Αν το πας μια υποτροπη ανα δεκαετια εισαι καλα! Μονο αλλες 8 μεχρι να φτασεις τα 100
!!!

The then was then, the now is now
Σκλήρυνση κατά πλάκας
George Good News έγραψε:Αν το πας μια υποτροπη ανα δεκαετια εισαι καλα! Μονο αλλες 8 μεχρι να φτασεις τα 100χαχαχα μέχρι τα 100 ε? μακάρι να τα φτάσω!!!!
billios έγραψε:Γεια σου σοφια κι απο μεναγειά σου billios!
sophie έγραψε:Επειδη ειμαι... μια υποτροπη μεγαλυτερος σου (Την Τριτη και τυπικαGeorge Good News έγραψε:Αν το πας μια υποτροπη ανα δεκαετια εισαι καλα! Μονο αλλες 8 μεχρι να φτασεις τα 100χαχαχα μέχρι τα 100 ε? μακάρι να τα φτάσω!!!!
![]()
Ίδη έχω κάνει 3 υποτροπές μέσα στους πρώτους 9 μήνες. Όμως φτάνει! Δεν θέλω άλλες! Έχω τόσα πολλά να κάνω, τόσα όνειρα, που δεν θα την αφήσω να με εμποδίσει στο να τα πραγματοποιήσω! Έτσι να σκέφτεσαι και συ και θα δεις πως όλα θα πηγαίνουν τέλεια!![]()
George Good News έγραψε:Ακριβώς! Θετική σκέψη και όλα καλά θα πάνε. Λογικό να υπάρχουν και άσχημες μέρες(είτε έχουν σχέση με την ασθένεια, είτε δεν έχουν), αν μη τι άλλο άνθρωποι είμαστε, απλά πρέπει να τις προσπερνάμε γρήγορα και να τις διαγράφουμε από το μυαλό μας! Εσύ έχεις καιρό που "γνώρισες" την φίλη μας την ΣΚΠ?sophie έγραψε:Επειδη ειμαι... μια υποτροπη μεγαλυτερος σου (Την Τριτη και τυπικαGeorge Good News έγραψε:Αν το πας μια υποτροπη ανα δεκαετια εισαι καλα! Μονο αλλες 8 μεχρι να φτασεις τα 100χαχαχα μέχρι τα 100 ε? μακάρι να τα φτάσω!!!!
![]()
Ίδη έχω κάνει 3 υποτροπές μέσα στους πρώτους 9 μήνες. Όμως φτάνει! Δεν θέλω άλλες! Έχω τόσα πολλά να κάνω, τόσα όνειρα, που δεν θα την αφήσω να με εμποδίσει στο να τα πραγματοποιήσω! Έτσι να σκέφτεσαι και συ και θα δεις πως όλα θα πηγαίνουν τέλεια!![]()
) νομιζω οτι αυτο που λες ειναι η καλυτερη τακτικη! Ασχετα που δε συμβαινει συνηθως να πηγαινουν ολα τελεια, αλλα γι' αυτο δεν ευθυνεται παντα 100% η ms!