• ΑΝΕΚΔΟΤΑ!!

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #69979  από κατερινα 55
 Παρ Απρ 06, 2012 4:49 pm
ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΤΣΑΚ ΝΟΡΙΣ
:happy-smileyinthebox: :happy-smileyinthebox: :happy-smileyinthebox: :happy-smileyinthebox: :happy-smileyinthebox: :happy-smileyinthebox: :happy-smileyinthebox: :happy-smileyinthebox: :happy-smileyinthebox: :happy-smileyinthebox:

Ο Chuck Norris οδηγούσε το τραίνο που πάτησε τους μάγκες που δεν υπάρχουν πια.

Όταν ο Chuck Norris πέφτει, τα αστέρια κάνουν μια ευχή.

Ο Chuck Norris βρήκε τον ψύλλο στα άχυρα.

Ο Chuck Norris μπορεί να φάει έναν Κύβο του Ρούμπικ με μπερδεμένα τα χρώματα και να τον χέσει λυμένο.

Μόνο ο Chuck Norris ξέρει πόσα κυβικά είναι το παπάκι που πάει στην ποταμιά!

:teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:
 #69980  από Γιάννης
 Παρ Απρ 06, 2012 4:55 pm
κατερινα 55 έγραψε:Ο Chuck Norris μπορεί να φάει έναν Κύβο του Ρούμπικ με μπερδεμένα τα χρώματα και να τον χέσει λυμένο.
:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: ΧΕΣΤΗΚΑ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ
 #69981  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Απρ 06, 2012 4:57 pm
Κατερινα....Γιαννη.....!!!!!!! Σημερα...κεντατε !!!!!!!!!!!! :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
 #69982  από Γιάννης
 Παρ Απρ 06, 2012 4:57 pm
Τα "μπαλάκια" του Τσακ Νόρις δεν έχουν τρίχες... γιατί οι τρίχες δεν φυτρώνουν στο ατσάλι.
 #69983  από Γιάννης
 Παρ Απρ 06, 2012 5:01 pm
Ο Τσακ Νόρις πάλεψε μία φορά με το Superman....το στοίχημα ήταν ο χαμένος να φοράει το σώβρακό του απ' έξω.
 #69984  από Γιάννης
 Παρ Απρ 06, 2012 5:06 pm
Ο κ. Παπαδόπουλος πάει στο νοσοκομείο να πάρει τα αποτελέσματα των εξετάσεων της γυναίκας του, όταν η νοσοκόμα διαπιστώνει μια απίθανη συνωνυμία.

Τρέχει στο γιατρό και του λέει:

-Γιατρέ έχουμε δύο κυρίες "Παπαδοπούλου Ιωάννα του Νικολάου" με διαφορετικές αρρώστιες και ήρθε ο άντρας της μιας για να μάθει τα αποτελέσματα.

Τι να κάνω; λέει ταραγμένη

-Ηρέμησε, της απαντάει ο γιατρός, και πες μου τι... αρρώστιες έχουν.

-Η μια AIDS και η άλλη πρόβλημα στο μυοκάρδιο, λέει η νοσοκόμα.

-Πολύ ωραία, φέρε μου τον κύριο Παπαδόπουλο εδώ. Θα το χειριστώ εγώ το θέμα, απαντάει ο γιατρός.

Έρχεται ο κ. Παπαδόπουλος...

-Γιατρέ μου σας ακούω, είναι κάτι σοβαρό;

-Άκουσε καλά τι θα σου πω , του λέει ο γιατρός. Τώρα που θα πας στο σπίτι σου, βάλε τη γυναίκα σου να τρέξει δυο φορές γύρω από το τετράγωνο.

Αν ΔΕΝ πεθάνει ΜΗΝ την πηδήξεις το βράδυ
 #69985  από Γιάννης
 Παρ Απρ 06, 2012 5:07 pm
Μπαίνει ένας τύπος φουριόζος στο σπίτι του...
-Γυναίκα κερδίσαμε 10 εκατομμύρια ευρώ στο λαχείο!!!
Τ' ακούει η γυναίκα του, παθαίνει καρδιακή προσβολή και τέζα....
Τη βλέπει ο τύπος και λέει:
-Aμα σε θέλει η πουτ@ν@ η τύχη!!!
 #69986  από petros
 Παρ Απρ 06, 2012 5:46 pm
Είπε ο chuck norris ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ!!!...Και ο σοβάς ρεύτικε.

Ένας παππούς 90 χρονών πάει στο γιατρό και του λεεί:
- Είμαι παντρεμένος με μια 25χρονη η οποία είναι και έγκυος. Μου ετοιμάζει παιδί...
Ο γιατρός απαντά:
- Να σας πω μια ιστορία.. Ήταν ένας φίλος μου κυνηγός...
ο οποίος αντί να πάρει το όπλο του, πήρε κατά λάθος την ομπρέλα. περπατούσε στο δάσος οταν ξαφνικά βλεπει μια άγρια αρκούδα. Σηκώνει λοιπόν την ομπρέλα του και κάνει να πυροβολήσει, και τσαφ, να σου η αρκούδα .. πέφτει κάτω νεκρή.
- Αποκλείεται,λεεί ο παππούς, κάποιος άλλος θα την πυροβόλησε..!!!
- Αααααα γεια σου !!!
 #69988  από κατερινα 55
 Παρ Απρ 06, 2012 6:00 pm
ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΒΡΑΔΥ,ΜΑΖΕΜΕΝΗ Η ΠΑΡΕΑ ΑΚΟΥΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΚΥΝΗΓΟ ΝΑ ΔΙΗΓΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ.
-ΚΑΙ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΑΡΚΟΥΔΑ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΝΩ ΜΟΥ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ,ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ,ΟΠΛΙΖΩ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ,ΣΗΜΑΔΕΥΩ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ,ΠΥΡΟΒΟΛΩ.ΠΑΡΤΗΝ ΚΑΤΩ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ.
ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΚΕΙΝΗ Ο ΚΑΦΕΤΖΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ,ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΠΑΡΑΜΥΘΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ.
-ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕΙΝΕΙ;
-ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ.
-Α ΝΑΙ!ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΑΒΑΩ ΕΝΑΝ Π##ΤΣ#!!!!!!!!!!!
 #69992  από Γιάννης
 Παρ Απρ 06, 2012 7:21 pm
Ένας παππούς 97 ετών πάει σε έναν ασφαλιστή.
- Γειά σας, θέλω να κάνω μια ασφάλεια ζωής
- Τι λες ρε παππού, ασφάλεια ζωής, τρελλάθηκες, πόσο είσαι;
- 97 ετών, λέει ο παππούς.
Τρελαίνεται ο ασφαλιστής.
- Μιλάς σοβαρά τώρα; Τί να την κάνες;
- Να, θέλω να πάω με τον πατέρα μου ένα ταξίδι στο εξωτερικό και καλό είναι να είμαστε ασφαλισμένοι...
Ο ασφαλιστής έχει τρελαθεί!
- Με τον πατέρα σου; Πόσο είναι εκείνος;
- Ε, 125 τον άλλο μήνα.
- Και τι θα κάνετε στο εξωτερικό;
- Να μωρέ, πηγαίνουμε να επισκεφτούμε τον παππού μου.
Ο ασφαλιστής χτυπάει το κεφάλι του στο γραφείο.
- Τι λε ρε μπάρμπα, με κοροϊδεύεις; Πόσο είναι ο παππούς σου;
- Κλείνει τα 142 σε μια βδομάδα.
- Και τι θα κάνετε εκεί;
- Παντρεύεται και πάμε στο γάμο!
Ο ασφαλιστής έχει σκαρφαλώσει στο περβάζι και είναι έτοιμος να φουντάρει.
- Και...γιατί παντρεύεται;
- Βλακείες μωρέ, τον πιέζουν οι γονείς του...
  • 1
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 283