• δεν αντεχω αλλο....

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #69274  από arianne
 Σάβ Μαρ 24, 2012 10:44 pm
ξερω οτι υπαρχει δημοσιευση για τα ανησυχα ποδια αλλα εχω 3 μερες να κοιμηθω κ δεν αντεχω αλλο...ζητημα 3 μερες τωρα να χω κοιμηθει 6 ωρες..
το χω απτην αρχη αλλα επερνα μιραπεξιν 0,14 για 2 χρονια κ ολα καλα..μετα πηρα μιραπαρκιν 0,7 για 2 μηνες κ τωρα ειμαι χαλια..μου εδωσε ο γιατρος το νευροντιν 300 mg ενα το πρωτο βραδυ κ απτο 2δευτερο 2 χαπια..λοιπον χτες ηταν το δευτερο βραδυ κ κουνουσα κ τα 2 ποδια(ενω πριν μονο το αριστερο)κ τα χερια(το ωμο συγκεκριμενα)..δεν κοιμηθηκα δηλ καθολου..τον πηρα τηλ κ ειπε να παρω 3 χαπια,πρωι μεσημερι βραδυ κ απο δευτερα μιλαμε γιατι αν δεν με πιασει θα παμε σε ηρεμιστηκα λεει......ρε παιδια ηρεμιστηκα????απλα θελω να κοιμηθω...
 #69276  από stavrina117
 Σάβ Μαρ 24, 2012 10:53 pm
Λοιπον θα σου πω τη δικη μου ιστορια με το νευροντιν..το πηρα 2 μερες κ κοντεψα να πεσω απο τον τεταρτο που μενω..σου δημιουργει τασεις αυτοκτονιας κ πολλα ψυχολογικα..εγω δεν το αντεξα κ απλα το εκοψα..τα ποδια μου πονουσαν κ μενα παρα πολυ ειναι η αληθεια..τωρα περνω το σιντραλουντ κ ειμαι πολυ καλυτερα..αμα διαβασεις κ τις οδηγιες λεει οτι πρωτα ηταν για επιληπτικους ανθρωπους..ελπιζω να σε βοηθησα καπως.
 #69277  από arianne
 Σάβ Μαρ 24, 2012 11:00 pm
το διαβασα..τασεις αυτοκτονιας????μην μου λες τετοια..
 #69283  από ΑΝΝΑ59
 Σάβ Μαρ 24, 2012 11:53 pm
arianne έγραψε:το διαβασα..τασεις αυτοκτονιας????μην μου λες τετοια..
:scared-shocked: :scared-shocked: :scared-shocked: :scared-shocked: :scared-shocked: Εχω παρει κι εγω αυτο το..φαρμακακι,αρκετο καιρο, για τη νευραλγια τριδυμου..Τα εχω ξαναπει...20 κιλα επιπλεον..μονιμη ζαλη και ναυτια και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΗΔΕΝ !!!! Τωρα θυμαμαι οτι ,μου το ειχαν δωσει και πιο παλια, γιατι ''επαιζε'' το ματι μου ! Το πηρα για λιγες μερες..δεν μου εφερε τασεις αυτοκτονιας..αλλα μια μερα..ενοιωσα την αναγκη να....αρχισω να τραγουδαω μεσα στο δρομο...ΑΛΗΘΕΙΑ...Και δεν ηταν απο ευτυχια..ηταν κατι σαν...μανια... :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: Ειδα,σε μια βιτρινα, ενα βαζο για ζαχαρη, που εγραφε ''sugar''...και αρχισα κι εγω..''sugar...sugar...sugar...''.....