• FAMPYRA

• Αλλές εγκεκριμένες ή μη αγωγές, χρήσιμα φαρμακευτικά & παραφαρμακευτικά σκευάσματα για την αντιμετώπιση της νόσου.
Αλλές εγκεκριμένες ή μη αγωγές, χρήσιμα φαρμακευτικά & παραφαρμακευτικά σκευάσματα για την αντιμετώπιση της νόσου.
 #69989  από Menia
 Παρ Απρ 06, 2012 6:10 pm
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΛΑΒΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ?... :happy-smileyinthebox: ΚΟΥΤΙ. ΗΔΗ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ! ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ :animals-dogrun: . ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΙΚΟ, ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΑΙΣΙΟΔΟΞΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!! :romance-grouphug:

Είμαι αισιόδοξος. Δεν φαίνεται να έχει καμιά χρησιμότητα να είμαι οτιδήποτε άλλο.
Ουίνστον Τσώρτσιλ
:banana-stoner: :banana-stoner: :banana-stoner:
 #70002  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Απρ 06, 2012 10:45 pm
ΕΥΧΟΜΑΙ .....ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ !!!!!! ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ !!!!!!!!!!!!! :animals-dogrun: :animals-dogrun: :animals-dogrun: :animals-dogrun: :animals-dogrun: :animals-dogrun: :animals-dogrun: :animals-dogrun: :animals-dogrun: :animals-dogrun: :animals-dogrun: :animals-dogrun: :animals-dogrun: :animals-dogrun: :animals-dogrun: :animals-dogrun: :animals-dogrun: :animals-dogrun: υγ. μη σας πιασει αγχος με τη χρονομετρηση !!!!! Χαλλλλλαρααααααααα.....
 #70023  από titi
 Σάβ Απρ 07, 2012 12:40 pm
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!!!

KEEP WALKING!!!!