• omoipa8htikh

• Αλλές εγκεκριμένες ή μη αγωγές, χρήσιμα φαρμακευτικά & παραφαρμακευτικά σκευάσματα για την αντιμετώπιση της νόσου.
Αλλές εγκεκριμένες ή μη αγωγές, χρήσιμα φαρμακευτικά & παραφαρμακευτικά σκευάσματα για την αντιμετώπιση της νόσου.
 #7051  από Giota
 Τρί Ιούλ 14, 2009 11:44 am
ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Κ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΝΑ'ΝΑΙ. ΠΑΝΤΩΣ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΛΕΝΕ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ ΣΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ Κ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ. ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ Κ ΜΕ ΩΦΕΛΗΣΕ ΠΟΛΥ. ΕΧΕΙ ΛΙΓΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ
 #7059  από maraki
 Τρί Ιούλ 14, 2009 2:14 pm
ΡΩΤΗΣΑ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΚΟΣΤΙΖΕΙ...
100 ΕΥΡΩ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 200 ΕΥΡΩ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΟ ΜΗΝΑ...
 #7061  από Giota
 Τρί Ιούλ 14, 2009 2:28 pm
TI? ΕΓΩ ΕΔΩΣΑ 60ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ. ΜΕΤΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ Κ ΕΔΙΝΑ 30. ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 10 ΜΕ 15 ΕΥΡΩ ΤΟ ΠΟΛΥ. ΤΟ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΔΟΥΛΕΥΑ ΣΕ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ Κ ΤΑ ΠΟΥΛΟΥΣΑΜΕ ΕΚΕΙ. ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ
 #7069  από litsa
 Τρί Ιούλ 14, 2009 11:19 pm
παντού τελικά είναι το που θα πέσεις...

έλεος πια !!! σε τι κοινωνία ζούμε :?: :?: :!: :!: :lol: :roll:
 #7071  από sia_thessal
 Τρί Ιούλ 14, 2009 11:30 pm
Εγώ έκανα ομοιοπαθητική για ένα χρόνο απο τότε που έπαθα την πρώτη ώση δεν ξέρω αν με βοήθησε όμως τα αντιμετώπίζα όλα πολύ αισιόδοξα και δεν μου συνέβει κάτι στην διάρκεια του χρόνου. Όμως στην μαγνητική είχα νέες εστίες χωρίς να κάνω ώσεις και τελικά φοβήθηκα να το ριψοκινδυνέψω και ακολούθησα τις συμβουλές του νευρολόγου μου να ξεκινήσω ιντερφερόνη. Τα φάρμακα είναι πολύ οικονομικά δηλαδή έδινα περίπου 25 Ευρώ για την θεραπεία τριών μηνών. Κάθε μέρα μια κάψουλα. Δεν γίνεται ταυτόχρονα με την ιντερφερόνη δεν βοηθάει σε τίποτα. Δεν πρέπει να πίνεις καφέ και ότιδήποτε περιέχει καφείνη μέντα κλπ. Δεν συμβαδίζει με φάρμακα όπως αντιβιώσεις κορτιζόνες κλπ. Αυτά απο τις γνώσεις που πήρα όσο διάστημα ακολουθούσα την ομοιοπαθητική.
 #7113  από Μαριάννα
 Πέμ Ιούλ 16, 2009 3:23 pm
Ο άντρας μου πηγε και σε ομοιοπαθητικο στην Αθηνα,οταν ξεκινησαμε και πηραμε φορα ολους τους γιατρους, και ξερετε τι ειπε ?του εδωσε για 2περιπου μηνες κατι φαρμακα τα οποια ειπε οτι είναι για ενισχυση του ανοσοποιητικου και να προσεξει τη διατροφη και καποιες βιταμινες αλλά να παρει και το LDN Και του ειπε πως θα πανε ολα καλά
 #7114  από sia_thessal
 Πέμ Ιούλ 16, 2009 3:46 pm
Δηλαδή Μαριάννα ο άντρας σου κάνει μόνο ομοιοπαθητική? δεν κάνει άλλη θεραπεία για την ΣΚΠ?
 #7118  από nikolaras
 Πέμ Ιούλ 16, 2009 4:18 pm
Gia to LDn exw akousei polla k oti boh8aei parapanw dn gnwrizw
 #7119  από Μαριάννα
 Πέμ Ιούλ 16, 2009 5:04 pm
Οχι δεν κάνει Αυτη τη στιγμη κανει διατροφη,βιταμινες ,ασκηση και LDN
 #7129  από maria nikolaou
 Πέμ Ιούλ 16, 2009 5:27 pm
einai kala???egw fovamai na to diakundinepsw ki na stamathsw tn 8erapeia m gia na pairnw mono ta farmaka ts omoiopa8htikhs gt dn 3erw an a3izei tn kopo.dn mporw na kanw ki tn rebif ki omoiopa8htikh mazi???