• ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ;

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #68858  από George Good News
 Παρ Μαρ 16, 2012 1:03 am
Ο καιρος πως παιζει ρολο? Ειδικα τωρα που δεν εχει πολλη ζεστη? Το ρωταω γιατι εχει 2-3 βδομαδες παθαινω διαφορα και δε μπορω να ησυχασω!

Αννα, σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να περασει γρηγορα!
 #68861  από Γιάννης
 Παρ Μαρ 16, 2012 8:57 am
George Good News έγραψε:Ο καιρος πως παιζει ρολο? Ειδικα τωρα που δεν εχει πολλη ζεστη? Το ρωταω γιατι εχει 2-3 βδομαδες παθαινω διαφορα και δε μπορω να ησυχασω!

Αννα, σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να περασει γρηγορα!
George αν και οι απόψεις κάποιες (λίγες) φορές διίστανται, σύμφωνα με τους περισσότερους από εμάς η όποια διαφοροποίηση των καιρικών συνθηκών σε επίπεδα που ξεφεύγουν από το κανονικό, μας επηρεάζει ή και μας σκίζει. Ζέστη, κρύο, υγρασία από μακρυά κι αγαπημένοι.
 #68864  από Μιμικαμ
 Παρ Μαρ 16, 2012 9:40 am
Ανούλα, περαστικά σου, εύχομαι ολα να πάνε καλά.....η κορτιζόνη βοηθάει αρκετα, το ξέρεις αλλωστε κι εσύ....παλια καραβάνα γάρ......πολλά πολλά φιλάκια :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #68870  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Μαρ 16, 2012 11:32 am
Σας ευχαριστω ολους :romance-grouphug: :banana-jumprope: Θα αρχισω με χαπια ,προς το παρον και...βλεπουμε...!!!! Ειμαι ψυχραιμη !!!! 16 χρονια....φουρναρισσα, εχω δει ΠΟΛΛΑ.... :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #68872  από Γιάννης
 Παρ Μαρ 16, 2012 11:37 am
ΑΝΝΑ59 έγραψε: Θα αρχισω με χαπια ,προς το παρον και...βλεπουμε...!!!!
Τι έγινε φιλενάδα; Πήγες; Σπίτι είσαι;
 #68885  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Μαρ 16, 2012 4:29 pm
Γιάννης έγραψε:
ΑΝΝΑ59 έγραψε: Θα αρχισω με χαπια ,προς το παρον και...βλεπουμε...!!!!
Τι έγινε φιλενάδα; Πήγες; Σπίτι είσαι;
Πηγα στη νευρολογο του ΙΚΑ, στα κεντρικα !!! Ειναι προσεκτικη και σωστος ανθρωπος....!!!! Ειδε οτι ΕΧΩ προβλημα, μου ελεγε για ενδοφλεβια....της ελεγα να περιμενω λιγες μερες.......Καταληξαμε , να παρω χαπια medrol και....βλεπουμε....!!!!! Μην ανησυχεις Γιαννακη....!!!! Το ξαναλεω...!!!!! Ειμαι ΠΟΛΥ ψυχραιμη....!!! Αν χειροτερεψω, τον ξερω το δρομο για τα επειγοντα !!!! Απορω, παντως, με τον εαυτο μου !!!! Πιο παληα, με επιανε πανικος, σε παρομοιες περιπτωσεις......!!!!Ωριμασα, φαινεται !!!!!! :greetings-waveyellow: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #68915  από kath
 Σάβ Μαρ 17, 2012 4:26 pm
Πολλα περαστικα κ απο μενα Αννα.Ευχομαι να περασει πολυ πολυ γρηγορα :greetings-waveyellow:
 #68916  από ΑΝΝΑ59
 Σάβ Μαρ 17, 2012 4:46 pm
:text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: