• Γειά σας και από μένα!

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #70775  από George Good News
 Πέμ Απρ 26, 2012 10:30 pm
Αν το πας μια υποτροπη ανα δεκαετια εισαι καλα! Μονο αλλες 8 μεχρι να φτασεις τα 100 :character-oldtimer: !!!
 #70778  από billios
 Πέμ Απρ 26, 2012 11:18 pm
Γεια σου σοφια κι απο μενα :greetings-waveyellow:
 #70779  από sophie
 Πέμ Απρ 26, 2012 11:37 pm
George Good News έγραψε:Αν το πας μια υποτροπη ανα δεκαετια εισαι καλα! Μονο αλλες 8 μεχρι να φτασεις τα 100 :character-oldtimer: !!!
χαχαχα μέχρι τα 100 ε? μακάρι να τα φτάσω! :P
Ίδη έχω κάνει 3 υποτροπές μέσα στους πρώτους 9 μήνες. Όμως φτάνει! Δεν θέλω άλλες! Έχω τόσα πολλά να κάνω, τόσα όνειρα, που δεν θα την αφήσω να με εμποδίσει στο να τα πραγματοποιήσω! Έτσι να σκέφτεσαι και συ και θα δεις πως όλα θα πηγαίνουν τέλεια! :-D
billios έγραψε:Γεια σου σοφια κι απο μενα :greetings-waveyellow:
γειά σου billios! :)
 #70781  από George Good News
 Πέμ Απρ 26, 2012 11:52 pm
sophie έγραψε:
George Good News έγραψε:Αν το πας μια υποτροπη ανα δεκαετια εισαι καλα! Μονο αλλες 8 μεχρι να φτασεις τα 100 :character-oldtimer: !!!
Ίδη έχω κάνει 3 υποτροπές μέσα στους πρώτους 9 μήνες. Όμως φτάνει! Δεν θέλω άλλες! Έχω τόσα πολλά να κάνω, τόσα όνειρα, που δεν θα την αφήσω να με εμποδίσει στο να τα πραγματοποιήσω! Έτσι να σκέφτεσαι και συ και θα δεις πως όλα θα πηγαίνουν τέλεια! :-D
Επειδη ειμαι... μια υποτροπη μεγαλυτερος σου (Την Τριτη και τυπικα :doh: ) νομιζω οτι αυτο που λες ειναι η καλυτερη τακτικη! Ασχετα που δε συμβαινει συνηθως να πηγαινουν ολα τελεια, αλλα γι' αυτο δεν ευθυνεται παντα 100% η ms!
 #70785  από sophie
 Παρ Απρ 27, 2012 12:12 am
George Good News έγραψε:
sophie έγραψε:
Επειδη ειμαι... μια υποτροπη μεγαλυτερος σου (Την Τριτη και τυπικα :doh: ) νομιζω οτι αυτο που λες ειναι η καλυτερη τακτικη! Ασχετα που δε συμβαινει συνηθως να πηγαινουν ολα τελεια, αλλα γι' αυτο δεν ευθυνεται παντα 100% η ms!
Ακριβώς! Θετική σκέψη και όλα καλά θα πάνε. Λογικό να υπάρχουν και άσχημες μέρες(είτε έχουν σχέση με την ασθένεια, είτε δεν έχουν), αν μη τι άλλο άνθρωποι είμαστε, απλά πρέπει να τις προσπερνάμε γρήγορα και να τις διαγράφουμε από το μυαλό μας! Εσύ έχεις καιρό που "γνώρισες" την φίλη μας την ΣΚΠ?
 #70797  από Ευανθία Καμινάρη
 Παρ Απρ 27, 2012 8:53 am
Σοφούλα μου καλωσήρθες!!!Αν και θα χαιρόμαστε να μην είχες έρθει για ευνοήτους λόγους... Σοφούλα μου σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, να μας λες μόνο ευχάριστα, και να μην ξεχνάς ότι έχεις όλη τη ζωή μπροστά σου, (και παραπάνω από εκατό)! Θα δεις που όλα σου τα όνειρα θα γίνουν πραγματικότητα, αρκεί να τα πιστέψεις!!! :romance-kisscheek: (Για κανένα λαχείο μην ευχηθείς μόνο γιατί την έβαψες από εμάς :P .Φιλάκια πολλά! :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #70813  από sophie
 Παρ Απρ 27, 2012 3:51 pm
Καλώς σας βρήκα Ευανθία μου! Εύχομαι και συ να’σαι πάντα καλά και να μην υπάρξουν ποτέ ξανά "δύσκολες" μέρες. Εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε. :-D φιλάκια! :greetings-waveyellow: