• ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΠΟΛΤΟΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟΣ?

• Βότανα, διατροφή, βιταμίνες, αντιοξείδωση, ευεργετική σωματική άσκηση, δραστηριότητες, κίνηση.
Βότανα, διατροφή, βιταμίνες, αντιοξείδωση, ευεργετική σωματική άσκηση, δραστηριότητες, κίνηση.
 #71108  από anni
 Παρ Μάιος 04, 2012 1:44 pm
ευχαριστω Mitsos83...
και μενα μεσα σε φελιζολ μου το εφερε ο αντρας μου..
το εβαλα στο ψυγειο ....πηρα το πρωι με το κουταλακι που εχει μεσα στο φελιζολ και το ξανααποθηκευσα....μιλησανε με τον παραγωγο και του ειπε πως ειναι καλυτερα να ειναι το τελευταιο πραγμα που θα κανω καθε βραδι....
παντως νομιζω πως ειναι καλυτερα το πρωι και απο οσους εχω διαβασει πολλοι το χρησιμοποιουν πρωι...
και μενα μου ειπε να το σταματησω για 10 μερες μετα απο 1 μηνα....
 #71115  από Teo
 Παρ Μάιος 04, 2012 7:31 pm
Εγω πάντως παιδιά πήρα από το αγροκτημα του πανεπιστημίου απο τον τομεα μελισσοκομίας και παίρνω ενα κουταλάκι την ημέρα 20 λεπτά πριν από το πρωινό καθημερινά χωρίς παυση 10 ημερών ή ενός μήνα. Ετσι μου είπαν οτι μπορώ να κάνω και απο το πανεπιστήμιο. Αυτό που παρατήρησα είναι οτι έχουν εξαφανιστεί οι μεσημεριανές κομμάρες που είχα παντα μετά απο τη δουλεια και ταυλιαζόμουν με τη μία.
Το μόνο που μπορώ να πώ με σιγουρια είναι οτι ο Βιομηχανοποιημένος Β.Π. που κυκλοφορεί στα φαρμακεία, ουδεμία σχέση έχει με αυτόν που αγοράζει κανείς από τον παραγωγό.
 #72777  από billios
 Παρ Ιουν 01, 2012 11:33 pm
Τελειωσα τον πρωτο μηνα χρησης του Β.Π,τωρα ειμαι στο 10ημερο διαλειμμα.
Δεν παρατηρησα καποια 'κλωτσια' ενεργειας το διαστημα που το χρησιμοποιησα για την ακριβεια δεν ειδα καμια διαφορα,ισως ειναι νωρις,θα συνεχισω και θα ξαναγραψω
 #73011  από billios
 Τρί Ιουν 05, 2012 12:40 am
Mitsos83 τα φωτα σου!
Μελισσοκομος μου ειπε οτι δεν εχω θεμα αν παιρνω συνεχεια χωρις διακοπη,μελισσοκομος μου ειπε να περνω 1μηνα και να διακοπτω για 10 μερες,το αρθρο αυτο λεει για χρηση 1μηνα και διακοπη επισης 1μηνα,τι γινεται εδω!
Τι βλεπεις πιο λογικο ρε mitso83?
 #73020  από anni
 Τρί Ιουν 05, 2012 10:38 am
παιδια και εγω παιρνω εδω και ενα μηνα βασιλικο πολτο...
δεν εχω να αναφερω κατι...
δεν ξερω ισως ειναι νωρις...
 #73043  από billios
 Τρί Ιουν 05, 2012 3:10 pm
Σαφεστατος και καπως ετσι κινειται και η λογικη μου,σιγουρα δεν εχει να βλαψη,το αν θα βοηθησει μενει να το δουμε αλλα πρεπει να του δωσουμε και τον χρονο να δραση.
 #73057  από tom80
 Τρί Ιουν 05, 2012 8:12 pm
Billio,
Από καθαρά προσωπική εμπειρία, πέρυσι πήρα για 1 μήνα (25γρ) βασιλικό πολτό μαζί με Daflon. Δεν είδα καμία απολύτως επίδραση σε επίπεδα ενέργειας ή κάτι άλλο θετικό και έτσι δεν ξαναπήρα. Αλλά όταν έκανα την μαγνητική και είδα ότι η έφυγε η βασική μου εστία στη γέφυρα μήκους 16 χιλ. θεώρησα ότι μπορεί να οφείλεται στον ΒΠ (ή στο Daflon).
Φέτος, ξανάρχισα ΒΠ (χωρίς Daflon αυτή τη φορά) είδα μικρή βελτίωση σε θέμα ενέργειας αλλά μεγάλη βελτίωση στο θέμα πνευματική διαύγεια και οξυδέρκεια. Η θετική επίδραση ξεκίνησε τη2-3 μέρα χρήσης και διήρκησε έως την 20η. Τις 10 τελευταίες μέρες δεν είχα καμία επίδραση με τη χρήση ΒΠ. Το σταμάτησα για 10 μέρες και μόλις το ξανάρχισα είχα πάλι τις ίδιες θετικές επίδραση. Οπότε το 10ήμερο της παύσης ενήργησε ευεργετικά.
Στο 10 ήμερο της παύσης του ΒΠ παίρνω supradyn energy (Q10) της Bayer που πραγματικά με απογειώνει.
Αν δεν είχε την καταραμένη την ασπαρτάμη (το στερνοπαίδι της Μοσαντο) θα έπαιρνα το supradyn πιο συχνά.
Τώρα ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός . Κάτι που είναι αποτελεσματικό σε κάποιον μπορεί να μην σε κάποιο άλλο. Για παράδειγμα το Vital plus Q10 της Exelexis που για σένα ήταν πολύ αποτελεσματικό εμένα δεν που έκανε απολύτως τίποτα και να σκεφτείς ότι Vital plus Q10 έχει 10mg Q10 ενώ το supradyn energy έχει μόνο 3 mg από το συνένζυμο Q10.

