• ΜΗΤΡΩΟ ΑΝΕΡΓΩΝ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΟΑΕΔ;

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #69585  από Γιάννης
 Παρ Μαρ 30, 2012 5:53 pm
Τα χάσαμε τα ασφαλιστικά μέτρα πατριώτηηηηηη

Ξέρει κανείς τη διαδικασία και τα δικαιολογητικά για να εγγραφείς στο μητρώο ανέργων αναπήρων ΟΑΕΔ;
 #69586  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Μαρ 30, 2012 9:12 pm
:angry-cussing: :angry-cussingblack: :angry-cussingblack: :angry-cussingblack: :angry-cussingblack: :angry-cussingblack: :angry-cussingblack: :angry-cussingblack: :angry-cussingblack: :angry-cussingblack: :violence-chainsaw: :violence-chainsaw: :violence-chainsaw: :violence-chainsaw: ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ...ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ....!!!!!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ......!!!!!!! Για την εγγραφη στο μητρωο ανεργων, δεν ξερω να σου πω!!!! Πρεπει να ρωτησεις στον ΟΑΕΔ !!!!! ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ !!!!!!! :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #69589  από kate2002
 Παρ Μαρ 30, 2012 9:54 pm
ποια μετρα ρε παιδια;;;
οταν ευκαιρεσετε, σπαστε τα και ξαναριχτε!....
 #69590  από Γιάννης
 Παρ Μαρ 30, 2012 10:48 pm
Εργαζόμουν σε δημοτική επιχείρηση με πρόγραμμα ΟΑΕΔ 3+1 έτη και λόγω αδιαφορίας λήγοντας το πρόγραμμα τον Αύγουστο απολύθηκα ενώ θα μπορούσα να παραμείνω. Έκανα ασφαλιστικά μέτρα μήπως επιστρέψω αλλά δεν δικαιώθηκα.
 #69603  από βικυ
 Σάβ Μαρ 31, 2012 12:46 am
Γιάννης έγραψε: Ξέρει κανείς τη διαδικασία και τα δικαιολογητικά για να εγγραφείς στο μητρώο ανέργων αναπήρων ΟΑΕΔ;
Γιαννη....το 2010 που εβγαλα καρτα ανεργιας μου ζητησαν:
- Αποφαση Α'βαθμιας επιτροπης ΙΚΑ για την αναπηρια
-Φωτοτυπια εκκαθαριστικου εφοριας
-Φωτοτυπια ταυτοτητας
-Φωτοτυπια βιβλιαριου ασθενειας(την θεωρηση )
-Απολυση ή δηλωση οικειοθελους αποχωρησης απο την τελευταια εργασια μου
υ.γ.1Δεν ξερω αν θελουν συγκεκριμενο ποσοστο αναπηριας.Μου ζητησαν αποφαση απο την Α'βαθμια του ΙΚΑ γιατι δεν τους καλυπτε της Προνοιας που ηδη ειχα .Δεν μου ζητησαν ποσοστο,εγω πηρα το 67% και ανω.Λογικα τωρα θα θελουν αποφαση απο ΚΕΠΑ :confusion-seeingstars:
υ.γ.2Φυσικα τα δικαιολογητικα δεν τα θυμομουν :laughing-rolling: :laughing-rolling: .....μην τρελαθουμε :lol: ....ειπαμε μνημη χρυσοψαρου....εψαξα τις παλιες δημοσιευσεις μου ;)και οριστε!
 #69615  από kate2002
 Σάβ Μαρ 31, 2012 12:34 pm
τι να σου πω γιαννη...

θα δουν ποοοοολλλλλλαααααα τα ματια μας απο δω και περα....