• ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ..

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #70001  από billios
 Παρ Απρ 06, 2012 10:40 pm
Και καλα κρασια λεμε,εκανα το μαγικο τρυπτιχο και την ακουσα δεοντος.
Δεν ειχα ορεξη να περιμενω να τις παρω αλλα απο μια προχειρη ματια παιζουν 3 νεες εστιες ενεργες στη κουρουπα και αλλες 3 παλιες ενεργες,ναι ναι 6 σε συνολο.Ο θωρακας ειναι ιδιος,τον αυχενα δεν τον ειχε δει ακομα.
Κατα τα αλλα υγεια.
Α! Υπαρχει και ενα καλο,δυο περσινες μεγαλες εστιες στη κουρουπα εχουν μικρυνει παρα πολλυ,υγεια λεμε ρεεε.
 #70004  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Απρ 06, 2012 11:14 pm
Mitsos83 έγραψε:Bilio αλάνι...πάρτα όλα παραμάζωμα!!!

Μην σε σκιάζει τίποτα.. εμείς είμαστε μαζί σου!!!
ΑΚΡΙΒΩΣ !!!!! ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΒΡΕΕΕΕΕΕΕΕ...... :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #70043  από Μιμικαμ
 Κυρ Απρ 08, 2012 12:14 pm
Billako, μη σε παίρνει απο κάτω, αλλωστε όπως γνωρίζεις ΄τ'αποτελέσματα των μαγνητικών δεν λένε και πολλά, σημασία εχει η κλινική σου εικόνα, αυτην φρόντισε να προστατεύσεις...ξέρεις εσύ, μας απέδειξες οτι αντέχεις σε πολλά.....

Εύχομαι καλή δύναμη, ολα καλά..... :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #70050  από elpida
 Κυρ Απρ 08, 2012 1:07 pm
Μην μασάς Billio!
Αν γνωριζόμασταν, θα σ' έπαιρνα να το γιορτάσουμε με μπύρες!
 #70062  από billios
 Κυρ Απρ 08, 2012 3:41 pm
ΜΜΜΜΠΥΡΕΣ
ΜΠ..Υ..ΡΕΣΣΣΣΣΣ
ΜΠΥΡΕΕΕΕΕΕΕΣΣ
:orcs-cheers: μπας και συνελθει η δυπλωπια μου.
Αυριο που θα τις παρω στα χερια μου [τις μαγνητικες] θα χρειαστω και κανα τελαρο,υπαρχει λεει και ενα φλεβικο αγγειο! αγγειωμα! κατι τετοιο μου ειπε προχτες αλλα οτι προφανως το εχω εκ γενετης και να μην ανυσηχω,θα δειξει...
Εντωμεταξυ εκανα 3g κορτιζονη πριν 1,5 μηνα περιπου και θα ξαναπαω γιατι προφανως δεν μου εκανε τιποτα δυστηχως
 #70083  από ΑΝΝΑ59
 Κυρ Απρ 08, 2012 9:40 pm
billios έγραψε:ΜΜΜΜΠΥΡΕΣ
ΜΠ..Υ..ΡΕΣΣΣΣΣΣ
ΜΠΥΡΕΕΕΕΕΕΕΣΣ
:orcs-cheers: μπας και συνελθει η δυπλωπια μου.
Αυριο που θα τις παρω στα χερια μου [τις μαγνητικες] θα χρειαστω και κανα τελαρο,υπαρχει λεει και ενα φλεβικο αγγειο! αγγειωμα! κατι τετοιο μου ειπε προχτες αλλα οτι προφανως το εχω εκ γενετης και να μην ανυσηχω,θα δειξει...
Εντωμεταξυ εκανα 3g κορτιζονη πριν 1,5 μηνα περιπου και θα ξαναπαω γιατι προφανως δεν μου εκανε τιποτα δυστηχως
:text-givemebeer: :orcs-cheers: :orcs-cheers: :orcs-cheers: :orcs-cheers: :orcs-cheers: :orcs-cheers:
 #70085  από kate2002
 Κυρ Απρ 08, 2012 10:03 pm
billios έγραψε:...υπαρχει λεει και ενα φλεβικο αγγειο! αγγειωμα! κατι τετοιο μου ειπε προχτες αλλα οτι προφανως το εχω εκ γενετης και να μην ανυσηχω,θα δειξει...
aφου ειναι εκ γεννετης εκει, τωρα το ειδε; κι αν το ειχε ξαναδει, γιατι στο ειπε τωρα; η πρωτη σου μαγνητικη δεν ητανε...μηπως να τις διαβασει καποιος που ξερει...
άποψή μου παντα.
 #70091  από billios
 Κυρ Απρ 08, 2012 11:24 pm
Mitsos83 έγραψε:
..υπαρχει λεει και ενα φλεβικο αγγειο! αγγειωμα!
Τί είναι αυτό ρε billio? πού είναι ακριβώς και πως το βρήκαν;