Η δόση κάνει το δηλητήριο που έγραφε και ο Σταύρος
 #73059  από billios
 Τρί Ιουν 05, 2012 9:25 pm
Κάτι που είναι αποτελεσματικό σε κάποιον μπορεί να μην σε κάποιο άλλο.

Αυτο το πιστευω πραγματικα tom80,εχεις επισης δικιο κατ'εμε.
Να αναφερω για το Q10 πως απ΄τις πρωτες μερες ληψης κερδισα 'διαρκεια' και 'κεφι' για τις δραστηριοτητες της ημερας,γυρνοντας απ'τη δουλεια το μεσημερι μπορω ανετα να μην κοιμηθω και να συνεχισω να κανω πραγματα μεχρι το βραδυ.Τα περνω 3μηνες και σταματω για εναν,αυτον τον ενα μηνα λοιπον η διαφορα ειναι αισθητα κατανοητη απο το σωμα μου.
Παιζει και ενα σα'ι'τ με καλη τιμη για παραγγελεια απο το δικτυο [μου το εστειλε ενας φιλος],προσωπικα αυτο χρησιμοποιω παραγγελνεις σημερα και αυριο ειναι στη πορτα σου
 #73074  από tom80
 Τρί Ιουν 05, 2012 11:36 pm
@Mitsos
Το Daflon, είναι Φάρμακο για την χρόνια φλεβική ανεπάρκεια των κάτω άκρων. Αποτελείτε από εσπεριδίνη και διοσμίνη φαινολικά συστατικά με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση που δρουν συνεργηστικά.
Κάποια παιδιά είχαν δοκιμάσει εδώ παλαιοτέρα (λόγω και ΧΕΝΦΑ) και είδαν βελτίωση, οπότε είπα να δοκιμάσω και εγώ. Στην τελική φυσικά συστατικά είναι. Τότε σε εμένα δεν μου έκανε τίποτα. Είχε γραφτεί ένα θέμα παλιότερα για το Daflon αλλά δεν το βρίσκω.
Για το συνένζυμο Q10 δεν υπάρχουν ούτε ενδείξεις ούτε αποδείξεις ότι βοηθάει στην ΣΚΠ.
Είναι όμως αποδεδειγμένο ότι βοηθάει σε θέμα ενέργειας. Ο ρόλος του είναι να μετατρέπει την χημική ενεργεία των τροφών σε βιολογική (ΑΤP).
Εγώ είμαι της λογικής να χτυπάω το κάθε σύμπτωμα της ΣΚΠ ξεχωριστά, είχα ένα θεματάκι με την ενέργεια – κούραση δοκίμασα κάποια σκευάσματα και είδα ποιο δουλεύει σε εμένα. Το supradyn (της Βayer!!!) δούλεψε άλλα π.χ. το ιπποφαές δεν μου έκανε τίποτα. Μόνο χώρο πιάνει στο συρτάρι μου!!!
Για το Brain Fog δούλεψε ο βασιλικός πολτός και δούλεψε καλά!!!
Για τις αϋπνίες δούλεψε η βαλεριάνα και τώρα η πασιφλώρα.
Για κάτι ζαλάδες που είχα πάντα απογεύματα γύρω στις 8 δούλεψε η βιταμινή D2 sterogyl που σύστησε ο Κώστας από την Ελευσίνα που τον ευχαριστώ ιδιαιτέρως. Φοβερή αποτελεσματικότητα.
Το Νοέμβριο που έχω την ετήσια μαγνητική από τον Οκτώβριο θα πάρω ΒΠ με DaFlon και βλέπω.
Για το σταμάτημα της σκπ πιστεύω στην κουρκουμινή μαζί με πιπεράκι και βρομελαϊνη (ένζυμο του ανανά) κυρίως όταν υπάρχει ενεργοποίηση του ανασοποιητικού με λοιμώξεις του αναπνευστικού. Δεν μπορώ να πω ότι δούλεψε άριστα αυτό σε εμένα αλλά πιστεύω ότι κάτι έκανε. Είμαι και εγώ πολύ αμελής.
Θέλω να κάνω και πρόταση στον Admin να γράψει το κάθε μέλος τι έχει πάρει από σκευάσματα και αν τον βοήθησε αλλά τα σκευάσματα με απόλυτη ακρίβεια ποια είναι

η ισχύς εν τη ενώσει
 #74632  από billios
 Τρί Ιούλ 03, 2012 3:13 pm
Ολοκληρωθηκε και το δευτερο μηνακι ληψης Β.Π χωρις να μπορω να διακρινω επανω μου κατι αξιοσημειωτο,παρολαυτα θα συνεχισω γιατι μονο κακο δεν θα μου κανει.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8