• ΤV

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #69490  από Telis322
 Τετ Μαρ 28, 2012 9:46 pm
Καλησπέρα βρε παιδιά αλλά ας έρθουν όλοι αυτοί οι καρ..............δες να μας δουν όλους εμάς τι περνάμε και θα περνάμε όλα αυτά τα χρόνια.Ας πάνε σε όλα τα σπίτια ΕΝΑ προς ΕΝΑ να δουν την καθημερινότητα του καθένα από εμάς.Τι να πουν για όλους αυτούς που δεν μπορούν να κινηθούν μόνοι τους????.Τι να πουν για τον Γολγοθά όλων μας???.Τι να πουν σε εμένα που σε σε ένα σπίτι το "ΖΕΥΓΑΡΙ" έχει ΣΚΠ?????.ΤΙ....ΤΙ......ΤΙ.......ΤΙ....????.Το τι περνάει ο καθένας μας μόνο η καρδούλα του το ξέρει.Να κάνουν όμως μια εκπομπή για να προστατεύσουν όλοι αυτοί την κοινωνική ομάδα που πραγματικά υποφέρει κανενας και τιποτα ΓΑΡΓΑΡΑ!!!!.
Καλό βράδυ παιδιά και ότι καλύτερο σε όλους μας!!!!!!!!!!!!!
 #69491  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Μαρ 28, 2012 10:56 pm
Telis322 έγραψε:Καλησπέρα βρε παιδιά αλλά ας έρθουν όλοι αυτοί οι καρ..............δες να μας δουν όλους εμάς τι περνάμε και θα περνάμε όλα αυτά τα χρόνια.Ας πάνε σε όλα τα σπίτια ΕΝΑ προς ΕΝΑ να δουν την καθημερινότητα του καθένα από εμάς.Τι να πουν για όλους αυτούς που δεν μπορούν να κινηθούν μόνοι τους????.Τι να πουν για τον Γολγοθά όλων μας???.Τι να πουν σε εμένα που σε σε ένα σπίτι το "ΖΕΥΓΑΡΙ" έχει ΣΚΠ?????.ΤΙ....ΤΙ......ΤΙ.......ΤΙ....????.Το τι περνάει ο καθένας μας μόνο η καρδούλα του το ξέρει.Να κάνουν όμως μια εκπομπή για να προστατεύσουν όλοι αυτοί την κοινωνική ομάδα που πραγματικά υποφέρει κανενας και τιποτα ΓΑΡΓΑΡΑ!!!!.
Καλό βράδυ παιδιά και ότι καλύτερο σε όλους μας!!!!!!!!!!!!!
:bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ......!!!!!!!!!!!!!!! :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #69515  από billios
 Πέμ Μαρ 29, 2012 4:00 pm
Ααααχ ρε τελις322,αν σκεφτομασταν ολοι με αυτον τον τροπο δεν θα ειμασταν σημερα στην κατασταση που ειμαστε,ουτε σαν χωρα ουτε ατομικα.Δυστηχως εδω οτι δηλωσεις εισαι,η ''παρτη'' ειναι πιο ιερο απο το ευριτερο συνολο.
Δεν καταλαβες οτι σε μια εκπομπη μισης ωρας μας παρουσιασαν σαν ανχωτικους στρεσακιδες με λυμενα ολα μας τα θεματα ακομη και της θεραπειας!! Αρκει βεβαια να την περνουμε και να μην λεμε ψεματα στον γιατρο μας,γιατι ειδες τι παθαινεις αμα τη κοψεις για 5 μηνες!
Θελεις κι αλλο!
Αληθεια τα 2 φαρμακα που ταξανε στην εκπομπη οτι θα κυκλοφορησουν στις αρχες του χρονου [αν ακουσα καλως] ξερει τιποτα κανεις?
 #69549  από tom80
 Πέμ Μαρ 29, 2012 10:45 pm
billios έγραψε: Αληθεια τα 2 φαρμακα που ταξανε στην εκπομπη οτι θα κυκλοφορησουν στις αρχες του χρονου [αν ακουσα καλως] ξερει τιποτα κανεις?
Αυτό ήθελα να ρωτήσω και εγώ
Κυρίως και αυτό το φάρμακο που θα παίρνεις 3 δοσεις στην αρχή και μετά απο 1 χρόνο άλλες τρεις και μετα για 5 χρόνια τίποτα!!! αν θυμάμαι καλά κάτι τέτοιο ειπαν? ποιο ειναι?