Εντάξει οι παρενέργειες φίλε Κώστα αλλά πιστεύω ότι το rebound effect είναι κάτι διαφορετικό αν είναι τσεκαρισμένο.
Thanks
Thanks
Σκλήρυνση κατά πλάκας
billios έγραψε:Μια ερωτηση ακομα,εχω διαβασει πως καποια ατομα θετικα στον ιο συνεχιζουν το τυσαμπρι,γινεται αυτο? [η' δεν εχω καταλαβει καλως!] Αν εισαι θετικος στον ιο τι πρεπει να κανεις?Παιδιά καλησπέρα , βάζω στοίχημα ότι η συνέχιση χορήγησης του tysabri, παρά το θετικό αποτέλεσμα στον ιό, συστήνεται στο γενικό κρατικό(καφενείο) Γεώργιος Γεννηματάς,
ioanna_melina έγραψε:Μένια ,καταρχάς, εύχομαι ολόψυχα την καλύτερη εξέλιξη!Μήπως Ιωάννα Μελίνα πρέπει να αλλάξεις γιατρό, επειδή αυτά που λες τα έχω ακούσει να τα λένε στους ασθενείς, οι επιστήμονες![]()
Σκεφτόμουν να γράψω στην ενότητα του Tysabri ,όμως είδα οτι εδώ υπάρχει ήδη το θέμα.
Λοιπόν, είναι σχετικά με το rebound effect.
Είναι τρελό, όμως εγώ το έμαθα ΑΦΟΥ ξεκίνησα Tysabri και όχι από νευρολόγο αλλά από το φόρουμ μας! έλεος,λες και είναι αυτονόητο. Αύριο θα κάνω την 10 έγχυση, είμαι θετική στον ιό της εγκεφαλοπάθειας και πριν 3 μήνες έκανα υποτροπή-μικρή- γιατί πέρασα ανεμοβλογιά (κουφό αλλά ναι,τώρα στα 25 με βρήκε).
Για το πότε θα σταματήσω το Tysabri -αφού είμαι θετική στον ιό- είπαν θα το αποφασίσω εγώ..Σήμερα αισθάνομαι το δεξί μου πόδι κάπως μουδιασμένο...σαν ώση. (οι δικοί μου είχαν μια ελαφριά βρογχίτιδα αυτές τις μέρες και δεν κόλλησα...)
ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ: με το Tysabri υποτίθεται δεν κάνεις ώσεις!.....αν είναι αυτήν τώρα να είναι η 2η ενώ κάνω με τέτοιο δυνατό φάρμακο αγωγή, τότε θέλω να το σταματήσω! αν δεν έχει κάποιο αποτέλεσμα,δε θέλω να το βάζω στον οργανισμό μου,δεν είναι αέρας!...
ΟΜΩΣ φοβάμαι πάρα πολύ το rebound effect ............ Ένας ειδικευόμενος στο νοσοκομείο μου είπε οτι αυτό είναι πολύ σπάνιο τάχα... ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΒΑΜΑΙ! ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ!![]()
![]()
Αχ....πού μπλέξαμε....![]()
Maria77 έγραψε:Καλησπέρα. Menia εύχομαι η αδελφή σου να είναι πολύ καλύτερα τώρα.
Ήθελα να αναφέρω εδώ πως κάποιος μπορεί να είναι θετικός στον ιό χωρίς να έχει κάνει ποτέ Tysabri. Το καλύτερο θα ήταν το Test αυτό να γινόταν πριν να ξεκινάει ο ασθενής την χορήγηση του Tysabri...
Η αδελφή σου τι ενδείξεις παρουσίασε που οδηγόυσαν στο PML? Αν είναι εύκολο να απαντήσεις, θα μας διευκόλυνες. Σ΄ευχαριστώ πολύ.