• Ε Π Α Ν Α Σ Τ Α Σ Η ΤΩΡΑ!

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #70834  από Debbie16
 Σάβ Απρ 28, 2012 12:04 am
ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΕΙΜΑΙ Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ 40 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΧΩ ΑΠΟ ΣΚΠ ΑΠΟ 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΤΟΥ ΄98. ΤΟΤΕ ΑΠΕΚΤΗΣΑ ΑΡΧΙΚΑ ΜΙΑ ΕΧΘΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΑ ΦΙΛΗ. ΜΕΣΑ ΑΠ' ΑΥΤΗΝ ΕΓΙΝΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΠΕΡΑΣΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΣΤΑΔΙΑ. ΤΗΣ ΑΡΝΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ, ΤΟΥ ΣΤΟΥΡΘΟΚΑΜΗΛΙΣΜΟΥ, ΤΗΣ ΑΥΤΟΛΥΠΗΣΗΣ, ΤΟΥ ΘΥΜΟΥ. ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΜΩΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΦΙΛΗ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟ.ΜΕ ΕΜΑΘΕ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΩΡΩ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΔΟΜΕΝΟ. ΜΕ ΕΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ ΤΙ ΕΝΝΟΩ. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΧΑΝΑ ΜΙΑ ΔΕΞΙΟΤΗΤΑ, ΠΕΙΣΜΩΝΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΩΝΑ. ΤΩΡΑ ΚΑΝΩ ΛΙΣΤΕΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΥΧΩ. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΥΠΟΤΡΟΠΕΣ ΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΜΕΣΑ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΣΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΑΠ΄ΑΥΤΗΝ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΜΑΣ.

(ΕΤΣΙ ΕΙΧΑ ΣΥΣΤΗΘΕΙ ΑΡΧΙΚΑ. ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ, ΠΕΡΙΠΟΥ. ΑΛΛΑ Η ΑΣΠΟΝΔΗ ΦΙΛΗ ΜΕ ΚΡΑΤΗΣΕ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠ' ΟΛΑ. ΕΙΜΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΗΣ ΜΕΝΙΑΣ. ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΠΕΡΑΣΑ)

ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΑΙΣΘΗΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΑΡΗ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑ, ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΠΟΥ ΕΧΩ. ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΕΡΑΣΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΑΞΙΔΙΟ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΘΗΣΑ. ΑΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΩ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΩ ΕΞΩ ΑΠ' ΤΟΝ ΧΩΡΟ. ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΕ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ FAMPYRA. H MENIA ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΩΝ ΔΥΣΚΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗΣ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΟ. ΘΑ ΣΑΣ ΜΙΛΗΣΩ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ. ΟΙ ΥΠΟΤΡΟΠΕΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΚΛΕΒΑΝ ΑΠΛΩΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ, ΔΕΝ ΜΕ ΒΥΘΙΣΑΝ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΠΟΓΝΩΣΗ, ΔΕΝ ΜΕ ΤΡΟΜΑΞΑΝ ΑΠΛΩΣ. ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΕΧΩΝΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΑΦΟ ΖΩΝΤΑΝΗ!! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ FAMPYRA MEΣΑ ΣΕ 10 ΗΜΕΡΕΣ ΗΤΑΝ ΣΑΝ "ΚΑΠΟΙΟΣ" ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΖΕ ΠΑΛΙ ΤΗ ΖΩΗ. ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΛΙΟΓΟΤΕΡΗ ΚΟΠΩΣΗ, ΕΛΕΓΧΩ ΟΣΟ ΕΧΩ ΠΙΑ, ΤΟ ΒΗΜΑ ΜΟΥ. ΤΟ ΚΑΘΟΔΗΓΩ ΕΓΩ. ΟΧΙ Η ΣΚΠ. (ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΩ ΑΧΩΡΙΣΤΗ ΦΙΛΗ ΤΗΝ ΒΑΚΤΗΡΙΑ ΜΟΥ. ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 6ΜΗΝΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΟΥΝ ΜΟΝΙΜΑ 2 ΒΑΚΤΗΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕ ΚΑΙ ΑΜΑΞΙΔΙΟ) ΟΠΟΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΝΑ ΕΛΕΓΧΩ ΤΟ ΒΗΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΜΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΜΙΑ ΣΕ ΜΟΛΙΣ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ, ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΣΩΤΗΡΙΟ. ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙΣΩ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΠΛΩΣ ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΙΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΒΙΩΝΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΑΠ' ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΘΑ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ. ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΤΥΦΛΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ. ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ. ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΡ' ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΛΟΓΩ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΝΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΝΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ ΣΤΟΝ PETRO.
EINΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΙΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟΠΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΕΝΦΑ. ΜΕ ΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΥΣΤΗΘΗΚΕΣ, ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ. (ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΥΘΕΙ Η ΚΑΤΑ ΜΕΤΩΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ, ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΕΥΓΕΝΕΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΧΕΝΦΑ)
ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΚΑΜΙΑΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ.

