Καλημέρα σε όλους.Συγχαρητήρια για την εξαίσια προσπάθεια σας.Το site το βρήκα τυχαία αναζητώντας διάφορα για ΣΚΠ.Έχω ΣΚΠ από το 1995.Είμαι σε θεραπεία Ιντερφερονης από το 1998.Από το 1986 δουλεύω σαν πωλητής υποδημάτων.Η καρδούλα το ξέρη τι αγώνα έχω κάνει από το 1995 με τούς δειγματισμούς με βαλίτσες στις αίθουσες ξενοδοχείων και στα μαγαζιά.Ας είναι υπάρχουν και χειρότερα.Ευτυχώς δεν έχω σοβαρά κινητικά προβλήματα.Άλλα έχω όλα τα άλλα που δυστυχώς σε αυτή την χώρα νομίζουν ότι η ΣΚΠ είναι "πονοκέφαλος"!!!!! με αποτέλεσμα να μας υποχρεώνουν να δουλεύομαι δυστυχώς με τον μισό μας οργανισμό.Το δράμα μου συνεχίστηκε το 2003.Όταν ξαφνικά και από μια ασθένεια που δεν μεταδίδετε ανακαλύφθηκε ΣΚΠ και στην...γυναίκα μου!!!!!.
Χάρηκα πολύ για το forum ελπίζω ο Θεός να σας έχει όλους σταθερούς στην ασθένεια σας.
Θα ήθελα σας παρακαλώ αν κάποιος ξέρει να μου απαντούσε στο ο έχων ΣΚΠ πόσο ποσοστό% εκ νόμου έχει????.Σας ευχαριστώ πολύ και συγνώμη αν σας κούρασα.
Χάρηκα πολύ για το forum ελπίζω ο Θεός να σας έχει όλους σταθερούς στην ασθένεια σας.
Θα ήθελα σας παρακαλώ αν κάποιος ξέρει να μου απαντούσε στο ο έχων ΣΚΠ πόσο ποσοστό% εκ νόμου έχει????.Σας ευχαριστώ πολύ και συγνώμη αν σας κούρασα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Telis322 την Παρ Μαρ 23, 2012 5:50 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.