• Ζαμπόνι, ΧΕΝΦΑ και ΣΚΠ - Zamboni, CCSVI and MS

• Η πάθηση της Χρόνιας Εγκεφαλονωτιαίας Φλεβικής Ανεπάρκειας, η θεωρία της και η θεραπεία της.
Η πάθηση της Χρόνιας Εγκεφαλονωτιαίας Φλεβικής Ανεπάρκειας, η θεωρία της και η θεραπεία της.
 #69999  από swt
 Παρ Απρ 06, 2012 9:16 pm
Οι Robert Fox, MD και Michael Dake, MD συζητούν για τις πρόσφατες έρευνες σχετικά με τη ΧΕΝΦΑ με την Sharon Richardson, πρόεδρο της CCSVI Alliance (http://www.ccsvi.org)
 #70936  από Κωνσταντίνα
 Δευ Απρ 30, 2012 2:24 pm
Καλό μεσημέρι εύχομαι στην παρέα,
θέλω να ενημερώσω ότι έκλεισα συνάντηση για το triplex αγγείων με τον Κο Λιάση στις 14 Μαίου.Θα με βοηθούσε να με ενημερώσετε για το τι να περιμένω και τι να ξέρω, από δω και πέρα. :text-thankyouyellow:
 #70938  από Κωνσταντίνα
 Δευ Απρ 30, 2012 3:27 pm
Mitsos83 σ' ευχαριστώ για τις πληροφορίες, πολύ χρήσιμες μου φαίνονται.Το ποσόν των 350 ευρώ :scared-eek: μου το είπε η γραμματέας, καθώς επίσης και ότι διαρκεί μισή ώρα.
Θα σας ενημερώσω οπωσδήποτε.............. :greetings-waveyellow: :text-thankyouyellow:
 #70944  από Vassiliki
 Τρί Μάιος 01, 2012 12:04 am
Κωνσταντίνα,

έκανα την εξέταση τον Νοέμβριο 2011. Κρατάει γύρω στα 40 λεπτά. Όντως, καλό είναι η περιοχή του λαιμού να είναι ελεύθερη, γιατί εκεί σου κάνει τον υπέρηχο (με το γνωστό gel των υπερήχων). Σε κάποιες εξετάσεις είσαι ξαπλωμένη και σε κάποιες άλλες είσαι καθισμένη. Σε κάποιες εξετάσεις, επίσης, σου ζητάει να εισπνεύσεις ή να εκπνεύσεις.

Δεν έχει καμμία, μα καμμία δυσκολία. Μάλιστα ο χώρος και η αίθουσα εξέτασης αποπνέει ηρεμία.

Και τότε έκανε 350 ευρώ. Δεν ξέρω για την επαναληπτική εξέταση.
Είμαι από τις περιπτώσεις που δεν βρήκε κάτι ανησυχητικό, με προέτρεψε να περιμένω και να επαναλάβω την εξέταση σε έναν χρόνο.
 #70972  από κωστας
 Τρί Μάιος 01, 2012 2:18 pm
H επαναληπτικη κοστιζει 150 Ευρω!Για να πω την γνωμη μου εφοσον εχεις σκπ εχεις και χενφα και το αντιστροφο...το Triplex δεν χρειαζεται αν κανεις την επεμβαση με ivus!Αν θυμαμαι καλα πριν 2 χρονια ειχα παει στον Λιασση ο ανθρωπος γνωριζε γι'αυτην την θεωρια καποια πραγματα(ακουστα την ειχε) αλλα εως εκει...και να μην μου εβρισκε τιποτα ημουν σιγουρος οτι ειχα προβλημα στις φλεβες και θα προχωρουσα στην επεμβαση!!!
  • 1
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 82