• ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΟΜΑΔΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΣΚΠ

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #69236  από κατερινα 55
 Σάβ Μαρ 24, 2012 12:59 pm
Mitsos83 έγραψε:Γιάννη, που να ξέρουν οι γυναίκες οτι η ομάδα δεν αλλάζει ποτε..

:text-lol:
Mitsos83 σε πληροφορώ οτι ΚΑΙ οι γυναίκες ξέρουν οτι:ΑΝΔΡΑ αλλάζεις.ΚΟΜΜΑ αλλάζεις.ΘΡΗΣΚΕΙΑ αλλάζεις.ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΠΟΤΕ!!!

:teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:
 #69237  από elenipir
 Σάβ Μαρ 24, 2012 1:04 pm
κατερινα 55 έγραψε:
Mitsos83 έγραψε:Γιάννη, που να ξέρουν οι γυναίκες οτι η ομάδα δεν αλλάζει ποτε..

Mitsos83 σε πληροφορώ οτι ΚΑΙ οι γυναίκες ξέρουν οτι:ΑΝΔΡΑ αλλάζεις.ΚΟΜΜΑ αλλάζεις.ΘΡΗΣΚΕΙΑ αλλάζεις.ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΠΟΤΕ!!!

:teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:
ειπε κανεις για καμια αλλαγη ομαδας και δεν το καταλαβα ?????????

για οσους με ξερουν να ενας καλος λογος που εχω χαθει .........
 #69239  από κατερινα 55
 Σάβ Μαρ 24, 2012 1:11 pm
elenipir έγραψε:
κατερινα 55 έγραψε:

για οσους με ξερουν να ενας καλος λογος που εχω χαθει .........
elenipir τα πιο πάνω είναι ποδοσφαιρικά υπονοούμενα.Δεν έχεις χάσει επεισόδια,μην αγχώνεσαι. :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #69240  από elenipir
 Σάβ Μαρ 24, 2012 1:14 pm

:teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:[/quote]

για οσους με ξερουν να ενας καλος λογος που εχω χαθει .........[/quote]

elenipir τα πιο πάνω είναι ποδοσφαιρικά υπονοούμενα.Δεν έχεις χάσει επεισόδια,μην αγχώνεσαι. :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:[/quote]

κατερινακι επειδη εδω μεσα εχω δει πολλα επεισοδια ...... για αυτο το ειπα !!!!
η προσαπαθεια που κανουν καποια αλλα ατομα δικα μας ειναι πολυ σοβαρη και καλο θα ειναι να βοηθησουμε ολοι μαζι γιατι ειναι προβλημα ολων μας !!!!!! οποτε καντε ενα κοπο να ανοιξετε ολοι να δειτε τι παιζει εδω !!!! http://www.facebook.com/groups/173586456083911/

ευχαριστωωω και ελπιζω να μην ειμαστε μονο 20 ατομα απο τα 10,000 που ειμαστε πανελλαδικα .....
 #69241  από xtal
 Σάβ Μαρ 24, 2012 2:37 pm
Εντάξει ποτέ δεν μ'ενδιέφερε το ποδόσφαιρο κ δεν ασχολιόμουν,
τωρα είμαι στα 40 κ εχω αλλάξει ομάδες κ θεούς,ώσπου βρήκα ένα για όλα , την ΑΕΚ (γκαντεμιά) κ "ησύχασα"..! :sad-roulette:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος xtal την Σάβ Μαρ 24, 2012 7:46 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
 #69243  από Γιάννης
 Σάβ Μαρ 24, 2012 2:42 pm
elenipir έγραψε:
Γιάννης έγραψε:
elenipir έγραψε:καλημερα σε ολους αυτη ειναι η ομαδα για δειτε !!!!!!!!
Βρήκες άλλες ομάδες εεεεεεεε;
χαχαχαχα γιαννη μου οχι ποτε δεν σας ξεχνω και το ξερεις απλα δεν εχω καλη διαθεση ....... γενικα
Τώρα το είδα αυτό, τρελάθηκα, λέω τι έπαθε, έχει κάτι μαζί μου; :romance-kisscheek:
 #69341  από marinaki
 Δευ Μαρ 26, 2012 4:09 am
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΜΠΗΚΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΧΩ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΠ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΕΥΩ ΝΑ ΜΑΘΩ,ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΑΠ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΡΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΠΑΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΡΤΕΡΙΚΑ ΝΑ ΜΕ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΩ .Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΣΑΣ ΘΕΛΩ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ.ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ Η ΦΩΝΗ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΩ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΠΙΑΝΕΤΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΕΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΛΥΓΙΣΩ,ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΛΛΑ Α Π Α Ι Τ Ο Υ Μ Ε ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΑΙΜΟΥ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΟΥΤΕ ΘΑ ΓΙΜΟΥΜΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΦΘΗΝΩΝ ΧΑΠΙΩΝ!!!ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΒΑΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ!!!!!!!!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 14