PETRO ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΜΕ ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΗ ΤΡΟΠΟ, ΟΤΙ ΤΟ ΠΙΟ SOFT EINAI H ΟΠΟΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΑΠΗΡΙΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ?
Ο ΘΑΝΑΤΟΣ?

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ, ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ETXREME SPORTS (AN EΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΑΣΧΟΝΤΑΣ). ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΧΤREME SPORTS , ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΚΠ. ΑΛΛΟ Ο ΦΟΒΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΑΛΛΟ Η ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΔΟΜΕΝΑ !!! EΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΘΥΜΙΘΩ ΠΩΣ ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΑ, ΠΩΣ ΕΓΡΑΦΑ, ΠΩΣ ΕΤΡΩΓΑ, ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΛΑ.

ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΣΟΥ!!
 #70838  από κατερινα 55
 Σάβ Απρ 28, 2012 8:45 am
Debbie16 Εικόναυποκλίνομαι!!!
Υποκλίνομαι στην απίστευτη δύναμή σου,στο θάρρος σου,στην υπομονή σου,στον μεστό σου λόγο,την εμπεριστατωμένη ανάρτησή σου.Εύχομαι και πιστεύω ότι θα συνεχίσεις να έχεις καλή ανοδική πορεία.ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.Εικόνα
Μένια,δυνατά!!
Πόση χαρά μας δίνουν τέτοια νέα :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #70839  από Κώστας
 Σάβ Απρ 28, 2012 9:25 am
Δέσποινα αν δεν σε είχα γνωρίσει από κοντά, θα επεδίωκα να σε γνωρίσω τώρα.
 #70849  από tom80
 Σάβ Απρ 28, 2012 1:57 pm
Δέσποινα και Μένια,

Χάρηκα ιδιαιτέρα για τα καλά νέα.
Μπράβο σας για τον αγώνα σας και το πάθος σας
Είστε και οι δύο φοβερές
Να είστε καλά
 #70854  από Debbie16
 Σάβ Απρ 28, 2012 3:14 pm
κατερινα 55 έγραψε:Debbie16 Εικόναυποκλίνομαι!!!
Υποκλίνομαι στην απίστευτη δύναμή σου,στο θάρρος σου,στην υπομονή σου,στον μεστό σου λόγο,την εμπεριστατωμένη ανάρτησή σου.Εύχομαι και πιστεύω ότι θα συνεχίσεις να έχεις καλή ανοδική πορεία.ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.Εικόνα
Μένια,δυνατά!!
Πόση χαρά μας δίνουν τέτοια νέα :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΟΥ. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ. ΜΗΝ ΜΕ ΥΠΕΡΤΙΜΑΣ. ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΚΘΕΣΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΔΡΑΣΕ ΣΕ ΕΜΕΝΑ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ. :romance-kisscheek:
 #70855  από Debbie16
 Σάβ Απρ 28, 2012 3:15 pm
Κώστας έγραψε:Δέσποινα αν δεν σε είχα γνωρίσει από κοντά, θα επεδίωκα να σε γνωρίσω τώρα.

ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ, ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΚΤΙΜΩ ΠΟΛΥ. ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ, ΜΕ Τ Σ Α Μ Π Ο Υ Κ Α!!
 #70857  από Debbie16
 Σάβ Απρ 28, 2012 4:18 pm
Petro! έγραψε:
Debbie16 έγραψε:ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΑΙΣΘΗΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΑΡΗ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑ,
Έκανες fampyra και ήσουν πολύ καλά. Όμως είναι πολύ πιθανό να μην είναι το fampyra ο λόγος που ήσουν πολύ καλά. Σε αυτή την περίπτωση, αν ο λόγος που ήσουν πολύ καλά συνεχίσει να υπάρχει, θα συνεχίσεις να είσαι πολύ καλά, με ή χωρίς fampyra, με ή χωρίς tysabri,με ή χωρίς Ιντερφερόνες.

ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΔΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΒΙΩΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗΝ ΣΚΠ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΗΡΑ, ΕΓΩ ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΤΟ ΠΩΣ ΕΔΡΑΣAΝ ΣΕ ΜΕΝΑ. ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ, ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΑΠΟΘΕΤΩ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΕΣ.

Debbie16 έγραψε: EINΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΙΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟΠΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΕΝΦΑ.
Για την ακρίβεια δεν είμαι ο Petro! είμαι ο Ζαμπόνι που έχει μετεξελιχθεί σε Sclafani που έχει μετεξελιχθεί σε Τσαμόπουλο(μέσα από τη θεωρία της εξέλιξης του Δαρβίνου)για αυτό και μιλάω Ελληνικα.Αστα να παν ούτε και εγώ δεν ξέρω ποιος είμαι μπορεί να είμαι και ο Hans μπορεί να είμαι και ο Sou μπορεί να είμαι και ο Γιάννης και να μαλώνω με τον εαυτό μου για να προκαλέσω εντυπώσεις μιας και όλοι μας δικαιούμαστε 15 λεπτά δημοσιοτητας.Αυτα τα έγραψε ο Στάθης(Admin του φόρουμ)υπονοείς το ίδιο και για αυτόν?
Στάθης έγραψε:
ΑΓΑΠΗΤΕ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΛΑΙΚΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΑΣΚΟΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΩ ΣΕ ΕΙΡΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΥΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΡΙΩΣ ΘΕΜΑ.

Αισθάνομαι πολύ πιο δυνατός, δεν φοβάμαι να κάνω πολλά πράγματα και πιο σημαντικό η ποιότητα ζωής μου έχει βελτιωθεί.

Εδώ μιλάμε για τα απίστευτα !!!!! Για ένα ιατρικό θαύμα.

Εαν ήταν στο χέρι μου θα βούταγα όλο το κόσμο με ΣΚΠ από τα μαλλιά και θα τον πέταγα μέσα στο ιατρείο το Σκλαφάνι για φλεβογραφία !!
ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ!!

Debbie16 έγραψε: PETRO ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΜΕ ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΗ ΤΡΟΠΟ,
Όχι αγαπητή μου δεν παίζω εγώ με τη ψυχή σου αλλά και με καμία ψυχή κανενός ασθενή Οι νευρολόγοι παίζουν που κάθε μέρα σας δίνουν συμβουλές που σας μειώνουν το προσδόκιμο ζωής σας και στο τέλος τους λέτε και ευχαριστώ.

ΟΝΤΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ. ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΠΑΙΞΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΥΜΠΑΣΧΟΝΤΑΣ -EYTYXΩΣ ΑΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟΣ- ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ SOFT ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΙΚΗ ΑΝΑΠΗΡΙΑ.

Debbie16 έγραψε:ΟΤΙ ΤΟ ΠΙΟ SOFT EINAI H ΟΠΟΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΑΠΗΡΙΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ?
Ο ΘΑΝΑΤΟΣ?
Δεν ήθελα να χρησιμοποιήσω αυτόν τον όρο για να μην αρχίσουν πάλι οι <<σειρηνες>> να φωνάζουν ότι λαϊκίζω και κινδυνολογώ αλλά ο θάνατος είναι κάτι το οποίο σταμάτα να βασανίζει τον ασθενη.Πως θα σου φαίνονταν να είσαι στο κρεβάτι λόγω τετραπληγίας και σαν να μην έφτανε όλο αυτό να σου έλεγαν οι παθολόγοι ότι ο οργανισμός σου δεν κατάφερε να αντέξει τις θεραπείες των νευρολόγων και το συκώτι σου είναι σε κιρρωτικό στάδιο και δεν μπορείς να ξανα φας τίποτα από αυτά που συνήθιζες και ο χρόνος που σου μένει είναι κάτι λιγότερο από ένα ετος!Ο γνωστός σε όλους μας Χριστόδουλος αποδήμησε λόγω κίρρωσης από τα φάρμακα των γιατρών που εσείς εμπιστεύεστε.

ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΥΧΟΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΑΚΑΛΥΠΤΗ. ΚΑΙ ΝΑΙ, ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΕΙΣ 'Η ΚΑΙ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΕΙΣ!

Debbie16 έγραψε:ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ, ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ETXREME SPORTS (AN EΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΑΣΧΟΝΤΑΣ). ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΧΤREME SPORTS , ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΚΠ. ΑΛΛΟ Ο ΦΟΒΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΑΛΛΟ Η ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΔΟΜΕΝΑ !!! EΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΘΥΜΙΘΩ ΠΩΣ ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΑ, ΠΩΣ ΕΓΡΑΦΑ, ΠΩΣ ΕΤΡΩΓΑ, ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΛΑ.

ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΣΟΥ!!
Κάνεις δεν ξέρει σε τι κατάσταση είχε φτάσει το πόδι μου πριν λίγους μήνες!Όμως πείσμωσα επανασχεδίασα τη διατροφή μου και αυτή τη στιγμή μπορώ και είμαι σε καλύτερη κατασταση.Βεβάια οψόμεθα για το καλύτερο(ναι θέλω να ξαναξεκινησω κάποια αθλήματα που έκανα πιο πριν)και να είμαι όπως ήμουν πριν την πρώτη ώση, όχι τόσο στο τομέα κινησιολογίας(δεν έχω κάτι)αλλά στο θέμα της ενέργειας και της αντοχής.

ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΣΟΥ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ. ΑΛΛΑ ΤΙ
ΝΟΜΙΖΕΙΣ? ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΠΕΙΣΜΩΣΕΣ? ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΕΠΑΝΑΣΧΕΔΙΑΣΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΟΥ?
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΠ. ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΣΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΑΡΙΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΠΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΝ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΕΣ ΒΛΑΒΕΣ. ΟΧΙ, ΟΤΙ Η ΚΑΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑ ΚΑΘΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΕ 'Η ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ. ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΝ ΔΥΣΑΡΕΣΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΙΟ LIGHT ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΩΝ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΑΣΘΕΝΩΝ ΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΚΙΝΗΤΙΚΑ. ΚΑΙ ΟΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΝΕΝΑ SPOR ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ EXTREME.

Χθες που ήμουν στον Τσαμοπουλο συνάντησα ένα ζευγάρι(μπορεί και να με διαβάζει τώρα)η κοπέλα ήταν σε αμαξιδιο μπορεί λόγω κούρασης δεν ξέρω τι προβλήματα είχε και δεν ρωτησα.Και αφού μιλήσαμε λίγο μου λέει <<εσένα μια χαρά σε βρισκω>> ναι αλλά εγώ ξέρω τι προσπάθειες έχω κάνει για να διατηρούμαι σε αυτό το επίπεδο.

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΣΟΥ ΑΠΕΔΩΣΑΝ ΣΕ ΕΣΕΝΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΒΑΡΥΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ. ΕΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΝΕΙΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ. ΚΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΤΑΝΕ ΑΥΤΟ, ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ Ή ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΙΚΕΣ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ. ΑΤΥΧΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΝΟΣΟΥΜΕ. ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΚΡΑ Ή ΜΕΓΑΛΑ ΚΙΝΗΤΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΑΤΥΧΟΙ.

Μέχρι χθες ο καθένας θα μπορούσε να φαντασιώνεται ότι γράφω στο φόρουμ με απώτερο σκοπό να προωθήσω τη χενφα γιατί έχω τα πνευματικά δικαιώματα και κερδίζω χρήματα .Μετά όμως απο τη γνωριμία μου με ένα σοβαρό μέλος του φόρουμ(αν θέλει ας μιλήσει καλύτερα ο ίδιος)κανείς και καμία δεν μπορεί πλέον να με αμφισβητήσει.
ΕΙΔΩΜΕΝ!!
 #70858  από Κώστας
 Σάβ Απρ 28, 2012 4:47 pm
Petro,
επανασχεδιάζοντας τη διατροφή σου και επιστρατεύοντας το πείσμα σου, κατάφερες να επαναφέρεις το πόδι σου, σε επίπεδο που να σκέφτεσαι να ξαναξεκινήσεις κάποια αθλήματα;
Για πολλά χρόνια έκανα enduro σε αγωνιστικό επίπεδο. Εδώ και 8 χρόνια δεν μπορώ να καβαλήσω ούτε καν σταματημένη μηχανή (λόγω έλλειψης ισορροπίας).
Πείσμα διαθέτω άφθονο. Απ΄ ότι πιστεύω χάρις σ΄ αυτό περπατάω (έστω και με βακτηρία) ακόμη.
Να πιστέψω λοιπόν πως μια προσεγμένη διατροφή και αρκετό πείσμα θα καταφέρουν να με ξαναοδηγήσουν στις πίστες;
Φάρμακα δεν παίρνω καθόλου εδώ και πέντε χρόνια. Τη διατροφή μου την προσέχω όσο ξέρω και μπορώ. Καταχρήσεις δεν κάνω. Δεν καπνίζω (δεν κάπνισα ποτέ), δεν πίνω και δεν ξενυχτάω αν δεν προκύψει κάποιος λόγος.
Σε παρακαλώ να φωτίσεις την άγνοια μου και να μου περιγράψεις όσο καλύτερα μπορείς πως τα έχεις καταφέρει.

