• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #6944  από mary_d_ath
 Πέμ Ιούλ 09, 2009 2:48 pm
Καλησπέρα σε όλους/όλες!!

Δυστυχώς έχει έρθει το νερό και τώρα γμτ θα πρέπει να σφουγγαρίσω και να μην χρησιμοποιήσω τη δικαιολογία "έκοψαν το νερό και άρα δεν μπορώ" :lol:
Και βαριέμαι... Αλλά θα βάλω μουσική και πιστεύω ότι θα περάσει η ώρα ευχάριστα...

Αόρατε, είχα κι εγώ πολύ παλιά νεροχελωνάκι, αλλά δεν θυμάμαι να σου πω κάτι ουσιώδες, το μόνο που μπορώ να σου πω είναι να μη βάζεις τα χέρια σου κοντά τους, γιατί είναι δαιμονισμένα και δαγκώνουν!! :lol: :lol:

Φεύγω... Αρκετά το καθυστέρησα...

Καλό μεσημεροαπογευματόβραδο σε όλους/όλες!!
 #6945  από mariak
 Πέμ Ιούλ 09, 2009 3:08 pm
'Ελενα σου απαντάω εγώ με λίγη καθυστέρηση για τις μαγνητικές της αδερφής μου(vivi_geia),μιας και η ίδια είναι για λίγο εκτός λόγω διακοπών.Βγήκαν τα αποτελέσματα και είναι καλύτερες από πέρσι.Δηλαδή μια μεγάλη εστία στον εγκέφαλο σχεδόν εξαφανίστηκε,μια άλλη μίκρυνε αρκετά.Οι άλλες είναι όπως τις ξέραμε,αλλά είναι ανενεργές όλες.Αυτό που δε διευκρινίζεται είναι αν παίρνει σκιαγραφικό αυτή της ΘΜΣΣ γιατί ο ακτινολόγος βαριόταν να γράψει 2 γραμμές,αλλά όπως και να χει τα αποτελέσματα θεωρούνται καλά,και προς το παρόν θα συνεχίσει χωρίς θεραπεία εκτός των κλασικών neurobion και eviol. :D Φιλάκια σε όλους και εύχομαι να περάσουν όσο πιο ανώδυνα γίνεται οι ζεστές μέρες που έρχονται ,βάσει ΕΜΥ,για όλους σας :)
 #6946  από Γιούλη Κ.
 Πέμ Ιούλ 09, 2009 3:23 pm
Τσα!!! Καλό μεσημέρι σε όλους σας :lol:
Είμαι ξαπλωμένη στο κρεββάτι μας με τα κλιματιστικά ανοιχτά σε όλο το απίτι :roll: Ξέρω πως αυτό είναι επιβαρυντικό για την ατμόσφαιρα :oops: αλλά είναι πολύ καλό για μένα... και για τα παιδιά φυσικά :roll:

Ο Τhure έφυγε σήμερα :o το ανακάλυψε ευτυχώς έγκαιρα :roll: κι αυτό επειδή χθες είπα στο γιο μου να τον ρωτήσει τι ώρα φεύγει... για να δούμε πως θα πάει στο αεροδρόμιο :roll:
Ευτυχώς!!! η ημερομηνία στο εισιτήριο ήταν 9/7 :roll: Χθες το βράδυ πάθαμε πανικό :?: τελικά κανονίστηκαν όλα και σήμερα στις 12.30 έφυγε για την πατρίδα του :lol:
Τώρα να σας πω εντυπώσεις :roll: Κατ' αρχήν ήρθε στην Αθήνα και δεν πήγε στο Μουσείο της Ακρόπολης :roll: Γενικά δεν έβγαινε έξω :roll: Βγήκανε με τον Κωνσταντίνο τρεις φορές βραδάκι... εντάξει μία από αυτές ήταν βόλτα στο Σύνταγμα, κατεβήκανε προς Πλάκα, είδανε απ' έξω το Μουσείο και κατέληξαν στο Θησείο για καφέ :lol: Εκείνη την ημέρα, μπορώ να πω πως κάτι έγινε :roll: Κατά τα άλλα... σπίτι, στο δωμάτιο του γιου με τον υπολογιστή :o
Ολόκληρο ταξίδι για να δει το σπίτι μας... κι αυτό όχι όλο... ένα δωμάτιο βασικά :o Τέλος πάντων, αυτό του άρεσε... αυτό έκανε. Ότι είχα να πω, του το είπα :roll: Τελικά δεν είναι μόνο το δικό μου παιδί κολλημένο στον υπολογιστή :evil: το φαινόμενο είναι παγκόσμιο :evil:
Α!!! και για Σουηδός... καμία σχέση. Καστανός με σκούρα μάτια, ψηλός και γεροδεμένος :roll: Δίπλα στον Κωνσταντίνο... τι να πω τώρα η μάνα... το παιδί μου σκέτο κουκλί ;) Σιγά μην οι Σουηδοί είναι πιο όμορφοι από εμάς ;) χαχα!!!

