• ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #69676  από ΑΝΝΑ59
 Κυρ Απρ 01, 2012 4:06 pm
Καλο μηνα !!!!!! .....Χρονια πολλα στους...εορταζοντες ψευτες !!!!!! :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor:
 #69687  από kate2002
 Κυρ Απρ 01, 2012 8:27 pm
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!
Α! η επεμβαση ΧΕΝΦΑς χορηγειται απο τον ΕΟΠΠΥ!!!!
και οριστηκε ημερομηνια εκλογών!
:obscene-buttmoon: :teasing-neener: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
 #69689  από soulla
 Κυρ Απρ 01, 2012 8:43 pm
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ...ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΑς ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ 2000 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΓΚΑΡΤΑΡΟΜΠΑ ΣΑς :romance-kisscheek:
 #69690  από βικυ
 Κυρ Απρ 01, 2012 9:09 pm
Καλο μηνα!
Εχω και κοτερο....παμε μια βολτα????? :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
 #69691  από ΑΝΝΑ59
 Κυρ Απρ 01, 2012 9:11 pm
βικυ έγραψε:Καλο μηνα!
Εχω και κοτερο....παμε μια βολτα????? :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
ΝΑΙ !!!!!!! ΠΑΜΕ !!!!!!!! :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor:...Ο ΕΟΠΥΥ , ΔΙΝΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΓΙΩ...ΚΑΙ ΜΟΝΤΕΛΑΚΙΑ ΠΡΩΙΝΑ ΚΑΙ ΒΡΑΔΥΝΑ.....ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ.....ΤΡΕΕΕΕΕΕΧΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ...... :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΝΝΑ59 την Κυρ Απρ 01, 2012 9:15 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #69692  από βικυ
 Κυρ Απρ 01, 2012 9:13 pm
Φυγαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε,αλλος για το yacht μας????? :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
Εικόνα
 #69695  από maraki12
 Κυρ Απρ 01, 2012 10:30 pm
Καλό μήνα σε όλους!!

Μήτσο μ'εχεις μπερδεψει.. Μια γράφεις ελληνικά, μια greeklish :teasing-neener:
 #70069  από anna34
 Κυρ Απρ 08, 2012 7:34 pm
Καλό μήνα !!
Αυτή είναι η πρώτη δημοσίευση μου και χαιρετώ όλα τα παιδιά της παρέας !!
Πάντα έχω μια μικρή επιφύλαξη όταν μια μέρα σαν την πρωταπρολιά είναι να πω χρόνια πολλά στο ψεύτη γιατί αν είναι χαμαιλέοντας ίσως δεν εορτάζει !!
 #70070  από Γιάννης
 Κυρ Απρ 08, 2012 7:37 pm
anna34 έγραψε:Πάντα έχω μια μικρή επιφύλαξη όταν μια μέρα σαν την πρωταπρολιά είναι να πω χρόνια πολλά στο ψεύτη γιατί αν είναι χαμαιλέοντας ίσως δεν εορτάζει !!
Γεια σου Άννα, τρομερό το απόφθεγμα
 #70071  από kate2002
 Κυρ Απρ 08, 2012 7:41 pm
γεια σου άννα! νασαι καλα!

....ο γιαννης την ειδε τη μαντιναδα....