• Αvonex telos pame pali kortizonh...

• Αγωγές ιντερφερόνης (Interferon beta-1a) όπως PLEGRIDY, AVONEX, REBIF, BETAFERON, EXTAVIA κτλ.
Αγωγές ιντερφερόνης (Interferon beta-1a) όπως PLEGRIDY, AVONEX, REBIF, BETAFERON, EXTAVIA κτλ.
 #69141  από nikolaras
 Πέμ Μαρ 22, 2012 11:24 pm
Καλησπερα σας κ απο μενα "αρρωστακια" Καναμε 3 μηνες παιχνιδια με αβονεξ ...
Αποτελεσμα ? Χειροτερα στους περρισοτερους τομεις . Κουραση φουλ περπαταω σαν το ρομποκοπ κ με βλεπω να αγοραζω τπτ να κρατιεμαι απ την δεξια μερια γιατι μπατερνω..
Αν και ντρεπομαι ασχημα στα 23 να κυκλοφορω με πατεριτσα τωρα ειδωμεν αν θα το κανω η οχι... Μας πηδηξε κυριες κ κυριοι η αγαπητη ιντερφερονη (συγνωμη για την εκφραση) :) .
Ξαναξεκιναω κορτιζονη 2 μπουκαλακια μηνα παρα μηνα να παρω τα πανω μ. Γιατι δεν......
Ψαχνω κ πληροφοριες για υγιειηνη διατροφη τωρα κατα ποσο θα την ακολουθησω με την υπο το 0 ψυχολογια π εχω θα δειξει . Θα δω αν θα δοκιμασω κ κανα κωλοχαπο βλεπε fampyra κ περιμενουμε το καλοκαιρι να παμε διακοπες ελπιζω με λιγοτερα κιλλα κ σε καλυτερη κατασταση να δω καμια καλυτερη φαση κ σκηνη σε σχεση με την αθηνα που βλεπω 4 τοιχους δωματιου κ αλλους 4ς της τουαλετας :P Αδιαφορα αυτα π εγραψα για πολλους κ με το δικιο σας απλα ηθελα να πω καποια πραγματα σε συμπασχοντες κ οχι στον καθε τυχαρπαστο ...

Υπομονη αδελφια οσο αντεχεται οσο ζουμε ελπιζουμε για κατι καλυτερο (δν περιμεενα να το πω αυτο :confusion-seeingstars:
 #69143  από George Good News
 Παρ Μαρ 23, 2012 12:18 am
One day the sun will shine on you, οπως ελεγε και ο Gary Moore...

Αν δε σιχαινομουν τη λεξη "υπομονη", αυτη θα σου ελεγα! Καλη συνεχεια!