Υσ1. Αντιλαμβάνομαι, πως ο καθένας μας είναι και μια διαφορετική περίπτωση και πιθανότητα ότι λειτούργησε σε σένα να μην λειτουργήσει σε μένα.
Υσ2. Χωρίς να κάνω το δικηγόρο της Δέσποινας (άλλωστε δεν έχει ανάγκη από κάτι τέτοιο), σου λέω πως σίγουρα είναι το fampyra ο λόγος που τη βοήθησε. Όσο και να πιστεύουμε στις συμπτώσεις, δεν μπορεί ένα άτομο που τη μια μέρα περπατάει με δυσκολία να πάρει το χάπι και την επομένη να περπατάει έστω και ελάχιστα καλύτερα.
Υσ3. Είμαι γενικά κατά της χρήσης φαρμάκων, αλλά δεν μπορώ και να αμφισβητήσω αυτό που βλέπουν τα μάτια μου.
Υσ4. Η δημοσίευσή μου δεν περικλείει ίχνος ειρωνείας και μην την αντιμετωπίσεις έτσι.
 #70863  από J & W Grimm
 Σάβ Απρ 28, 2012 7:50 pm
Με τη Μένια και τη Δεσποινα τα είπαμε με ΠΜ... Αλλά και πάλι, χαρήκαμε πολύ, ας ελπίσουμε ότι η συνάντηση που ακυρώθηκε πέρσι τον αύγουστο να γίνει πραγματικότητα, τώρα που μπορείτε πλέον :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :greetings-clappingyellow: Σιδερένιες!!!

ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΦΑΚΕΛΟ;;; ποσο μάλλον που κολλάει και με το φλέγον θεμα... viewtopic.php?f=29&t=1097
Mitsos83 έγραψε:Αναρωτιέμαι πόσο εκτός θέματος πρέπει να βγεί ένα post για να μεταφερθεί αλλού ή να σβηστεί ή οτιδήποτε άλλο; θα μπω λοιπόν σε αυτό το τριπάκι για να ελέγξω ο ίδιος..

Σας λέω εξ αρχής ότι δεν παρακολούθησα την συζήτηση γιατί σήμερα επέστρεψα Ευρώπη αλλά και περιμένω τα πυροτεχνήματα και είμαι με την Άννα, τον Billio και τα άλλα γνωστά παιδιά.
Afou to les...

Billio σε σέβομαι αλλά ρε σύ πες οτι το CCSVI είναι απάτη (δεν το πιστεύω σε καμία περίπτωση γιατί έχω απίστευτες επιστημονικές ενδείξεις για το αντίθετο), πες οτι δεν έχει βοηθήσει κανέναν (δεν το πιστεύω σε καμία περίπτωση από την άλλη δεν μπορώ να σου δώσω αριθμό ανθρώπων που έχει βοηθήσει), μπορείς να μου πείς εσύ ή οποιοσδήποτε γνωρίζει πόσους έχει βοηθήσει η πολυ@γ@πημένη ιντερφερόνη ή τα χάπια και τα μάπια; πρόσεξε μιλάμε για μακροχρόνιο σταμάτημα και όχι φρεναρίσματα και άλλα τέτοια παραμύθια.
Τώρα ποιός μιλάει για "επιβολή γνώμης";

