Φιλες και φιλοι καλημερα .Ειμαι καινουργιος στην παρεα σας ,μιας και πριν απο 7 μηνες εμαθα οτι πασχω απο σκληρυνση ,αφου καποια χρονια τωρα που ειχα διαφορα συμπτωματα ,οπως πονους στα γονατα ,μουδιασματα κτλ ετρεχα σε διαφορους γιατρους(ορθοπεδικους ,ρευματολογους,παθολογους) και κανενας δεν με ειχε παραπεμψει σε νευρολογο για να διαγνωσει την παθηση ,αλλα μου ελεγαν οτι μ....κια μπορειται να φανταστειτε ,μεχρι που ενας ρευματολογος που ειχε πει ,οτι πασχω απο την "νοσο ανησυχων ποδιων".Τελος παντων πριν απο 7 μηνες ,που επιδεινωθηκε και το προβλημα ασταθειας που εχω ,πηγα σε νευρολογο ,ο οποιος με παρεπεμψε σε μαγνητικες τομογραφιες και ανακαλυψαμε το πραγματικο προβλημα και απο εκει και περα ακολουθησα τις γνωστες σε ολους σας διαδικασιες..
Θα ηθελα λοιπον να ρωτησω ,εαν καποιος ξερει , το εξης :
Ειμαι 47 χρονων και ασφαλισμενος στον ΟΑΕΕ(πρωην ΤΕΒΕ) εδω και 26 χρονια περιπου .Περασα λοιπον προσφατα απο την υγεονομικη επιτροπη και μου εδωσε ποσοστο αναπηριας 67 % με παραπαρεση ..λογω οτι τωρα ειμαι στην διαδικασια διακοπης ,απο την εφορια και καταθεσης των απαιτουμενων δικαιολογιτικων για την συνταξη ,θα ηθελα να ρωτησω εαν ισχυει ο νομος 612|77 που μπορω με τα χρονια που εχω ασφαλισμενος ,να διεκδικησω πληρη συνταξη και τι πρεπει να κανω.
Ευχαριστω ..
Βασιλης
Θα ηθελα λοιπον να ρωτησω ,εαν καποιος ξερει , το εξης :
Ειμαι 47 χρονων και ασφαλισμενος στον ΟΑΕΕ(πρωην ΤΕΒΕ) εδω και 26 χρονια περιπου .Περασα λοιπον προσφατα απο την υγεονομικη επιτροπη και μου εδωσε ποσοστο αναπηριας 67 % με παραπαρεση ..λογω οτι τωρα ειμαι στην διαδικασια διακοπης ,απο την εφορια και καταθεσης των απαιτουμενων δικαιολογιτικων για την συνταξη ,θα ηθελα να ρωτησω εαν ισχυει ο νομος 612|77 που μπορω με τα χρονια που εχω ασφαλισμενος ,να διεκδικησω πληρη συνταξη και τι πρεπει να κανω.
Ευχαριστω ..
Βασιλης