Mitsos83 έγραψε:Γιάννη, που να ξέρουν οι γυναίκες οτι η ομάδα δεν αλλάζει ποτε..Mitsos83 σε πληροφορώ οτι ΚΑΙ οι γυναίκες ξέρουν οτι:ΑΝΔΡΑ αλλάζεις.ΚΟΜΜΑ αλλάζεις.ΘΡΗΣΚΕΙΑ αλλάζεις.ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΠΟΤΕ!!!

Σκλήρυνση κατά πλάκας
Mitsos83 έγραψε:Γιάννη, που να ξέρουν οι γυναίκες οτι η ομάδα δεν αλλάζει ποτε..Mitsos83 σε πληροφορώ οτι ΚΑΙ οι γυναίκες ξέρουν οτι:ΑΝΔΡΑ αλλάζεις.ΚΟΜΜΑ αλλάζεις.ΘΡΗΣΚΕΙΑ αλλάζεις.ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΠΟΤΕ!!!
κατερινα 55 έγραψε:ειπε κανεις για καμια αλλαγη ομαδας και δεν το καταλαβα ?????????Mitsos83 έγραψε:Γιάννη, που να ξέρουν οι γυναίκες οτι η ομάδα δεν αλλάζει ποτε..Mitsos83 σε πληροφορώ οτι ΚΑΙ οι γυναίκες ξέρουν οτι:ΑΝΔΡΑ αλλάζεις.ΚΟΜΜΑ αλλάζεις.ΘΡΗΣΚΕΙΑ αλλάζεις.ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΠΟΤΕ!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
elenipir έγραψε:elenipir τα πιο πάνω είναι ποδοσφαιρικά υπονοούμενα.Δεν έχεις χάσει επεισόδια,μην αγχώνεσαι.κατερινα 55 έγραψε:ειπε κανεις για καμια αλλαγη ομαδας και δεν το καταλαβα ?????????Mitsos83 έγραψε:Γιάννη, που να ξέρουν οι γυναίκες οτι η ομάδα δεν αλλάζει ποτε..Mitsos83 σε πληροφορώ οτι ΚΑΙ οι γυναίκες ξέρουν οτι:ΑΝΔΡΑ αλλάζεις.ΚΟΜΜΑ αλλάζεις.ΘΡΗΣΚΕΙΑ αλλάζεις.ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΠΟΤΕ!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
για οσους με ξερουν να ενας καλος λογος που εχω χαθει .........
elenipir έγραψε:Τώρα το είδα αυτό, τρελάθηκα, λέω τι έπαθε, έχει κάτι μαζί μου;Γιάννης έγραψε:χαχαχαχα γιαννη μου οχι ποτε δεν σας ξεχνω και το ξερεις απλα δεν εχω καλη διαθεση ....... γενικαelenipir έγραψε:καλημερα σε ολους αυτη ειναι η ομαδα για δειτε !!!!!!!!Βρήκες άλλες ομάδες εεεεεεεε;