Σε κάθε περίπτωση, νομίζω ότι κάποιοι εδώ μέσα δεν σέβονται τους υπολοίπους προσπαθώντας να επιβάλλουν την άποψή τους. Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά..κάτι παραμυθάδες έκαναν το ίδιο πριν λίγο καιρό, αναρωτιέμαι που να είναι τώρα;
Tώρα τo ποιός σεβεται ποιόν είναι εμφανές...
Mitsos83 έγραψε:O agwnas einai X alla oi antipaloi amunontai sthenara.. Den paleuoun mexri nikhs alla mexri ekseutelismou kai ta katafernoun mia xara!!!
Mitsos83 έγραψε:Pleures:
- H pleura J & W Grimm
kai
- H pleura Hans Chr. Andersen
Τώρα ποιός αποφάσισε να χαρακτηρίσει "αγώνα" και "μεριές" το ΜΟΝΟ γεγονός ότι κάποιοι δεν αρνήθηκαν τη ΧΕΝΦΑ (αφού σκέφτονται να εξεταστούν, όταν τους είναι εφικτό) αλλά υπέδειξαν τις πρακτικές δυσκολίες που παρουσιάζει, επιστημονική ή όχι;
Αλλοι/ες πάλι, προτίμησαν να "ρίξουν μπάλες", με εντυπωσιακές φωτογραφίες, κι "όποιον πάρει ο χάρος": Για ποιό λόγο προσάπτεται σ'αυτους που υποδεικνύονται ως στόχοι κάτι άλλο από αυτό που έκανε η Αννα;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος J & W Grimm την Κυρ Απρ 29, 2012 12:53 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #70874  από Debbie16
 Σάβ Απρ 28, 2012 11:10 pm
Petro! έγραψε:
Debbie16 έγραψε: ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΔΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΒΙΩΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗΝ ΣΚΠ.

Πραγματικά μου κάνει εντύπωση όταν λες ότι δεν σου αρέσουν οι αντιδικίες αλλά μπαίνεις σε ένα φόρουμ και το πρώτο σου(μισό)κείμενο να εστιάζει σε εμένα με εριστική πένα.
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΔΙΚΙΕΣ
Δεν σου αρέσουν οι αντιδικίες αλλά δημιουργείς ένα θέμα <<ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ>>
Επειδή διακρίνω στοιχειά επαναστατικα,έστω και κάπως διαστρεβλωμένα και επειδή έχω κουραστεί από τους όψιμους Ερνέστο Τσε Γκεβαρα αν το επόμενο σου σχόλιο είναι παρόμοιο κοίταξε να το υποστηρίζεις ανάλογα.

EIΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ. ΟΧΙ ΑΠΟ ΔΕΙΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣΩ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΟΥ!! ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ: "Πραγματικά μου κάνει εντύπωση όταν λες ότι δεν σου αρέσουν οι αντιδικίες αλλά μπαίνεις σε ένα φόρουμ και το πρώτο σου(μισό)κείμενο να εστιάζει σε εμένα με εριστική πένα" ΕΣΤΙΑΖΩ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΙ ΧΥΔΑΙΟ ΚΑΙ ΑΝΑΓΩΓΟ. ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΣ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΑΝΑΠΗΡΙΑ .ΣΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΗΝ ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ: Ετυμολογικά η λέξη αναπηρία έχει τη ρίζα της στο ρήμα "πηρώ" που σημαίνει «καθιστώ κάποιον μη ικανό, ατελή». Πήρωσις είναι «η έλλειψη αρτιότητας, η μερική ή ολική έλλειψη μέλους, οργάνου ή λειτουργίας». ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΣ ΝΟΗΜΩΝ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ. ΕΔΩ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΘΗΜΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟΥ, ΑΛΛΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΝΑΝΕ.

ΑΓΑΠΗΤΕ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΛΑΙΚΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΑΣΚΟΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΩ ΣΕ ΕΙΡΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΥΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΡΙΩΣ ΘΕΜΑ.
Προφανώς η ύστερη κατάσταση ,ως μέλος του φόρουμ, σου δημιουργεί άγνοια για πιο λόγω αναφέρω τα παραπάνω.
Το κυρίως θεμα?Υπάρχει?

ΠΑΛΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ!

ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ!!

Η έλλειψη επιχειρημάτων αποτυπώνεται σε προφορικό ή γραπτό λόγο με την ανάλογη έκφραση!
Αλλά και τι θα μπορούσες να πεις?Ο αντμιν βρίθει αντικειμενικότητας δεν είναι Petro!
ΤΕΛΙΚΑ Η ΝΟΣΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΑΣΧΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΛΛΑ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠEΥΘΥΝΕΣΑΙ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ.

ΟΝΤΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ. ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΠΑΙΞΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΥΜΠΑΣΧΟΝΤΑΣ -EYTYXΩΣ ΑΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟΣ- ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ SOFT ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΙΚΗ ΑΝΑΠΗΡΙΑ.

Δεν ήμουν εγώ αυτός που έβαλε τον επιθετικό προσδιορισμό soft μπροστά από την αναπηρία.
Οπότε την δεύτερη φορά το δημοσιογραφικό σου δαιμόνιο να το υποβάλλεις να πραγματοποιεί εκτενέστερη έρευνα.

ΟΠΩΣ ΠΡΟΣΤΑΞΑΤΕ: "Kαι μια ενδεχόμενη αναπηρία ίσως να είναι ότι πιο soft μπορεί να σου έρθει." ΑΠΛΩΣ ΠΑΡΕΘΕΣΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ.

Σε περίπτωση που σου διαφεύγει(για να ξεκινήσουμε από τα βασικά)αναπηρία θεωρείτε ακόμα και η χολοκυστεκτομή όπως και η αφαίρεση του σπλήνα ή οποιαδήποτε αφαίρεση του ήπατος λόγω όγκων!Δηλαδη αυτοί βρίσκονται σε καλύτερη κατασταση,να φανταστώ, επειδή δεν κουτσαίνουν ή δεν μουδιαζουν?Το ότι δεν μπορούν να μεταβολίσουν βασικές τροφές και υπόκεινται σε διατροφικούς περιορισμούς(και αναγκάζονται εν μια νυκτί να γίνουν Vegan,,όχι ιδεολογικά πρακτικά)δεν είναι αναπηρια?Υπάρχει κλίμακα για σύγκριση?

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΚΑΤΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ΤΕΛΙΚΑ, ΤΟ MS SOCIETY EINAI Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗΣ 'Η ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ? ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΡΩΤΑΩ!!

ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΥΧΟΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΑΚΑΛΥΠΤΗ. ΚΑΙ ΝΑΙ, ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΕΙΣ 'Η ΚΑΙ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΕΙΣ!

Οι θεραπείες που θα ακολουθήσεις ή ακολούθησες δεν μπορώ να τις γνωριζώ!Γιατι οι αντιλήψεις σου για την ασθένεια είναι ακόμα στο βασίλειο του υποκειμενισμου.Οπότε ακόμα και εδώ διαφωνουμε.Το έλλειμμα γνώσεων για το πως λειτουργεί ο ανθρωπινός οργανισμός αλλά και τι ακριβώς είναι, σου διαφευγουν,και αυτό φαίνεται στο λεξιλόγιο σου(ακάλυπτη).
Όσο για αυτά που μου προσάπτεις πιο πάνω(ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΕΙΣ 'Η ΚΑΙ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΕΙΣ!)
διακρίνω ότι όλα αυτά τα φάρμακα συνιστούν στην μετατροπή ενός χαρούμενου πλάσματος σε μια νευρωτική με χαμένη ταυτότητα γυναίκα.

"Οι θεραπείες που θα ακολουθήσεις ή ακολούθησες δεν μπορώ να τις γνωριζώ!Γιατι οι αντιλήψεις σου για την ασθένεια είναι ακόμα στο βασίλειο του υποκειμενισμου.Οπότε ακόμα και εδώ διαφωνουμε."
ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΤΙΜΩ.

"Το έλλειμμα γνώσεων για το πως λειτουργεί ο ανθρωπινός οργανισμός αλλά και τι ακριβώς είναι, σου διαφευγουν,και αυτό φαίνεται στο λεξιλόγιο σου(ακάλυπτη)."
ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΕΛΛΟ ΤΟΥ. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΤΥΧΕΡΟΙ. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗ. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ.

Όσο για αυτά που μου προσάπτεις πιο πάνω(ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΕΙΣ 'Η ΚΑΙ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΕΙΣ!)
διακρίνω ότι όλα αυτά τα φάρμακα συνιστούν στην μετατροπή ενός χαρούμενου πλάσματος σε μια νευρωτική με χαμένη ταυτότητα γυναίκα.
ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΟΥΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ. ΜΗΠΩΣ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΣ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΟΛΟΓΙΑΣ? ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ. ΛΟΓΩ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ.

ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΣΟΥ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ. ΑΛΛΑ ΤΙ
ΝΟΜΙΖΕΙΣ? ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΠΕΙΣΜΩΣΕΣ? ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΕΠΑΝΑΣΧΕΔΙΑΣΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΟΥ?

Φαντάζομαι και εσύ έχεις την ικανότητα να επανασχεδιαζεις,αλλά αυτό που μετράει στο τέλος είναι το αποτέλεσμα!

