• ΟΝΕΙΡΑ??

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #69569  από litsa
 Παρ Μαρ 30, 2012 1:52 pm
α ρε Πρωτόγερερε, - αγαπημένε- και νά 'ξερες και πόσοι που μπορούν να παίξουν μπάλα με τα παιδιά τους δεν το κάνουν ποτέ!!! μα ποτέ!!!

παίξε μπάσκετ ρε φίλε!! τουλάχιστον τα παιδιά σου, και όχι μόνο τουλάχιστον, τα παιδιά σου λοιπόν θα έχουν να θυμούνται όταν μεγαλώσουν ότι ενδιαφερόσουν για αυτά.. !!!

για αυτό κάνε ότι μπορείς και όσο μπορείς, εμένα τώρα που μεγάλωσαν κατάλαβαν ένα σωρό πράγματα, που ενώ ήταν πιο μικρά, δεν μπορούσαν να κατανοήσουν...

φιλιά :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #69571  από George Good News
 Παρ Μαρ 30, 2012 2:07 pm
Μια απο τις χειροτερες συνεπειες (και η πιο αντιμετωπισιμη συναμα) της ασθενειας ειναι το οτι υπαρχει παντα το μυαλο σου, οτι το παραμικρο μουδιασμα το θεωρεις υποτροπη και ολα περιστρεφονται γυρω απο την ΠΣ! Ακομα και οταν εισαι σε καλη περιοδο!

Αυτο ειναι που προσωπικα με φθειρει, οσο δεν το αντιμετωπιζω Ειναι ασχημο να ζεις με τη λογικη "ας το κανω και αυτο, οσο προλαβαινω" ασχετα που στο τελος θα εχω πραγματοποιησει και θα εχω επιχειρησει πιο πολλα πραγματα απο τον μεσο ανθρωπο...

ΥΓ Σιχαινομαι οταν χρησιμοποιω συντελεσμενο μελλοντα :violence-hammer: