• ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΟΜΑΔΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΣΚΠ

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #69756  από Γιάννης
 Τρί Απρ 03, 2012 4:04 pm
Hans Chr. Andersen έγραψε:Δεν είμαι ο always somewhere, ο φούφουτος είμαι, τώρα που το έμαθες, τι άλλαξε;
Petro! έγραψε:Όσο για το αν είμαι βολεμένος<<I am here today because there are ppl who believed in me, Never doubt your self worth>>
Sorry ρε φίλε αν είμαι επιτυχημένος στην ζωή μου!
Όσο για το ασυμπτωματικός:Άσε να ξέρω για τον εαυτό μου, εγώ καλύτερα!
Petro! έγραψε:Αν και από χθες δέχθηκα πληροφορίες για το ποιο ήταν το παρελθόν σου. Είπα να είμαι αμερόληπτος μαζί σου.
Αλλά από ότι βλέπω εσύ είσαι εκτός συναγωνισμού.
Ρε πέτρο χανς always somewhere ή όπως αλλιώς σε λένε, είσαι τελικά τριχασμένη προσωπικότητα :laughing-rolling:
Κύριε πετυχημένε πέτρο ποιο ήταν το παρελθόν μου, μήπως να σου επισυνάψω πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων; Από που το έμαθες το παρελθόν μου για να χουμε καλό ρώτημα; Εσύ λες ότι δεν εκτίθεσαι για να μη σε ματιάσουν που είσαι πετυχημένος. :laughing-rolling: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow:

ΥΓ. Δεν είπα εσένα (μπερδεύτηκα, δεν ξέρω σε ποιο κομμάτι της προσωπικότητας μιλάω) κύριε πετυχημένε, ασυμπτωματικό. Πως και τσίμπησες; Έμπλεξες τις προσωπικότητες

ΥΓ2.
Petro! έγραψε:Μα έλεος πια δεν υπάρχει κάποιος να τον συνετίσει αυτόν τον τραμπούκο?
Αλήθεια είναι, με τα νούμερα γίνομαι τραμπούκος

ΥΓ3.
Petro! έγραψε:Όταν θα γευτείς τα πλεονεκτήματα της αγγειοπλαστικής,(αν και δεν έχω κάνει ακόμη απ'οσο ενημερώνομαι από τους υπολοίπους)γιατί είμαι σίγουρος πως θα την κάνεις και εσύ άσχετα που την υπονόμευες μέχρι πρότινος ,να έχεις το θάρρος να βγεις στο φόρουμ και να μιλήσεις για αυτό!
Μίλησα εγώ για αγγειοπλαστική κύριε πετυχημένε; Για τον κακό σας χαρακτήρα μίλησα, και των τριών σας. Μπερδεύτηκες πάλι. :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
 #69758  από soulla
 Τρί Απρ 03, 2012 4:14 pm
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΑς ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ...ΑΝ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥς ΚΑΥΓΑΔΕς ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΑΤΕ (ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΑΤΕ ΝΑ ΕΝΩΣΕΤΕ ΤΙς ΔΥΝΑΜΕΙς ΣΑς)

ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Η ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑς...ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ...ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #69761  από elina
 Τρί Απρ 03, 2012 4:29 pm
Για να συνοψίσουμε:
ο Petro! νομίζει πως η manoula2 είναι νευρολόγος,
η κατερινα 55 νομίζει πως σκοπός του Petro! είναι να κάνει μπάχαλο το φόρουμ,
ο Γιάννης νομίζει πως ο Hans Chr. Andersen, o Petro! κι ένας always somewhere είναι το ίδιο πρόσωπο αλλά γράφει από 3 διαφορετικά profile,
ο George Good News θυμήθηκε την Μάτα την Ντομάτα (με έκανες και γέλασα πάρα πολύ),
πολλοί γράφουν με τεράστια, bold γράμματα που βγάζουν μάτι (θυμηθείτε ότι στο ίντερνετ αυτό σημαίνει "φωνάζω") και δεν μας λυπούνται καθόλου που τα διαβάζουμε,
έχουν προηγηθεί διαπληκτισμοί σχετικά με το ποιος κουτσαίνει περισσότερο από τον άλλον εδώ μέσα και ποιος βγάζει φράγκα ή όχι, επίσης διαπληκτισμοί του τύπου "θα σου δείξω", "βρε, ξέρεις ποια είμαι εγώ πώς με λένε κι η σκούφια μου από που κρατάει", κλπ....
Να συνεχίσω ή φαίνεται ότι μάλλον "δε λέει" να συνεχίσουμε σε αυτό το μοτίβο;
 #69764  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Απρ 03, 2012 4:48 pm
ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ !!!! ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ, ΣΕ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ !!!! ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΣΥΓΧΙΣΗ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΕΜΑΣ ΠΟΥ....ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ !!!!!! ΜΠΡΑΒΟ !!!!!!!! ΜΠΡΑΒΟ!!!!! ΜΠΡΑΒΟ!!!!! :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow:Τα καταφερατε!!!!!! ......το εργο το εχω ξαναδει...στα φοιτητικα μου χρονια.....πολλες φορες.......Τελικα,ειναι πολυ περισσοτεροι απο οσους νομιζα, οι ασθενεις με σκπ, με τους οποιους, το ΜΟΝΟ ΚΟΙΝΟ που εχω, ειναι μια παθηση
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΝΝΑ59 την Τρί Απρ 03, 2012 4:52 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #69767  από billios
 Τρί Απρ 03, 2012 5:08 pm
Να θυμαστε παντα πως ειμαστε ασθενεις με σκλυρηνση,να θυμαστε πως ολοι θελουμε το καλο μας,να θυμαστε πως αν καποιος πεσει πρεπει να βρεθουν χερια και οχι χερι για να βοηθησουν.
Ποιος αρνηται το επιδομα που ειναι σοβαρο βοηθημα οταν δεν εχει αλλους πορους για να βελτιωσει λιγο το βιωτικο του επιπεδο,εγω παντως οχι.Ποιος αρνηται δωρεαν αγγειοπλαστικη,εγω παντως οχι.Δεν εχω αλλη επιλογη απο το να το διεκδικησω διοτι απλα το χρειαζομαι για να βελτιωσω τη διατροφη μου και να μαζεψω φραγκα να κανω την-τις αγγειοπλαστικες οταν αυτο ωριμαση στο μυαλο μου και ξεπερασω τις οποιες αμφισβητισεις μου [με τις σχετικες προ'υποθεσεις παντα].
Δεν εχω αλλη επιλογη γιατι δυστηχως το δικαιουμαι και δυστηχως το εχω αναγκη γιατι δεν εχω κοιτασματα χρυσου να με θρεφουν,οχι οχι,δεν ειμαι ο βασιλακης κα'ι'λας.
Ας ειμαστε ρεαλιστες,εδω δεν ειναι καναδας,εδω δεν μας δινουν φαρμακα θα μας κανουν διανοιξη οταν καλα καλα δεν εχει αναγνωριστει!
Νομιζω οτι εχεται λιγο ξεφυυυγ και πρεπει να μαζευτει,συνελθεται ρεεεε,δεν ειναι αναγκη να γουσταριζομαστε ολοι αλλα μη σφαχτουμε κι ολας! [χανς για σενα χτυπαει πιο πολλυ η καμπανα]
Εκτος αν θελεται να κανω τον μπουκι και να ξεκινησω τα στοιχηματα [ε! να βγαλουμε και κατι τις!]
 #69771  από petros
 Τρί Απρ 03, 2012 6:18 pm
elina έγραψε:
η κατερινα 55 νομίζει πως σκοπός του Petro! είναι να κάνει μπάχαλο το φόρουμ,
ο Γιάννης νομίζει πως ο Hans Chr. Andersen, o Petro! κι ένας always somewhere είναι το ίδιο πρόσωπο αλλά γράφει από 3 διαφορετικά profile,

ευτυχώς που έχει βάλει θαυμαστικό γιατί θα είχαμε άλλα.... :violence-uzi: :violence-hammer:

:teasing-neener:
 #69776  από soulla
 Τρί Απρ 03, 2012 6:42 pm
γεια σου πετρος :romance-kisscheek: πολυ μου ελειψε και η υπογραφή σου αλλά και οι κουβέντες σου :romance-kisscheek: λέξεις με νόημα αρχή και τέλος,γεμάτες αγάπη και ανθρωπιά :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
πόσο πάει ο χρυσός???
 #69810  από Π.Μ79
 Τετ Απρ 04, 2012 1:03 am
Ρε ροδάνια, τι διάολο? Παραλίγο να ξεχάσω τι έγραψα και πήγα πίσω 3 σελίδες για να διαβάσω και να ξέρω τι να απαντήσω. :D

Λοιπόν Χανς:

Από το 2003 είχα δυσανεξία στη ζέστη, την αναίτια κόπωση κλπ.
Δούλευα αλλά ειδικά το καλοκαίρι σερνόμουν. Ειδικά όταν σχόλαγα, ούτε οι ρέγκες δε δεχόντουσαν να με κλάψουν.
Επίσης, αρκετές φορές και όχι μόνο στη δουλειά, ένιωθα υπερβολική κούραση είτε δικαιολογημένα είτε όχι.
Έφτασα σε σημείο λίγο πριν τη διάγνωση να σέρνομαι με ένα θολό μάτι και επί 6 μήνες να ακούω από οφθαλμίατρους ότι πρέπει να πάω σε ψυχολόγο.

