• εντιμετωπιση υποθερμιας??

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #70350  από EFFIE
 Δευ Απρ 16, 2012 12:35 pm
καλημερα παιδια και Χρονια πολλα και παλι!!
τι κανουμε λοιπον οταν εχουμε υποθερμια???
ειμαι αρρωστη κ απτη μια λεω ευτυχως δεν εχω πυρετο κ απ τη αλλη εχω 34,35..
 #70353  από Μιμικαμ
 Δευ Απρ 16, 2012 12:50 pm
Καλημέρα Effie, χΡΟΝΙΑ πολλά και καλά σου εύχομαι.... :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:

Σε όλη μου την ζωή, οσο τουλάχιστον θυμάμαι τον εαυτό μου, μονίμως είχα υποθερμία και υπόταση....34 βαθμούς θερμοκρασία και γύρω στο 8,5 πίεση.....το συνήθησα πλέον, οι γιατροί που το έχω αναφέρει μου λένε, απ'το να έχεις υψηλή πίεση είναι προτιμότερη....

Κι εγώ όταν αρρωσταίνω και ενω κυριολεκτικά σέρνομαι, η θερμοκρασία μου δεν θα ξεπεράσει τους 37,5 βαθμούς......στις ελάχιστες φορές που έχει ανέβει στους 38, 39, αισθάνομαι ο,τι έχει έρθει το τέλος και πλακώνομαι στα αντιπυρετικά......

Σου εύχομαι περαστικά και καλή δύναμη..... :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μιμικαμ την Δευ Απρ 23, 2012 8:41 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #70354  από EFFIE
 Δευ Απρ 16, 2012 12:56 pm
Μιμικαμ έγραψε:Καλημέρα Effie, χΡΟΝΙΑ πολλά και καλά σου εύχομαι.... :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:

Σε όλη μου την ζωή, οσο τουλάχιστον θυμάμαι τον εαυτό μου, μονίμως είχα υποθερμία και υπόταση....34 βαθμούς θερμοκρασία και γύρω στο 8,5 πίεση.....το συνήθησα πλέον, οι γιατροί που το έχω αναφέρει μου λένε, απ'το να έχεις υψυλή πίεση είναι προτιμότερη....

Κι εγώ όταν αρρωσταίνω και ενω κυριολεκτικά σέρνομαι, η θερμοκρασία μου δεν θα ξεπεράσει τους 37,5 βαθμούς......στις ελάχιστες φορές που έχει ανέβει στους 38, 39, αισθάνομαι ο,τι έχει έρθει το τέλος και πλακώνομαι στα αντιπυρετικά......

Σου εύχομαι περαστικά και καλή δύναμη..... :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
καλημερα φιλη!! χρονια πολλα!!
απλα διαβασα οτι εχει κ αυτο την επικυνδυνοτητα του και ψιλοφρικαρα
(παλι!!)
θα περασει κ αυτο φανταζομαι, πλακωθηκα στα ποδολουτρα και τωρα κοντευω να σκασω :eusa-dance: :eusa-dance: :eusa-dance:
αλα νταλα της παρασκευης το γαλα που λενε!!
:text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow:
 #70564  από jou
 Κυρ Απρ 22, 2012 9:26 pm
Καλησπέρα! Ένας γιατρός με είχε συμβουλεύσει όταν έχω υποθερμία να τρώω σοκολάτα ή ξηρούς καρπούς.
 #70566  από Teo
 Δευ Απρ 23, 2012 9:06 am
jou έγραψε:Καλησπέρα! Ένας γιατρός με είχε συμβουλεύσει όταν έχω υποθερμία να τρώω σοκολάτα ή ξηρούς καρπούς.
Sorry για το άσχετο, αλλά μήπως θα μπορούσες jou να ενημερώσεις το ιστορικό επεμβάσεων; να μας πεις δηλαδη ποια έιναι η πορεία σου ως τώρα μετα την επέμβαση; Είναι πολύ σημαντικό για όλους εμάς που σκεφτόμαστε να ακολουθήσουμε το δρόμο σας.

Ευχαριστώ.
 #70581  από EFFIE
 Δευ Απρ 23, 2012 6:26 pm
jou έγραψε:Καλησπέρα! Ένας γιατρός με είχε συμβουλεύσει όταν έχω υποθερμία να τρώω σοκολάτα ή ξηρούς καρπούς.
:text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: