιαννα το ξερεις οτι το να περιμενεις κατι να ερθει ειναι πολυ χειροτερο απο το καθαυτο συμβαν? Οπως για παραδειγμα, η αναμονη της αποτυχιας ειναι χειροτερη απο την ιδια την αποτυχια!

Δες πως εισαι, βγαλτο απο το μυαλο σου λες και θα σου συμβει κατι τρομερο και οταν ερθει παιρνεις αυτο που συνηθως παιρνεις για να αντιμετωπισεις αναλογα συμπτωματα! Εγω για παραδειγμα, εχοντας και μια ελλειψη ενζυμου G6PD (αλλα προβληματα δεν εχω, οκ :eusa-naughty: ) παιρνω αυτο που επαιρνα παντα σε περιπτωσεις πονοκεφαλων, πυρετου κτλ: δηλ το φτωχο πλην τιμιο depon...

Be cool! 8-)
 #71282  από litsa
 Τρί Μάιος 08, 2012 12:09 am
σου έγραψα μερικά στο άλλο θέμα που άνοιξες.. .

είπαμε κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός!!!!!!!