• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #7024  από aoratos
 Δευ Ιούλ 13, 2009 12:03 pm
Ένα τραγούδι που μου αρέσει αφιερωμένο στην Έλενα. :D

Έχει καταπληκτικές εικόνες το βίντεο...

[youtube]9vE7J47xgEU[/youtube]
 #7025  από elena
 Δευ Ιούλ 13, 2009 12:29 pm
έλα πάμε τώρα ,δεν φοβόμαστε την μπόρα..
έτσι είπε ο γλάρος...το ίδιο λέω και εγώ :)

ευχαριστώ πολύ ,αόρατε,πολύ ωραίο!!! :D
 #7026  από Γιούλη Κ.
 Δευ Ιούλ 13, 2009 1:28 pm
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!! :D :D :D

Οι παραγγελίες είναι έτοιμες... στα τραπέζια :lol: :lol: Τι; μη μου πείτε πως δεν τις βλέπετε :roll:
litsa έγραψε:αλήθεια το καφενείο σερβίρει και παγοκύστες για τους ομοιοπαθείς?????????
Απ' όλα έχει ο καφενές :lol: :lol: Μην ανησυχείς Λίτσα :lol: Απόλαυσε το καφεδάκι σου :lol: και πες μας πώς κατασκοτώθηκες :roll:

Aorate ζωγράφισες με το τραγούδι :lol: :lol: :lol:

Έλενα... μοναχικέ γλάρε έπεσες στην περίπτωση :roll: καταιγίδα σύντομη αλλά καταραχτική!!!

Το μικρό μου παιδάκι είχε γενέθλια την Κυριακή :lol: Τον τιμήσαμε όσο μπορούσαμε :lol: :lol: Έκλεισε τα 13... πάει κι αυτός... αντράκι κανονικό :lol: Τον βλέπω και δεν το πιστεύω :roll: Πότε ήταν μωρούλι... ούτε κατάλαβα πώς πέρασαν τα χρόνια :roll:
Για τον μεγάλο δε συζητάμε...
Να είναι γερά κι ευτυχισμένα και λίγη τύχη δε βλάπτει :roll: Και τα δικά μου κι όλα τα παιδιά :lol: :lol: :lol:

Έχουμε και λίγη τούρτα... και παγωτίνια :lol: Τα τσάκισα χθες :oops: Από σήμερα όμως τα κεφάλια μέσα :roll: μην το παρακάνω κιόλας :oops:

Πάω τώρα να ξαπλώσω :roll: σήμερα πήγα για φυσικοθεραπεία :roll: Δευτέρα γαρ...

Άντε καλή ξεκούραση και καλό μεσημέρι :D :D :D
 #7030  από αλεξανδρος1
 Δευ Ιούλ 13, 2009 2:12 pm
Καλησπέρα τι κάνετε ; Όλα καλά; Λίτσα μην ανχώνεσαι θα φέρω τον κουμπάρο μου που είναι νοσηλευτής να αναλάβει καθήκοντα. Γιούλη να σου ζήσει ο γιός σου και να τον δείς όπως επιθυμείς. Έλενα μήπως έχεις το κοκκαλάκι της νυχτερίδας; Και επειδη ειδα κατι φωτογραφίες απο παραλίες πιο πάνω να σας δείξω και εγώ που πήγαινα για μπάνιο όταν υπηρετούσα στην Λήμνο.
Συνημμένα
paralia.jpg
paralia.jpg (21.97 KiB) Προβλήθηκε 144 φορές
 #7031  από elena
 Δευ Ιούλ 13, 2009 2:30 pm
Γειά σας και πάλι :D :D

Γιούλη ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στον μικρό ,που γίνεται αντράκι....να τα χιλιάσει ,και καλή πρόοδο να έχει το παιδί!!!οι μαμάδες ,έτσι είμαστε ....τα παιδιά μας τα βλέπουμε πάντα<μικρά>και όμορφα :D :D
ο γιός μου είναι 18 χρονών και ακόμα τον λέω μικρό :D και νευριάζει :D η κόρη μου είναι 22 χρονών και ακόμα την λέω μικρούλα :D φαντάσου τι γίνεται!!!ΧΑΜΟΣ!!!και όταν λείπουν και τους παίρνω τηλέφωνο στο κινητό ....εκεί...ξεχασέ το :D περνάνε πολύ γρήγορα τα χρόνια χωρίς να το καταλαβαίνουμε :shock:

Αλέξανδρε πως πάει η κόρη σου...εντάξει τώρα?πέρασαν οι αμυγδαλές?
και ΝΑΙ ,το κοκαλάκι της νυχτερίδας έχω,αλλά δεν το λέω πουθενά :D :D μην μου το ζητήσει κανένας,και δεν θέλω να το δώσω :D
ωραία παραλία στην Λήμνο αλλά ξερονήσι....είχα πάει πριν πολλά χρόνια!!!!