Το ειδε στη μαγνητικη,αυριο τα υπολοιπα που θα τις παρω στα χερια μου

aφου ειναι εκ γεννετης εκει, τωρα το ειδε; κι αν το ειχε ξαναδει, γιατι στο ειπε τωρα; η πρωτη σου μαγνητικη δεν ητανε...μηπως να τις διαβασει καποιος που ξερει...
άποψή μου παντα.

Ειναι η δευτερη μαγνητικη που κανω και σε διαφορετικο μηχανημα,απο αλλον ακτινολογο.Υπεθεσε οτι το γνωριζα και ξανα υπεθεσε πως το εχω εκ γενετης,το υπολοιπο παστελι αυριο
 #70101  από Ευανθία Καμινάρη
 Δευ Απρ 09, 2012 10:10 am
Billako καλημέρα! :romance-kisscheek: Εννοείται πως ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ από τέτοια! Σιγά που θα μας κάνει ότι θέλει η παλιο σκπ.Κοίτα μη σε πάρει από κάτω, γιατί όπως ξέρεις σημασία δεν έχουν τα χαρτιά ,αλλά πως νιώθεις.Κι αν νιώθεις καλά, άσε να βρίσκουνε.Και μη μου πεις μια κουβέντα είναι...Είπαμε τα δύσκολα είναι για τους δυνατούς.Κι άμα πάτε για μπύρες,είμαι μέσα. Κερνάω εγώ! Σήμερα είναι άλλη μέρα. Κανε την καλύτερη!Εμείς είμαστε εδώ!!!
 #70131  από billios
 Δευ Απρ 09, 2012 10:53 pm
Τις πηρα πρωι πρωι σημερα και εχουμε λοιπον 6 ενεργα μωρακια στη κουρουπα εκ των οποιων τα 4 περασαν τωρα το casting,επισης ενα παλιο τεμαχιο ενεργο στον αυχενα,βεβαια στην περσινη ειχα περισσοτερες ενεργες :shock: και :confusion-seeingstars:
Δυο μεγαλες εστιες στο κεφαλι που ειχα εκοψαν λασπη.
Το χλωμο της υποθας ειναι ενα φλεβωδες αγγειωμα στο δεξιο ακτινωτο στεφανο,δεν ξερω τι ειναι αυτο,ο ακτινολογος μου ειπε οτι δεν ειναι κατι να ανυσηχω και οτι το εχω εκ γεννετης,απο το δυκτιο μεσα δεν βρισκω επαρκης πληροφοριες για το τι ακριβως ειναι οποτε αρχες του αλλου μηνα θα παω στους επιστημονες ειδικους γιατρους :lol: και θα μου τα εξηγησουν ολα καθως θα μου συνταγογραφουν την σωτηρια θεραπεια μου για να σταματησει η νοσος να ειναι ενεργη :clap: :clap: :eusa-dance:
Εκτος απο μια καλη δυπλοπια που εχω [παλι] και ψυχολογια βαρελοπατο κατα τα αλλα ειμαι καλα.
ψψψτ,και μη χαθουμε με τις μπυρες ετσι!! Εχω σημειωσει τα ονοματα σας και θα ψαχτουμε στο τελος!