Αυτά για το φιλοξενούμενό μας :lol: Επιστρέφω τώρα στο καφενείο μας ;) που έχει γίνει και βραδυνό μπαράκι :lol: με ποτάκια... με κεράκια... κάτω από τον πλάτανο... στην αυλή μας ;) ωραίο!!! άψογο!!! τι λέτε να μαζευτούμε το βράδυ; Κάτω από τον πλάτανο έχει δροσιά... είναι κι εκείνη η βρυσούλα, που τρέχει γάργαρο, καθαρό, κρύο νερό :roll: Είναι σα να το νιώθω να τρέχει στο πρόσωπό μου :lol: χαχα!!!

Αυτά για την ώρα :lol: Δεν έχω κουράγιο να γράψω άλλα :roll: είχα και τη φυσικοθεραπεία σήμερα :roll: και χρειάζομαι επειγόντως ύπνο... για να μπορώ το βράδυ να σερβίρω ;)

Φαντάζομαι πως όλοι είστε καλά :lol: μικροί μεγάλοι :lol: Διάβασα τις εγγραφές σας :lol: κι ελπίζω τα όποια προβλήματα να έχουν ξεπεραστεί :lol:

Καλό μεσημέρι και καλή ξεκούραση σε όλους :lol: :lol: :lol:
Τα λέμε :) :) :)
 #6949  από elena
 Πέμ Ιούλ 09, 2009 5:04 pm
mariaK ,μπράβο !!!χαίρομαι πολύ για την vivi_gia ,που όλα πήγαν καλά...πάντα έτσι να είναι !!!
να της δώσεις πολλά χαιρετίσματα ,και καλές διακοπές να της πεις!!!να κοιτάξει να περάσει καλά,όπου και αν πάει :D :D

Γιούλη χαίρομαι και για σένα που θα ξεκουραστείς λιγάκι :D και να σου πω ότι οι Σουηδοί και οι Σουηδέζες μόνο την φήμη έχουν ....από ουσία 0(μηδέν) :D μα τώρα συγκρινόμαστε εμείς μαζί τους...ΠΟΤΕ!!!
Ωραίο το καφενείο εεεε!!!!τι ώρα το βράδυ?να περιμένουμε και τους υπόλοιπους...ναι?

Mary_d_ath ,είχα την εντύπωση ότι σοβαρά σε πείραξε που δεν θα είχες νερό ,και δεν θα μπορούσες να κάνεις τις δουλειές σου :D :D δεν σε <έπιασα>!!!πάντως να περάσεις τέλεια με την παρέα σου :D :D να τους κάνεις τις πιο ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ερωτήσεις στο θάρρος ή αλήθεια :D :D

άντε και οι υπόλοιποι το βράδυ στο καφενείο :D :D
 #6951  από mariak
 Πέμ Ιούλ 09, 2009 8:02 pm
Ευχαριστώ πολύ elena.Πραγματικά ήταν μια ανάσα γι αυτήν τα αποτελέσματα των μαγνητικών.Δε θα λείψει πολύ λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων(το καλοκαίρι έχει πολλή δουλειά) αλλά θα την ξανακάνει καμιά βδομαδούλα τον Αύγουστο πιστεύω.Τη χρειαζόταν την ξεκούραση γιατί απ όταν μπήκε το καλοκαιράκι και ανέβηκε η θερμοκρασία,η κόπωση άστα να πάνε.
 #6960  από Γιούλη Κ.
 Παρ Ιούλ 10, 2009 12:02 pm
Καλημέρα να έχετε όπου κι αν βρίσκεστε :lol: γιατί εδώ τριγύρω δε σας βλέπω :roll: Και χθές το βράδυ μάλλον στράβωσε το ραντεβού για ποτάκια... αλλά εμείς μεταξύ μας καταλαβαινόμαστε :lol: Έχουμε πέσει σαν τα κοτόπουλα κάτω απ' αυτή τη ρημαδοζέστη... καύσωνα να πω καλύτερα :evil: Έπρεπε να φύγω μάλλον με το σουηδο ;) Τέλος πάντων...

Βρήκα κι εγώ μέρα να πάω κομμωτήριο :roll: και να βάλω το δάχτυλο στην πρίζα :mrgreen: Δεν πάω καλά η τρελλή :mrgreen: Ήρθα κι έγινα ψόφιο κοτόπουλο... ούτε καν ζαλισμένο :o Πάω να την πέσω... για να μη με βρουν τα χειρότερα ;)

Εύχομαι όλοι και όλες να είστε καλά και να περάσετε ένα όμορφο σαββατοκύριακο :lol: :lol: :lol: Θ δροσίσει λέει... για να δούμε :roll: Φιλιά σε όλους :D :D :D
 #6963  από mary_d_ath
 Παρ Ιούλ 10, 2009 1:34 pm
Καλημέρα σε όλους/όλες!!

Να έχουμε όλοι μας μια πανέμορφη μέρα!! Και τι ωραία μέρα που είναι σήμερα ή είναι η ιδέα μου;
Πριν λίγο ξύπνησα παρεμπιπτόντως και απολαμβάνω το πρώτο τσιγάρο της μέρας μαζί με μπόλικη δόση από καφεΐνη...
Αυτά είναι... Καφές και τσιγάρο, πως να μην ξυπνάς με κέφι;

Καλό μεσημεροαπογευματόβραδο σε όλους/όλες!!
 #6965  από elena
 Σάβ Ιούλ 11, 2009 12:23 am
καλησπέρα σας παιδιά!!!!

