σταυρίνα, εισαι μολις 21 χρονων, κι εχω σχεδον τα διπλα σου χρονια... κανεις ενεσεις , ποσο; 1-2-3 χρόνια; απο την εφηβία;;;
εχω παιδια. και νεους σαν κι εσενα, παιδια μου σας βλεπω... με ποναει να θεωρουνται θεοι αυτοι που δεν μπορουν να μας προσφερουν τιποτα στην πάθηση μας.
ισως σε 5 , σε 10 ή 20 χρονια, οοοταν πια δεν θα κρυβεται με τιποτα το γεγονος της αχρηστίας της ανοσοκαταστολής στη σκ, να μην ειναι ολα αναστεψιμα για ολους... ειναι κριμα γαμ$το να καουν ζωες, να μην προλαβουν αλλες να ναθισουν καν.
μακαρι νασαι παντα καλα, μακαρι να μεινεις παντα ετσι. μα ψαξου κι αλλιως... μην εμπιστευεσαι κανεναν. θεος δεν ειναι κανενας. αυτο που σημερα ειναι παγια τακτικη, αυριο θα θεωρειται ζημιογόνο, -αν ειναι τυχερος κάποιος, απλα αχρηστο...
διαβασε-ψαξε-αναλυσε μονη σου. και αν δεν μπορεις κατι να εμηνευσεις ρωτα το. και αν δεν μπορει να σου το απαντησει καποιος σβηστον απ τη λιστα. αλλου-άλλος. και ισως μαθεις οτι τιποτα δεν γινεται έτσι, αυτοανοσια δεν υπαρχει, όλα εχουν αιτια-αποτελεσμα. την αιτια αν βρεις, θα βρεθει τροπος να τη γιατρεψεις, να διαμορφωσεις αλλιως το αποτελεσμα. μην πιστευεις ομως τυφλα, και μην εμπιστευεσαι καποιον που δεν γνωριζει και ουτε μπορει να σου εξηγησει το γιατι.
φιλικα (και σα μανα) σου μιλησα μικρη...
καλη ανασταση σε ολους!
Όπως είναι τα πράγματα, το σωστό θα ήταν στις 4 η ώρα να μη γυρίσουμε τα ρολόγια μια ώρα πίσω αλλά να μαρμαρώσουμε. Για πάντα.