ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ
κορίτσια εμείς και εμείς μείναμε!!!
λοιπόν ύστερα από τον χτεσινό εκνευρισμό,όχι ότι πέρασε δηλαδή,ας τα πούμε λιγάκι!!!
Γιούλη άντε να οργανώσουμε και εμείς κάτι στην Ελλάδα...το θέμα είναι να βρούμε τους ντράμερ...εεε τον έναν τον έχουμε

τον γιό σου
καλή επιτυχία Λίτσα στις εξετάσεις του μικρού για το Lower

!!!δεν πειράζει ,άστον να κάνει το κέφι του!!!
χτες αργά το βράδυ ,έβλεπα μία εκπομπή του Τσίμα ,με θέμα την ελληνική παιδεία σε σύγκριση με την φινλαδική...καμμία σχέση...η μέρα με την νύχτα...απογοητεύτηκα!!!
πίεζουμε τα παιδιά μας σε τέτοιο σημείο που στα 18 χρόνια τους ,η ζωή τους είναι πλέον ρουτίνα...
τραγικό!!!
Ναι βγήκαν οι βαθμολογίες του σχεδίου,δηλαδή στο ίντερνετ τις είδαμε,γιατί στο σχολείο ακόμα δεν έχουν πάει

χάλια βαθμολογία...ήθελα να ήξερα με τι κριτήρια βαθμολογούν...και γιατί πρέπει το παιδί από πριν ,να ξέρει και να είναι άριστος στο σχέδιο...στο πανεπιστήμιο δηλαδή τι θα κάνουν?όλα από πριν πρέπει να τα ξέρουν!!!!
τα σχέδιά του καταπληκτικά!!!!οι καθηγητές του περίμεναν τουλάχιστον 18...η βαθμολογία του?
12,6 και 12,9 και πρέπει να είμαστε και ευχαριστημένοι...χτες που πήγα στο σχολείο του ,μου λένε μπράβο καλά τα πήγε!!!λέω με δουλεύετε?δηλαδή όχι 13 αλλά 12,9...λες τίποτα για τον καθηγητή που τον βαθμολόγησε?
νομίζω ότι πρέπει να χαιρετήσουμε από μακριά την σχολή που ήθελε

δεδομένου ότι δεν έγραψε καλά και σε δύο μαθήματα θεωρητικά...τώρα τι θα κάνει δεν μας έχει πει...
αφήστε που μου έσπασε τα νεύρα...με το ζόρι να συμπληρώσει το μηχανογραφικό,και να δηλώσει μερικές σχολές...μου ήρθε να τον πνίξω
τέλος πάντων θα το ξεπεράσουμε και αυτό ...αν δεν πάθω κανένα εγκεφαλικό πιο πρίν!!!
παρεπιπτόντος ...το ίδιο έλεγα και το 2006...πριν την μεγάλη ώση

διαβάζω τον εαυτό μου!!!
πάω να πιω και εγώ κανένα καφέ ,γιατί και μόνο που τα γράφω ....κάτι παθαίνω!!!
φιλιά σε όλους και όλες !!!