• Η ελλειψη της Β12 εχει καμια σχεση με εστιες?

• Βότανα, διατροφή, βιταμίνες, αντιοξείδωση, ευεργετική σωματική άσκηση, δραστηριότητες, κίνηση.
Βότανα, διατροφή, βιταμίνες, αντιοξείδωση, ευεργετική σωματική άσκηση, δραστηριότητες, κίνηση.
 #43195  από Genovefa®
 Σάβ Νοέμ 13, 2010 11:23 am
Μπορει να επηρεαζει το οτι το ποσοστο Β12 που εχω ειναι πολυ παραπανω απο το κανονικο;
Εχεις κανεις σας ιδεα;
 #43200  από Genovefa®
 Σάβ Νοέμ 13, 2010 12:37 pm
Επειδη βγαζω συχνα ερπη,ειχα ξεκινησει μια θεραπεια με αμινοξεα τυπου Levosan.Ελεγχει την περιπτωση να με εχουν επηρεασει αυτα γιατι επαιρνα 2 φιαλιδια ημερησιως!

sou ;;;;Θα ανατιναχτω;;;;;

tnx παντως!
 #43206  από Genovefa®
 Σάβ Νοέμ 13, 2010 1:51 pm
Στο παρελθον επαιρνα χαπια Famvir τα οποια μου δικαιολογουσε το Δημοσιο Ταμειο με βεβαιωση αναντικαταστατου φαρμακου λογω οτι κοστιζαν 1500€.Περασα στο ΙΚΑ, Ε Ν Ν Ο Ε Ι Τ Α Ι ουτε λογος.Βρεθηκε ενας δερματολογος που μου εδωσε αυτη τη θεραπεια στηριζομενος στο βομβαρδισμενο μου ανοσοποιητικο και απο τοτε εμφανιζεται ελαχιστα αυτο το αντιαισθητικο πραγμα!
Εκανα μια αιματολογικη για να εντοπιστουν τυχον αντισωματα...Ειδωμεν σε 15 ημερες.

Τα Levosan ειναι τυπου Tonotil...Αρχικα τα επαιρνα για τον ερπη,μετα διαπιστωσα οτι με τονωνουν γενικα.
Μου τα χορηγουν και απο το ΙΚΑ με 0 % συμμετοχη...Μαλλον δεν κοστιζουν οσο τα Famvir! :scared-shocked: