• ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #7034  από MER
 Δευ Ιούλ 13, 2009 4:37 pm
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ . ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ.
ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΜΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ MS. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ
MRI ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ
ΑΠΟ ΤΟΝ Κ.ΚΥΛΙΝΤΗΡΕΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ.
ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΜΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΗ
ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
 #7036  από LL--MM
 Δευ Ιούλ 13, 2009 5:05 pm
Καλώςτην, σοφή η αντίδρασή σου :!: Δυστυχώς, δεν έχω ακουστά το φρούτο που αναφέρεις, αλλά ρίξε μια ματιά στο pubmed για τα γραφόμενά του... που ξέρεις, μπορεί και να βγεί άνθρωπος, τίποτα δεν είναι απίθανο στον κόσμο που ζούμε :?
 #7040  από IRENA
 Δευ Ιούλ 13, 2009 8:51 pm
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!!ΕΓΩ ΕΧΩ ΣΚΠ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ.ΕΠΕΛΕΞΑ ΤΟΝ Κ.ΚΥΛΗΝΤΙΡΕΑ ΓΙΑ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΥΧΑΙΑ ΣΥΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΥΧΑΙΑ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΝΟΣΟΣΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΑΑΑΑΣΧΕΤΟ!!!!! ΤΟΝ ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑ ΜΙΑ 2η ΓΝΩΜΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΖΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΡΕΛΟ ΚΛΙΚ!!!! ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΕς ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΨΑΞΑ ΑΡΚΕΤΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ!!!ΕΙΝΑΙ Ο 3ος ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΕΧΟΝΤΩΝ ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΩ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ......
 #7041  από mistersix
 Δευ Ιούλ 13, 2009 9:22 pm
Εύχομαι εν τέλει να μην χρειαστεί να γίνεις μέλος της παρέας μας και το πρόβλημα που σε ταλαιπωρεί να είναι ιάσιμο (και όχι απλώς διαχειρίσιμο).

Ο κ. Κυλιντηρέας είναι γιατρός μου εδώ και 7 περίπου χρόνια και έχω να πω μόνο τα καλύτερα για εκείνον τόσο για την ιατρική του κατάρτιση και την ερευνητική του δραστηριότητα όσο και για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τους ασθενείς του σε προσωπικό επίπεδο.
 #7052  από MER
 Τρί Ιούλ 14, 2009 12:04 pm
ΚΑΛΗΜΕΡΑ
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ.
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΟΝΟ
ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΠΟΤΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑ ΔΥΣΚΟΛΟ.
ΣΑΣ ΣΕΒΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΚΤΙΜΩ ΒΑΘΕΙΑ. ΕΧΩ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ
ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΩ ΔΥΝΑΜΗ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
 #7056  από elena
 Τρί Ιούλ 14, 2009 1:59 pm
καλημέρα MER!!!μακάρι να πάνε όλα καλά και να μην πάρεις την διάγνωση που περιμένεις....και ο Τάσος ,τελικά δεν έχει ms ...μπορεί να το διάβασες!!!αλλά και να έχεις ...μην ανησυχείς όλα καλά θα πάνε :D καλή επιτυχία στην καινούρια μαγνητική και εύχομαι τα αποτελέσματα να είναι αυτά που θέλεις!!!

καλή συνέχεια στην δουλειά σου!!!

Υ.Γ τι ζώδιο είσαι? :)
 #7058  από maraki
 Τρί Ιούλ 14, 2009 2:10 pm
Eλπιζω να εισαι καλα και να μην χρειαστεις το γιατρο...

καλημερα σε ολους
 #7060  από MER
 Τρί Ιούλ 14, 2009 2:24 pm
Ευχαριστώ elena ευχαριστώ maraki
Θα δείξει .... είμαι καρκίνος, είμαι 34 χρονών και έχω ενα αγοράκι 8 ετών.
Καλή δύναμη σε όλους.