• ΚΕ.Π.Α.

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #69211  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Μαρ 23, 2012 10:10 pm
Ετσι...για ενημερωση....!!!!! Ι.Κ.Α.αριθ.πρωτ.Π51/164/23.2.2012 :greetings-waveyellow:
 #69213  από Gorge
 Παρ Μαρ 23, 2012 10:52 pm
ευχαριστω αννα αλλα εγω εχω καταθεσει τα χαρτια στο κεπα τελοσ νοεμβριου και ακομα δεν εχω λαβει μηνιμα αν ξερετε κατι που πρεπη να κανω σας παρακαλω πεστε μου
 #69215  από ΑΝΝΑ59
 Σάβ Μαρ 24, 2012 12:29 am
Gorge έγραψε:ευχαριστω αννα αλλα εγω εχω καταθεσει τα χαρτια στο κεπα τελοσ νοεμβριου και ακομα δεν εχω λαβει μηνιμα αν ξερετε κατι που πρεπη να κανω σας παρακαλω πεστε μου
Ολοι εχουμε καταλαβει τι γινεται με τα ΚΕ.Π.Α. !!!! :twisted: Ενα τσιρκο-σφαγειο ειναι, με ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ΣΤΟΧΟ...Δεν ειναι τυχαιες, οι νεες ''αποκαλυψεις'' , για ''αναπηρους-μαϊμουδες''.......!!!!Προσπαθουν,για αλλη μια φορα, να στρεψουν την ''κοινη γνωμη'' εναντιον μας!!!!! Κι εκτος απο ολα αυτα, κυριαρχει ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ανοργανωσια,ανευθυνοτητα, απαξιωση του ανθρωπου.....Πιστευω οτι, χρειαζεται ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ, απο ολους μας!!!!! :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: Αν διαβασεις την ανακοινωση του ΙΚΑ, που αναφερω, θα βρεις ενα αριθμο τηλεφωνου !!!! Δοκιμασε, να παρεις πληροφοριες, απο κει....ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ :greetings-waveyellow:
 #69219  από Gorge
 Σάβ Μαρ 24, 2012 8:25 am
αννα ευχαριστο θα προσπαθισω απο δευτερα