ΕΥΡΗΚΑ!!!!!!!!! ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΜΠΑΣΧΟΝΤΕΣ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΣΘΕΝΗ -ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ- ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΑΝΑΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΕΚΦΥΛΙΣΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΙΑΤΗΣ ΝΟΣΟΥ ΣΚΠ. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΠ. ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΣΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΑΡΙΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΠΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΝ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΕΣ ΒΛΑΒΕΣ.
Σαν Petro! ορίζω την δική μου κατάσταση σαν άκρως επιθετικη,το αν θα την αφήσω να εξελιχθεί είναι 100% στα χέρια μου και αυτό είναι και η σύμφωνη γνώμη του Τσαμόπουλου.Τουλάχιστον χαίρομαι που ο γιατρός αυτός έχει τόσο ανοικτό μυαλό(αν δεν είχε δεν θα έφτανε εκεί που είναι τώρα)οι γνώσεις του κάλυψαν όλο το φάσμα τον ερωτήσεων μου και το σημαντικότερο είναι ότι του έλεγα για διατροφή ήταν ομόγνωμος.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "Σαν Petro" ΑΛΛΑ "ΩΣ PETRO" ΕΦ' ΟΣΟΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΣΧΟΝΤΕΣ: ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΤΗΝ ΧΕΝΦΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΕΣ ΒΛΑΒΕΣ. Ο κ.ΤΣΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ 100%?
ΑΝ ΝΑΙ, ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΕ ΦΕΡΕΙΣ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ.

ΟΧΙ, ΟΤΙ Η ΚΑΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑ ΚΑΘΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΕ 'Η ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ.
Η καλή ποιότητα ζωής δεν είναι κάτι επίκτητο πρέπει να πολεμήσεις για αυτό.

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΓΙΑΤΡΕ!!

ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΝ ΔΥΣΑΡΕΣΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΙΟ LIGHT ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΩΝ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΑΣΘΕΝΩΝ ΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΚΙΝΗΤΙΚΑ. ΚΑΙ ΟΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΝΕΝΑ SPOR ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ EXTREME.
Υπάρχει και ένα μερίδιο ευθυνης,για την κατάσταση σου, το οποίο πρέπει να το αποδώσω στους <<γιατρους>>(Θεός να τους κάνει) που οι γνώσεις που έχουν είναι από ένα πρωτόκολλο εντελώς λανθασμένο.

ΜΑΚΑΡΙ ΝΕ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΒΑΚΤΗΡΙΑ.

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΣΟΥ ΑΠΕΔΩΣΑΝ ΣΕ ΕΣΕΝΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΒΑΡΥΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ. ΕΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΝΕΙΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.
Μην προσπαθείς να δημιουργήσεις εντυπώσεις!Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του και για αυτούς που συμβουλεύει .Αν αύριο εγώ πάθω αναπηρία δεν θα μου φταίει το μέλος του mssociety.

ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΩ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ. ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΠΕΡΙΦΗΜΑ.

ΚΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΤΑΝΕ ΑΥΤΟ, ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ Ή ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΙΚΕΣ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ.
Προφανώς εδώ μιλάς για την Αννα!Ναι είναι αλήθεια ότι μίλησα ειρωνικα!Αλλά καλά είναι να διαβάζεις όλα τα post για το πως εξελίχθηκε η κουβέντα(συνεχείς ειρωνείες από την Άννα)γιατί μετά εσύ είσαι αυτή που εκτιθεσαι!Το μεγαλείο στον άνθρωπο είναι να μπορεί να είναι αντικειμενικος,ενημερωσου μπορεί να έφταιξε η Άννα που με ώθησε να φτάσω μέχρι εκεί.
Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΛΕΓΧΟ. ΤΩΡΑ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΜΕ ΤΟΥ ΕΚΠΑ

ΑΤΥΧΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΝΟΣΟΥΜΕ. ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΚΡΑ Ή ΜΕΓΑΛΑ ΚΙΝΗΤΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΑΤΥΧΟΙ.
Συμφωνω!Αλλά δεν φταίω εγώ και ο κάθε ασυμπτωματικός για αυτό.

ΕΔΩ ΜΕΧΡΙ ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΜΑΧΟΙ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΕΜΑΣ ΕΔΡΑΣΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ. ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΜΕ.

ΕΙΔΩΜΕΝ!![/b]
Το Ιδωμεν (ετσι γραφεται σωστα)είναι λάθος!Το σωστο είναι οψόμεθα.Φιλικά!

ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ, ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ, ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ!!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΕΞΙΚΟ. ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ : ΕΙΔΩΜΕΝ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ: ΕΙΔΑΜΕ! ΑΛΛΑ ΝΤΡΟΠΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ :oops: :oops: :oops: ΜΟΥ ΞΕΦΥΓΕ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΘΑΥΜΑΣΤΙΚΟ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΗΤΑΝ ΙΔΩΜΕΝ!? ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ : ΝΑ ΔΟΥΜΕ!?
ΜΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ!!!!!