Όταν πέρασα την Α/θμια επιτροπή έπαιρνα ιντερφερόνη. Μπορεί να περπάταγα, αλλά η κόπωση, η δυσανεξία στη ζέστη και βέβαια οι παρενέργειες του φαρμάκου, με έσκιζαν.
Εκεί μία νευρολόγος αποφάσισε να μου κάνει ακροβατικά κόλπα.
Να περπατήσω με κλειστά μάτια κλπ, το οποίο βέβαια ανέδειξε τα ''κρυμμένα'' μου προβλήματα όπως και τα θετικά babinski, την παντελή απουσία του αντανακλαστικού του δεξιού τετρακεφάλου κλπ.

Μου έδωσε 67%, το ΙΚΑ έκανε ένσταση και πέρασα Β/θμια.

Εκεί με εξέτασε ένας ΩΡΛ!!!!
Πάλι ακροβατικά, πάλι το έχασα το παιχνίδι, τελικώς μου έδωσε 67%.

Τώρα πλέον, είμαι βέβαιος ότι ούτε 30% δε θα μου δώσουν.
Μετά την αγγειοπλαστική και τη διακοπή της ιντερφερόνης, αυτά που με έβαλαν στις επιτροπές, τα κάνω αέρα και με κλειστά μάτια.
Το babinksi εξαφανίστηκε, που ευτυχώς αυτό είναι κάτι που ούτε ο νευρολόγος δε μπορεί να το εξηγήσει.

Μπορώ να εργαστώ, αλλά έχω απορίες που δε ξέρω αν θα λυθούν ποτέ.

1) Πόσο μπορώ να δουλέψω χωρίς να μουδιάσουν τα χέρια?
2) Πόσες ώρες αντέχω να δουλέψω?
3) Έχω να δουλέψω στον ήλιο τα τελευταία 2μισι χρόνια. Θα μπορέσω να το ξανακάνω?
4) Θεωρούμαι ικανός γιατί περπατάω? Ένας με κομμένα τα 2 χέρια, θεωρείται ικανός πχ?

Δε θα κάτσω να αναλύσω την άποψή μου για τον καινούριο τρόπο πιστοποίησης της αναπηρίας. Μόνο που το σκέφτομαι, θέλω να κάνω εμετό, από την άλλη χαίρομαι, γιατί το καλοκαίρι που θα ξαναπεράσω επιτροπή, θέλω να δω τι θα γράψουν οι γιατροί στην έκθεσή τους.
Έχω την απορία πώς θα εξηγήσουν σε μία ανίατη, εξελικτική νόσο, κατάφερα εγώ ο φοβερός και τρομερός, από 67% αναπηρία, να πέσω στο 30%-40%.
Μάλλον βρήκα τρόπο να βελτιώνομαι και δε το λέω και παραπέρα.

Αγαπητή Nick. προσωπικά ούτε μπαστούνι πήρα μαζί ούτε τίποτα.
Πήγα στο ΙΚΑ όρθιος, έδωσα τα χαρτιά μου και περίμενα τη σειρά μου.
Αυτοί που πήραν μπαστούνι χωρίς να έχουν εξωτερικά συμπτώματα, καλά τους κάναν αν τους έκοψαν.
Προσωπικά δε θεωρώ ότι αδίκως παίρνω το επίδομα, έστω και αν έχω λιγότερα προβλήματα από άλλους.

Θεωρώ όμως τεράστια αδικία, άτομα που έχουν προβλήματα κινητικά να κόβονται.
Θεωρώ τεράστια αδικία, άτομα που δεν έχουν καν την ασθένεια αυτή είτε άλλη, να παίρνουν χιλιάδες ευρώ σε επιδόματα και το κράτος να ξύνεται.
Θεωρώ επίσης τεράστια αδικία να κυκλοφορούν δηλητήρια στην αγορά επειδή πήραν έγκριση και αυτοί οι γιατροί να θεωρούν ότι κάνουν και λειτούργημα, κλείνοντας επιδεικτικά τα μάτια σε ό,τι καινούριο υπάρχει γύρω από την σκπ.

Θα μπορούσα να γράψω πολλά ακόμα, αλλά κάπου εδώ τελειώνει ο ειρμός μου. :D
 #69815  από petros
 Τετ Απρ 04, 2012 9:37 am
soulla έγραψε:γεια σου πετρος :romance-kisscheek: πολυ μου ελειψε και η υπογραφή σου αλλά και οι κουβέντες σου :romance-kisscheek: λέξεις με νόημα αρχή και τέλος,γεμάτες αγάπη και ανθρωπιά :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
πόσο πάει ο χρυσός???
γεια σου soulllllitsa. O χρυσος παει αναποδα με την Ελλαδα....προς τα πανω. Λες να το γυρισουμε στα μαθηματα αγγλικων???
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 14