Μανούλα καλησπέρα και πάλι. Κοιταξε να δεις τι γίνετια. Το ΝΑΤ είναι το μόνο ταμείο που δεν προβλέπει συμμετοχή 10% στη ΧΑΠ και στην οστεοπόρωση. Εχει 10% μόνο σε κάτι φάρμακα που βάζουμε στη μύτη για την οστεοπόρωση. Αυτό θα αλλάξει, γιατί από τη Δευτέρα το ΝΑΤ, θε μπει στον ΕΟΠΠΥΥ, οπότε εκεί δικαιολογείται συμμετοχή 10% στα φάρμακά της, αλλά θα πρέπει να το λέει στο γιατρό, όπως και να έχει. Τωρα, τι άλλο γίνεται... Το ΝΑΤ μας ειδοποίησε ότι δεν θα μας πληρώσει κι ήδη χρωστάει τέσσερις μήνες. Αυτό που μπορεί να κάνει η γιαγιά σου χωρίς να ταλαιπωρηθεί είναι να περιμένει να αλλάξει ο μήνας οπότε συνταγές ΕΟΠΠΥ είναι δεκτές (κι αν σου πει κάτι άλλο η Φράγκου, εδώ είμαι πάντα) ή να συννενοηθεί μαζί της να εισπράξει η γιαγιά τα χρήματα των φαρμάκων από το ΝΑΤ με την απόδειξη από το φαρμακείο και μετά να τα δώσει στη Φραγκου. Εγώ τουλάχιστον με τους δικούς μου έτσι κάνω, τους κόβω απόδειξη,τα εισπράττουν και μου τα φέρνουν, ή τους δίνω δανεικά τα φάρμακα που έχουν ανάγκη μέχρι να αλλάξει ο μήνας και μετά θα μου τα φέρουν γραμμένα. Αν αντιμετωπίσεις οποιδήποτε πρόβλημα, επίσης πες μου. Φιλάκια πολλά , να μου είσαι καλά