• ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #69381  από EFFIE
 Δευ Μαρ 26, 2012 8:28 pm
Κυριακή, 8 Απριλίου 2012.από τις 10:30 π.μ. μέχρι τις 1:30 μ.μ... Ο Σύλλογος Ατόμων με Σκλήρυνση Kατά Πλάκας (ΣΑμΣΚΠ) και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας (ΠΟΑμΣΚΠ) σας προσκαλούν την Κυριακή 8 Απριλίου 2012 στο ξενοδοχείο Divani Caravel (Λεωφ. Βασ. Αλεξάνδρου 2, Αθήνα, αίθουσα Ιλισός) στις 10.15 π.μ., στην επιστη...μονική εκδήλωση με ομιλητές: α) Κα Μαρία Αναγνωστούλη, Επίκουρη Καθηγήτρια Νευρολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών Α΄ Πανεπιστημιακή Νευρολογική Κλινική ΓΝΑ Αιγινητείου με θέμα «Ο ρόλος της Συμμόρφωσης στην Συνολική Αντιμετώπισης της ΣΚΠ» και β) Κα Νάντια Ζιαγκουβά, Κοινωνική Λειτουργός, Στέλεχος Υποστήριξης ΣΑμΣΚΠ με θέμα «ΕΟΠΠΥ – Τρέχουσα επικαιρότητα στα θέματα κοινωνικών και ασφαλιστικών παροχών». Δείτε περισσότερα

Divani Caravel Hotel
Athens, Greece
 #69382  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Μαρ 26, 2012 8:35 pm
ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΩ !!!!!!!! :greetings-waveyellow:
 #69383  από EFFIE
 Δευ Μαρ 26, 2012 8:38 pm
ΑΝΝΑ59 έγραψε:ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΩ !!!!!!!! :greetings-waveyellow:
κ εγω!!!
 #69384  από elina
 Δευ Μαρ 26, 2012 8:55 pm
EFFIE έγραψε: α) Κα Μαρία Αναγνωστούλη, Επίκουρη Καθηγήτρια Νευρολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών Α΄ Πανεπιστημιακή Νευρολογική Κλινική ΓΝΑ Αιγινητείου με θέμα «Ο ρόλος της Συμμόρφωσης στην Συνολική Αντιμετώπισης της ΣΚΠ»
Είμαι περίεργη να δω σε ποιους αναφέρεται, ποιους θέλουν να συμμορφώσουν!!!!
Και πως!!!!
 #69388  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Μαρ 26, 2012 11:04 pm
ΕΓΩ...προσωπικα.....ΔΕΝ συμμορφωνομαι.......... :happy-bouncymulticolor: :teasing-tease: :happy-smileyinthebox: :obscene-hanged: :teasing-tease: :teasing-tease: :teasing-tease: :teasing-tease: :teasing-tease: :teasing-tease: :teasing-tease: ΘΑ ΠΑΩ , ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΓΙΑ....ΕΟΠΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ..... :teasing-tease:
 #69391  από EFFIE
 Δευ Μαρ 26, 2012 11:39 pm
Mitsos83 έγραψε:Τί είναι αυτα ρεεεεε; τί συμμόρφωση και παραμύθια; με την συμμόρφωση θα καταπολεμήσουν την ΠΣ; είδαμε τι έγινε τα προηγούμενα 200 χρόνια που είμασταν συμμορφωμένοι!

Αααααα ρε να μην είμαι Ελλάδα να προσθέσω άλλο ένα show (θα γέλαγε κάθε πικραμένος) στο ενεργητικό μου!

Πράσο (που λένε και στο χωριό μου) που πάει χαμένο...
ευτυχως που δεν εισαι!!! εισαι απο τους τυχερους!