ελπίζω να είστε όλοι καλά!!!ΖΕΣΤΗ...ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΖΕΣΤΗ!!!
ανυπομονώ να έρθει ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ...δεν κάνω πλάκα ...δεν είναι καιρός αυτός!!!

Γιούλη ...όντως βρήκες μέρα σήμερα :D :D τουλάχιστον ,έγινε ωραίο το μαλλί?και εγώ θέλω να κάνω κάτι στα μαλλιά αλλά δεν έχω αποφασίσει τι?

Μaria77 που χάθηκες? :D

Αλέξανδρε τι έγινε με το παιδί?όλα καλά?

Mary_d_ath ελπίζω να πέρασες ωραία με την παρέα σου!!!

πρίν πάω για ύπνο πάω δίπλα ...θα ψάξω που ...για να σας ρωτήσω κάτι :? με προσέχετε?

:D :D όνειρα γλυκά :D :D
καληνύχτα!!!
 #6968  από Γιούλη Κ.
 Σάβ Ιούλ 11, 2009 9:06 am
Καλημερούδια πρωινά :lol: και λιγάκι πιο δροσερά :roll:

Έλενα πού πήγες δίπλα; :roll: και τι είναι αυτό που θα μας πεις; :roll: για καλό ή για κακό; :roll: Να προετοιμαστούμε ψυχολογικά :roll: Το μαλλί καλό είναι :lol: θα πάω και σε μια βδομάδα περίπου να κάνω κι ανταύγειες :lol: Μια ανανέωση τώρα το καλοκαίρι τη χρειάζομαι... δε νομίζετε; ;)

Αλήθεια πού πήγατε όλοι; Είστε καλά; Ελπίζω πως ναι και πως έχετε καλύτερα να κάνετε από το να κάθεστε μπροστά στον υπολογιστή :roll:

Mary_d_ath δε μας είπες τελικά πώς πήγε η μάζωξη :roll:

Έχω σηκωθεί από τις εφτά... έκανα το μπάνιο μου... και βγήκα στη βεράντα για καφέ... μόνη μου :( Ποιος τρελλός κυκλοφορεί τέτοια ώρα :roll: Μου φάνηκε πως είχε μια πρωινή δροσουλα :roll: Λέτε να βγει σωστή η Ε.Μ.Υ.; :roll: Το ελπίζω, γιατί δεν αντέχω άλλο το κλιματιστικό και την κλεισούρα :mrgreen:

Πάω ν' ανοίξω το καφενείο και ν' αρχίσω να φτιάχνω καφέδες ;) Αν δεν έχετε κάτι άλλο καλύτερο να κάνετε... κοπιάστε :lol:
 #6970  από Maria77
 Σάβ Ιούλ 11, 2009 10:48 am
Καλημέρα αγαπημένοι μου φίλοι :D :D
Γιούλη ένα φραπέ σκέτο με λίγο γάλα ;) Ευχαριστώ... :D
Συγνώμη που χάθηκα για λίγο αλλά είχα διάφορα τρεχάματα... Με είχαν ειδοποιήσει ξαφνικά να πάω για να με δει το ιατρο-συμβούλιο για να πάρω και επίσημη έγκριση για το Tysabri! Πήγα και εγώ ξανά και με το που μπαίνω στην αίθουσα που βρισκόταν η επιτροπή, με ρωτάνε αμέσως: "μας γνωρίζεις ή να συστηθούμε?" και τους απαντάω εγώ: "σας θυμάμαι απο την προηγούμενη φορά!!!" Θα ήθελα πολύ να τους πω, μου μείνατε αξέχαστοι όλους αυτούς τους μήνες :!: Τελοσπάντων πήραμε και την επίσημη έγκριση...

Πολλή ζέστη αυτές τις μέρες και ανυπόφορη υγρασία που κάνει ακόμη χειρότερη την κατάσταση...μόνο μέσα στο air-condition μπορώ να επιβιώσω! :shock:

Τσακώθηκα χτες και με κάποιον φίλο μου και είχα νευριάσει πολύ και φώναζα και αυτός στο τέλος αφου τα βρήκαμε γυρίζει και μου λέει: "νομίζω όλα αυτά τα φάρμακα που παίρνεις σε επηρεάσανε στο μυαλό" και εγώ νευρίασα πολύ περισσότερο και στεναχωρέθηκα αλλά δεν είπα τίποτα γιατί δεν ήθελα να το συνεχίσω... :cry: :cry: Δεν ξέρω αν όλες αυτές οι καταστάσεις με κάνουν πιο ευέξαπτη και νευρική... :roll:

Εύχομαι να είστε όλοι όσο καλύτερα γίνεται και να έχετε ένα υπέροχο Σαββατοκυρίακο!
Πολλά φιλιά! :D
  • 1
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 2901