ΥΓ Camping ε? Πολυ καλη φαση! Ελα προς Χαλκιδικη 8-)
 #69146  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Μαρ 23, 2012 5:09 am
Δεν θα σου πω..''κανε υπομονη''....!!!!! Θα σου πω...''κρατα γερα''....!!!!! Προσπαθησε να ηρεμησεις, οσο γινεται !!! Σκεψου οτι, ξερεις ακριβως ποιο ειναι το προβλημα σου και οτι κανεις καθε τι για να το αντιμετωπισεις ! Ετσι ειναι αυτη η παθηση....ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΗ !!! Τα φαρμακα,εχουν διαφορετικη επιδραση στον καθενα μας, θετικη ή αρνητικη !!!! Κανε τωρα την κορτιζονη σου, που ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ και σκεψου ψυχραιμα, το επομενο βημα !!! Ψαξε,ρωτα τους γιατρους, μαθε και αποφασισε !!!!! ΚΙ ΕΜΕΙΣ...ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ..ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΑΣ...ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΣ....ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ....Με ''περιποιηθηκε'' κι εμενα το αβονεξ, στο παρελθον....Οσο καιρο το χρησιμοποιουσα, με ειχε ΔΙΑΛΥΣΕΙ..!!! Κι οταν το σταματησα, εμφανιστηκε εστια στον αυχενα....Τοτε αρχισαν τα μεγαλυτερα βασανα μου!!!!!Περασαν χρονια απο τοτε....παλευω ομως ακομα.....!!!!!!!!ΦΙΛΑΡΑΚΙ.....ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ.....!!!!!!!! :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: ΥΓ.Δεν ξερω τι θα κανεις,αλλά.....τα κιλα, θα τα χασεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ....!!!!! ΕΤΣΙ ?????ΚΑΙ ....με την κορτιζονη,ξερεις...ΟΧΙ αλατι και ζαχαρη......!!!!! Αντε, γιατι θα θυμωσω...Κι αν θυμωσω....δες το αβαταρ μου και θα καταλαβεις.... :laughing-rolling:
 #69149  από soulla
 Παρ Μαρ 23, 2012 6:52 am
ΝΙΚΟΛΑΡΑ ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ ΕΙΠΕ Η ΑΝΝΑ :bow-yellow: :bow-yellow: Ο ΜΙΤΣΟς ΕΙΠΕ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟς ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ :eusa-dance: ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΜΟΝΟ Ο ΤΣΑκ ΝΩΡΙς ΞΕΡΕΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΤΟΥΤΙΟ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟς ΤΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ...ΑΛΛΑ ΑΝ ΣΕ ΑΝΑΚΟΥΦΙΖΕΙ ΙΣΩς ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΠΡΩΤΟΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΠΡΩΤΟΙ :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος soulla την Παρ Μαρ 23, 2012 8:38 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #69157  από κατερινα 55
 Παρ Μαρ 23, 2012 8:31 am
ΑΝΝΑ59 έγραψε:Δεν θα σου πω..''κανε υπομονη''....!!!!! Θα σου πω...''κρατα γερα''....!!!!! Προσπαθησε να ηρεμησεις, οσο γινεται !!! Σκεψου οτι, ξερεις ακριβως ποιο ειναι το προβλημα σου και οτι κανεις καθε τι για να το αντιμετωπισεις ! Ετσι ειναι αυτη η παθηση....ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΗ !!! Τα φαρμακα,εχουν διαφορετικη επιδραση στον καθενα μας, θετικη ή αρνητικη !!!! Κανε τωρα την κορτιζονη σου, που ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ και σκεψου ψυχραιμα, το επομενο βημα !!! Ψαξε,ρωτα τους γιατρους, μαθε και αποφασισε !!!!! ΚΙ ΕΜΕΙΣ...ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ..ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΑΣ...ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΣ....ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ....Με ''περιποιηθηκε'' κι εμενα το αβονεξ, στο παρελθον....Οσο καιρο το χρησιμοποιουσα, με ειχε ΔΙΑΛΥΣΕΙ..!!! Κι οταν το σταματησα, εμφανιστηκε εστια στον αυχενα....Τοτε αρχισαν τα μεγαλυτερα βασανα μου!!!!!Περασαν χρονια απο τοτε....παλευω ομως ακομα.....!!!!!!!!ΦΙΛΑΡΑΚΙ.....ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ.....!!!!!!!! :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: ΥΓ.Δεν ξερω τι θα κανεις,αλλά.....τα κιλα, θα τα χασεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ....!!!!! ΕΤΣΙ ?????ΚΑΙ ....με την κορτιζονη,ξερεις...ΟΧΙ αλατι και ζαχαρη......!!!!! Αντε, γιατι θα θυμωσω...Κι αν θυμωσω....δες το αβαταρ μου και θα καταλαβεις.... :laughing-rolling:
ΕικόναΕικόναΕικόνα