καλό μεσημέρι να έχετε όλοι...θα τα πούμε το βράδυ!!!
 #7032  από aoratos
 Δευ Ιούλ 13, 2009 3:00 pm
Χρόνια Πολλά και να τον χαίρεσαι Γιούλη, να τον δεις όπως αγαπάς και επιθυμείς.

Τα κεράσματα τα σημειώνω... :lol:

Καλό σας μεσημέρι/απόγευμα κλπ
 #7039  από litsa
 Δευ Ιούλ 13, 2009 8:32 pm
παει τρελάθηκε ο καιρός!!

kala άσχετο .... τώρα είδα ότι στείλατε άλλα τόσα ποστ!
καλά στην καρακοσμάρα μου είμαι!!
λέτε αυτή η σκπ να μου έχει επηρεάσει το νου??
τη μία πέφτω -πάντως τα τελευταία χρόνια την τουμπα μια στις τόσες θα την φάω...είμαι και ελαφριά...τέλος πάντων πούπουλο...να μην αβασκαθω΄!!!!

λοιπόν εκεί που πήγα σε έναν πεζόδρομο είχε λίγα νερά...με φώναζε κάποιος ...πήγαινα και εγώ να δω τι συμβαίνει και προσγειώθηκα με το ΓΟΝΑΤΟ... μπαμ!!!!!!!!!

αφού δεν το έσπασα πρέπει να ανάψω λαμπαδα ίσα με το μπόι μου...!!! .
την προηγούμενη φορά που ξαναχτύπησα -- γελάω μόνη μου!!! :D :D -- στο ίδιο γόνατο πήγα νοσοκομείο...

πριν 22 χρόνια πρεπει να το ξαναχτύπησα σε ένα ατύχημα...
αχ και μη χειρότερα!!!!!!!!!!!!!
πριν 2 χρόνια και κάτι είχα πεσει και έσπασα τον κόκυγα..
αφού και ο γιατρός χειροπρακτικός :D που πήρα τηλ.. στο τέλος γελούσε!!! :D :D :oops: :oops:

λέτε να φταίει η σκπ??
και κάτι ακόμα - μάλλον στο κτύπημα έχει ψιλομαζέψει υγρό -- εμείς οι σκπ πρέπει να κάνουμε κάτι ???? π.χ αντιφλεγμονώδη??
κουλό είναι αυτό που ρωτώ :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: ,....αλλά αυτή την απορία έχω...
Ντρέπομαι πια να ρωτάω τους γιατρούς ,...θα με περάσουν για ...γκαβή!! :roll: 8-) :o ;) ;)
χι χι !!!!!!!!!

και βέβαια χρόνια πολλά Γιουλη μας να χαίρεσαι τα παιδάκια σου!!!
θέλω ......τούρτα για να διατηρήσω τα κιλά μου...

kai perastika sta mora ....apla φτιάχνουν ανοσοποιητικό..
φιλιά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8-) 8-)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος litsa την Δευ Ιούλ 13, 2009 11:04 pm, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
 #7043  από Maria77
 Δευ Ιούλ 13, 2009 10:49 pm
Καλησπέρα και απο μένα και καλή βδομάδα! :D :D

Γιούλη να χαίρεσαι τον γιό σου και να είναι πάντα καλά :D
Για να σας κάνω να ζηλέψετε σήμερα το απογευματάκι είχα πάει για μπάνιο σε μια υπέροχη πισίνα ενός ξενοδοχείου :!: Πέρασα πολύ ωραία, χαλάρωσα, είχα πάρει μαζί μου και ένα βιβλίο που διαβάζω αυτές τις μέρες...είπα να ξεγελάσω λίγο τον εαυτό μου ότι βρίσκομαι σε διακοπές ;) αφού τα πρωινά είμαι στη δουλειά! Αχ, η φτώχια θέλει καλοπαίρεση :shock: δεν είναι έτσι που λένε???!

Εικόνα

Έβαλα και την foto για να γία να σας δελεάσω να έρθετε... :D :D Λοιπόν θα σας περιμένω για να κάνουμε τα μπανάκια μας σε αυτήν την υπέροχη πισίνα :D

Εικόνα

Τα φιλιά μου, καλό βράδυ!

P.S.: Λίτσα περάστικά και να προσέχεις!
 #7044  από litsa
 Δευ Ιούλ 13, 2009 11:09 pm
ευχαριστώ!!

τι να προσέχω ?? θα πάρω ένα ειδικό - κάτι τέλος πάντων κάτι που θα με κρατάει και θα βάλω πάνω και χορηγούς...μια που θα είμαι θέαμα!!

ά! ξέχασα και μία τούμπα που έφαγα σε ένα φεστιβάλ μεσαιωνικό - που ήμουν ντυμένη μεσαιωνικά - πάω να πάρω μεσαιωνικά εδέσματα και μπαμ !!!!!!!!!
φαρδιά πλατιά κάτω...!!!!!!!
:roll: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops:

ακόμα μία ρομαντική φώτο..
Συνημμένα
sunset 2007.jpg
sunset 2007.jpg (25.42 KiB) Προβλήθηκε 109 φορές
  • 1
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42