• βοηθεια

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #71145  από christiana
 Σάβ Μάιος 05, 2012 4:26 pm
ποσο μας επηρεαζουν οι ενεσεις απο ιντερφερονες;θα αρχισω καπου αυτη την εβδομαα και ενω ολοι μου λενε(ασχετεοι και μη)θα ειναι απλα συμπτωματα γριπης εγω ψιλοπανοκοβληθηκα και δεν ξερω νγιατι;;;;υπαρχει καπιος που περασε /περνα τη διαδικασια αυτη για να μου δωσει ενα χερι βοηθειας;!!!! ψαχνω απο καπου να πιαστω και δεν βρισκω κατι να ε βγαλει απο τον λακκο πυ μπηκα ,,,,,,,,,
 #71149  από κατερινα 55
 Σάβ Μάιος 05, 2012 4:58 pm
christiana έγραψε:ποσο μας επηρεαζουν οι ενεσεις απο ιντερφερονες;θα αρχισω καπου αυτη την εβδομαα και ενω ολοι μου λενε(ασχετεοι και μη)θα ειναι απλα συμπτωματα γριπης εγω ψιλοπανοκοβληθηκα και δεν ξερω νγιατι;;;;υπαρχει καπιος που περασε /περνα τη διαδικασια αυτη για να μου δωσει ενα χερι βοηθειας;!!!! ψαχνω απο καπου να πιαστω και δεν βρισκω κατι να ε βγαλει απο τον λακκο πυ μπηκα ,,,,,,,,,
christiana welcome and
Εικόνα
Λοιπόν.Υπάρχουν αρκετές ιντερφερόνες.Συνήθως (όχι πάντοτε και όχι σε όλους)προκαλούν ελαφρά συμπτώματα γρίπης,τα οποία αντιμετωπίζονται με παυσίπονα.Εδώ στο φόρουμ οι περισσότεροι έχουμε περάσει από αυτό το στάδιο.Προς τι ο τόσος πανικός σου;Ηρέμησε,ψάξε στο φόρουμ και θα βρης απαντήσεις σε πολλές απορίες σου.Για ότι νομίζεις ότι θες περισσότερη βοήθεια,εδώ είμαστε.Και πάνω απ΄όλα ψυχραιμία!!! :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #71152  από vasia
 Σάβ Μάιος 05, 2012 6:25 pm
γεια σ christiana.Εγω αρχισα rebief22 πριν ενα μηνα.Μου ειπε η νοσηλευτρια να παιρνω ενα depon 1 ωρα πριν την ενεση κ ενα αμεσως αφου την κανω.δεν ενιωθα τπτ περιεργο κ σταματησα να πινω το ενα και λεω να σταματησω κ το αλλο..το μονο που εχω ειναι μελανια στο σημειο της ενεσης η οποια φευγει..βεβαια ο καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος αλλα μην αγχωνεσαι.ποιο θα κανεις?
 #71164  από christiana
 Σάβ Μάιος 05, 2012 8:32 pm
kalispera !sas euxaristo gia to stay cool and strong...nai panikovalomai adika k akoma den mou egine tipota...phychology to perissotero nomizo tora kai apla gpsaxno na piasto apo otidipote ...den mou anafere o giatros akomi tin marka alla ta pao deutera me triti gia na mou grapsei tin sintagi na pao apo institouto genetikis na tis paro (afti einai i diadikasia kipro)kai na pao na mou deiksei liges fores mexri pia na tis kano moni mou,...its not rocket science alla gia arxi mou eipe na mou deiksei ton sosto tropokaiafto einai to sosto fantazonai...euxaristo den exete idea poso voitha na milo me atoma pou ta perasan kai ta pernoun!!!!