nikolara αυτά ακριβώς
 #69179  από elina
 Παρ Μαρ 23, 2012 2:03 pm
Niκolara, επειδή δεν είσαι καινούργιος, ούτε στην πάθηση ούτε στο φόρουμ, και εδώ και καιρό διαβάζω την ατυχία σου με τις διάφορες θεραπείες που έχεις δοκιμάσει, κι επειδή ταλαιπωρείσαι από τα συμπτώματα και είσαι και νέο παιδί, επίτρεψέ μου την ερώτηση (γιατί ξέρω ότι στην τελική είναι και το πιο σημαντικό πρόβλημα των περισσοτέρων): έχεις λεφτά; έχει η οικογένειά σου;
Αν έχεις την οικονομική δυνατότητα δοκίμασε και την ΧΕΝΦΑ....
 #69244  από nikolaras
 Σάβ Μαρ 24, 2012 2:49 pm
elina έγραψε:Niκolara, επειδή δεν είσαι καινούργιος, ούτε στην πάθηση ούτε στο φόρουμ, και εδώ και καιρό διαβάζω την ατυχία σου με τις διάφορες θεραπείες που έχεις δοκιμάσει, κι επειδή ταλαιπωρείσαι από τα συμπτώματα και είσαι και νέο παιδί, επίτρεψέ μου την ερώτηση (γιατί ξέρω ότι στην τελική είναι και το πιο σημαντικό πρόβλημα των περισσοτέρων): έχεις λεφτά; έχει η οικογένειά σου;
Αν έχεις την οικονομική δυνατότητα δοκίμασε και την ΧΕΝΦΑ....
Δοξα το θεο υπαρχει λαλα ... Το χω συζητησει με το γιατρο μου κ τον φυσιοθεραπευτη μου για χενφα αλλα ολοι μ λενε οχι . Και δν ξερω τι να κανω ο φυσιο μ π ειναι κ ψαγμενος μ λεει στην ελλαδα μν δοκιμασεις για χενφα αλλα ρε παιδια να φυγω εξω ? Πως? Ουτε για αστειο θελω εδω να την κανω αλλα δεν ξερω που σκατα να ψαχτω.... Κ αν ψαχτω ποσο κανει αυτη η εγχειρηση γνωριζει κανεις πανω κατω? Εδω μου λενε οτι παιζει κ να μν ξυπνησω :P κ μου ακουγεται καπως δεν φοβαμαι απλα ακουγετε καπως
 #69245  από Γιάννης
 Σάβ Μαρ 24, 2012 3:15 pm
nikolaras έγραψε:Εδω μου λενε οτι παιζει κ να μν ξυπνησω
Όταν λέω εγώ ότι σ' αυτή τη χώρα ο κάθε μ@λ@κ@ς λέει τη μ@λ@κία του με παρεξηγείτε.
Ρε αδερφέ πως να μην ξυπνήσεις; Αφού δεν είσαι ναρκωμένος. Ποιος μαλακοάσχετος σου το είπε αυτό;
 #69249  από nikolaras
 Σάβ Μαρ 24, 2012 5:15 pm
Στην ελλαδα γινετε αδερφια ? Κ αν ναι για ποσα λεφτα μιλαμε γνωριζετε ?
 #69255  από elina
 Σάβ Μαρ 24, 2012 6:55 pm
Αφήνω ασχολίαστες τις αηδίες για το αν θα ξυπνήσεις ή όχι από μια επέμβαση που ένα από τα βασικά της πλεονεκτήματα είναι ότι είσαι ξύπνιος όταν γίνεται!!! Επίσης είναι επέμβαση, δεν είναι εγχείρηση, δεν σε κόβει και δεν σε ράβει κανείς, είναι αναίμακτη (ενοχλούμαι και μόνο που χρειάζεται να κάνω αυτές τις διευκρινίσεις, με όλους αυτούς που δεν έχουν ιδέα, αλλά άποψη εκφράζουν), την άλλη μέρα είσαι σπίτι σου! Προσωπικά περισσότερο ταλαιπωρήθηκα όταν έβγαλα ένα φρονιμίτη παρά με την επέμβαση!
Αν ενδιαφερθείς σοβαρά για το θέμα ΧΕΝΦΑ, και εφόσον έχεις την οικονομική δυνατότητα να το κάνεις, μπορείς να την κάνεις και στην Ελλάδα (αν και δεν θα έπρεπε να σε φοβίζει το θέμα του εξωτερικού), εγώ εδώ την έκανα και μάλιστα επιτυχώς.
Ο νευρολόγος σου δεν πρόκειται να σε υποστηρίξει σε αυτό, θα είναι μάλιστα (κατά πάσα πιθανότητα) πάρα πολύ αρνητικός.
Για τον φυσιοθεραπευτή σου, τι να πω, έγινε κι αυτός γιατρός; Με αυτή την έννοια, ο οδοντίατρός σου τι λέει; (αυτό ήταν σαρκασμός απέναντί τους κι όχι απέναντί σου nikolara).
Αν θέλεις πιο συγκεκριμένες πληροφορίες, ευχαρίστως να σου τις στείλω με ένα πμ.
Θα μπορούσες φυσικά πριν προχωρήσεις στην επεμβατική φλεβογραφία να κάνεις και τον υπέρηχο, που και ακίνδυνος και εντελώς ανώδυνος είναι και δεν βρίσκω και κάποιο λόγο για τον οποίο θα είχε αντίρρηση είτε ο νευρολόγος σου είτε ο φυσιοθεραπευτής σου (παρεπιμπτόντως και αυτόν ξύπνιος τον κάνεις)!