• Γεια σε όλους...

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #6585  από aoratos
 Δευ Ιουν 29, 2009 11:01 am
Καλωσήρθες Nash.

Καταπληκτική ταινία το A BEAUTIFUL MIND ! :lol:
 #6588  από princeofathens2004
 Δευ Ιουν 29, 2009 12:28 pm
Καλώς τον Nash

Ξέρεις όλοι (φαντάζομαι) στην αρχή κοιτούσαμε τη βιτρίνα και πηγαίναμε λίγο πιο κάτω. Μετά ξαναγυρνούσαμε, λες και είχε αλλάξει κάτι, και πηγαίναμε λίγο πιο πάνω. Τελικά κάποια στιγμή αποφασίζαμε και μπαίναμε, ένας ένας.
Στο αν θα πρέπει να αποδεχθείς αυτό που έχεις και σου συμβαίνει είμαι κατηγορηματικός : ΝΑΙ !
Μόνο έτσι θα το αντιμετωπίσεις. Κάθε πρόβλημα πρέπει να "υπάρχει" για να βρεις τη λύση του (στη δική μας περίπτωση για την αντιμετώπισή του).
Υπάρχει λοιπόν; ΝΑΙ. Το αντιμετωπίζω όμως και ζω με αυτό και ΟΧΙ γι αυτό!
Να είσαι λοιπόν καλά και για οτιδήποτε χρειαστείς να ξέρεις ... είμαστε εδώ.

Υ.Γ. Βλέπεις ότι τελειώνω λέγοντας : "είμαστε εδώ" χωρίς να ρωτάω κανέναν από τους υπόλοιπους γιατί είμαι σίγουρος γι αυτό. Αυτή είναι η έννοια της παρέας, των φίλων.

Τα λέμε
 #6662  από babis
 Τρί Ιουν 30, 2009 6:37 pm
Καλώς ήρθες Nash :) :)
 #6681  από vivi_gia
 Τετ Ιούλ 01, 2009 9:45 am
καλως ηρθες nash :!: εγω θα ελεγα πως σημερα εχω γενεθλια 1 χρονο ms :!: κανε αυτα που ονειρευεσαι μην σε παρει απο κατω ;)
 #6714  από litsa
 Τετ Ιούλ 01, 2009 6:14 pm
καλώς τονε!!!
μια χαρά είναι και η φαρμακευτική!!! η ιατρική έχει λέει ανέργους!! έτσι μου είπαν...
άντε θα κάνουμε και παιδική χαρά .. αλλά θέλω και εγώ να είμαι μέσα!
σνιφ! μεγάλωσα και ακόμα είμαι φοιτητρια...
:lol: :lol:
:D :D
 #6724  από LL--MM
 Τετ Ιούλ 01, 2009 7:43 pm
Κι από μένα... :D
 #6947  από Nash
 Πέμ Ιούλ 09, 2009 4:56 pm
Geia!! Πάω Λονδίνο...για 20 μέρες..--λέτε αν κολλήσω καμιά γρίπη να επηρεάσει τη MS?...;ή να έχω κανένα πρόβλημα με τα φάρμακα στο αεροδρόμιο?.... --εννοώ πρέπει να πάρω βιβλιάρια υγείας κλπ ?..μη με περάσουν για πρεζάκι...χα το rebif έχω...για αυτό...--Τελοσπάντων..Βαριέμαι να παώ..!..για΄τι θα πάω με την αδερφή μου αλλά..τελοσπάντων----Να έχετε όλοι ένα καλό καλοκαίρι!!!! ... θα ασπρίσω κι άλλο χα--