• Καλησπέρα σας...

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #7066  από Aposperitis
 Τρί Ιούλ 14, 2009 9:52 pm
maraki - IRENA: Καλησπέρα κ΄ σε σας...

elena: Sorry για το λάθος.... :D
Πάντως ως "εν δυνάμι πρόεδρος" ομολογώ, οτι μάλλον θα πρέπει να ΄σαι ο 1ος που θα αποκαλυφθώ... :P
 #7080  από elena
 Τετ Ιούλ 15, 2009 11:51 am
εντάξει!!!
δυό -τρεις ερωτησούλες έχω:

1.πόσο χρονών είσαι?
2.έχεις οικογένεια?
3.τι δουλειά κάνεις?
4.είσαι φυσικός?
5.ΑΤ?
6.ΑΦΜ?
7.αβατάρ δεν θα βάλεις?

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
 #7093  από Lena
 Τετ Ιούλ 15, 2009 11:00 pm
ΙΡΕΝΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΣ ΜΕ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ?
 #7094  από Aposperitis
 Τετ Ιούλ 15, 2009 11:04 pm
elena:

1) 26
2) μικρός ακόμα για δικιά μου οικογένεια
3) δημόσιος υπάλληλος
4) έμμεση σχέση....
5) δεν γνωρίζω
6) δεν απαντώ

7) έβαλα....

Πιστεύω να σε κάλυψα με τις απαντήσεις μου.....

Τώρα έχω εγώ σειρά :D :D :D :D :D
 #7104  από elena
 Πέμ Ιούλ 16, 2009 12:12 pm
δεν τελείωσα ακόμη:

8.γιατί γράφεις μόνο εδώ και όχι στα άλλα θέματα?
9.γιατί σταμάτησες το rebif?
10.η πρώτη ώση ?
11.έμμεση σχέση με τη φυσική δηλ.χόμπι?

Υ.Γ είδες ότι κρατάω χαρακτήρα...η διακριτικότητα είναι φυσικό μου χάρισμα!!!
επίσης δεν θέλω να σε κουράσω με πολλές ερωτήσεις. :D :D :D
μικρός δεν είσαι για δημόσιος υπάλληλος?
 #7105  από mahi
 Πέμ Ιούλ 16, 2009 12:21 pm
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ... :) ΜΟΛΙΣ ΓΡΑΦΤΙΚΑ ΣΤΟ FORUM.ΕΧΩ ΚΛΠ ΑΠΟ ΤΟ 2003 ΚΑΙ ΕΠΕΡΝΑ ΤΟ REBIF44, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟ VOTREX ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟ REBIF? ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΙΑ ΜΝΗΜΗΣ?
 #7106  από mahi
 Πέμ Ιούλ 16, 2009 12:25 pm
AVONEX ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ
 #7108  από elena
 Πέμ Ιούλ 16, 2009 1:08 pm
καλημέρα mahi !!!από ότι φαίνεται η μόνη διαθέσιμη αυτή την στιγμή είμαι εγώ ...οπότε σου γράφω για την AVONEX ,που τυγχάνει να την κάνω επίσης...
η avonex είναι ενέσιμη ενδομυική θεραπεία ιντερφερόνης,περίπου 0,5ml την εβδομάδα,δηλαδή 0,30mg τον μήνα.

το rebif είναι υποδόρια ενέσιμη θεραπεία ιντερφερόνης 3 φορές την εβδομάδα.

υπάρχουν θέματα που αφορούν και τις δύο θεραπείες ,παρενέργειες και όλα τα σχετικά...
μπορείς να τα διαβάσεις στο θέμα ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ-ΣΥΝΤΑΓΕΣ.
 #7145  από Aposperitis
 Πέμ Ιούλ 16, 2009 8:06 pm
elena: Από διακριτικότητα άλλο τίποτα... :shock: :shock:
Δεν είπαμε ότι τώρα είναι η σειρά μου!!!! :lol: αλλά δεν πειράζει.
8) γιατί πρέπει να διαβάσω τις συζητήσεις από την αρχή και μου φαίνεται κουραστικό. Συνεπώς δύσκολα να πω κάτι, γιατί δεν θα γνωρίζω τι έχει ειπωθεί ήδη.
9) Με το Rebif δεν είχα κάποιο πρόβλημα, αλλά με κούραζε το 3 φορές τη βδομάδα... Έτσι η γιατρός αφού το συζητήσαμε μου είπε να το αλλάξω με Avonex, όπου κ με αυτό δόξα το θεό όλα πάνε καλά.
10) Το καλοκαίρι του 2000 ( αδυναμία, ατονία, αστάθεια, ζάλη...), αλλά οι γιατροί με απλά μαθηματικά το απέδωσαν σε ψυχολογικά, λόγω Πανελληνίων... Λάθος μου που δεν έκανα μια αξονική - μαγνητική. Το ανέφεραν κ οι γιατροί. "Αν θέλετε κάντε κ μια αξονική - μαγνητική". Ο οργανισμός μέσα σε 1 μήνα επανήλθε κανονικά και τέλος του 2000 όλη η δεξιά μου πλευρά ατόνησε εντελώς. Πόδι, χέρι, μάτια, ζαλάδες, ρεύμα κ.τ.λ. Κατευθείαν στο νοσοκομείο όπου κ΄βρέθηκε η Σ.Κ.Π μετά από τις γνωστές εξετάσεις που ξέρεις... Αρχή κορτιζόνη, μετά Rebif και τώρα Avonex! σα πολλά δεν έγραψα?
11) όχι, άλλη...

Υ.Γ. Ίσως...

Ελπίζω να σε κάλυψα αρκετά :D :) ;) :( :o :shock: :? :roll: :cry: :P :x :lol:
 #7149  από elena
 Πέμ Ιούλ 16, 2009 9:32 pm
Απόστολε δεν τελείωσα ακόμη:

12. :D :D :D :D :D

όχι πλάκα κάνω μην τρομάζεις!!!ναι ήταν αρκετά αυτά που έγραψες...
αλλά αν δεν διαβάζεις και τα υπόλοιπα,και δεν ξεκινήσεις να γράφεις ,πως θα συζητάμε?
δεν ήταν τελικά εύκολο να ξεκινήσεις να λες κάποια πράγματα?
νομίζω σου έδειξα τον τρόπο!!! :D :D
αν πάλι θέλεις να απαντάς σε ερωτήσεις ,εμένα δεν με πειράζει καθόλου :D είναι το στοιχείο μου :D

Υ.Γ έχω άμεση σχέση με την φυσική...ξεκινάω σπουδές στο ΕΑΠ τον Οκτώμβρη και τις επόμενες μέρες θα λάβω και τα βιβλία μου :) είμαι τόσο μεγάλη(σε ηλικία)όσο και η διώρυγα του Σουέζ(αν θυμάμαι καλά..που λέει ο λόγος :D )
Δίπλα έχουμε και καφενείο που λέμε ότι βλακείες θέλουμε...αν θέλεις μπορείς να έρθεις :D