• Καλώς σας βρήκα παιδιά!!!

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #68859  από Tinkerbel
 Παρ Μαρ 16, 2012 8:37 am
Καλημέρα σας παιδιά και καλώς σας βρήκα! Όχι ότι χαίρομαι αφού θα προτιμούσα όπως κι εσείς να είμαι υγιής.
Να σας πω λοιπόν και τη δική μου ιστορία.Το 2006 γέννησα και αμέσως μετά ξεκίνησαν πόνοι μουδιάσματα, κούραση, εξουθένωση κ.τ.λ. Δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία στην αρχή αφού πίστευα ότι ήταν αποτέλεσμα κούρασης λόγω μωρού και αϋπνίας. Τα προβλήματα όμως συνεχιζόντουσαν μέχρι που έφτασα να σέρνω το δεξί πόδι μετά τη δουλειά και λόγω κόπωσης αρκετής.
Άρχισα λοιπόν τις εξετάσεις τις επισκέψεις στους γιατρούς όπου το 2007 "η επιστήμη αποφάνθει"... ΣΚΠ. Το Φεβρουάριο λοιπόν 2008 ξεκίνησα το rebif 44 και μέχρι τώρα το συνεχίζω. Από τότε με μαγνητικές κάθε χρόνο φαίνεται ότι η εξέλιξη δεν είναι μεγάλη αλλά υπάρχει. Το δεξί χέρι και πόδι υπολειτουργεί. Τα μουδιάσματα και οι πόνοι είναι σπάνιοι αλλά όταν υπάρχουν δεν έχουν διάρκεια πάνω από μισή ώρα. Η κούραση είναι εύκολη όμως, η όραση μου που και που είναι θαμπή και η ζαλάδα συχνή.
Από τη στιγμή που το έμαθα ήμουν δυνατή, πείσμωσα αρκετά και αποφάσισα να μην αφήσω την ασθένεια να με ρίξει. Και οι γιατροί έλεγαν ότι σε σχέση με τις εξετάσεις, εξωτερικά έδειχνα πολύ καλύτερα.
Τώρα τελευταία όμως "έχω πέσει". Βλέπω διάφορα και τα μεταφράζω ως άσχημα σημάδια!!! Είναι κατάθλιψη αυτό; Πάντως πρέπει να ομολογήσω ότι δεν παίρνω άλλα φάρμακα εκτός του rebif και προτιμώ ότι μου συμβαίνει να το αντιμετωπίζω χωρίς αυτά ή άντε με ... βιταμίνες.
Δε δουλεύω τώρα, αλλά μένω πολύ στο σπίτι αφού η ηρεμία είναι αυτό που με κάνει να νιώθω καλύτερα.
Μετά από όλα αυτά που ελπίζω να μη σας κούρασα, θέλω να σας ευχαριστήσω που βρίσκεστε εδώ και τώρα που νιώθω την ανάγκη να πω κάποια πράγματα να τα διαβάζουν άνθρωποι που θα με καταλάβουν.
Σας ευχαριστώ λοιπόν εκ των προτέρων παιδιά και αυτούς (ή αυτόν/η) που είναι η αιτία ύπαρξης αυτού του σάιτ.
Να είστε καλά. Και εύχομαι για όλους μας το καλύτερο.
 #68863  από BASILIS
 Παρ Μαρ 16, 2012 9:38 am
Tinkerbel,
Θέλω να σου ευχηθώ τα καλύτερα για σένα.
Χάρηκα για αυτό που έγραψες ότι δεν παίρνεις κάτι άλλο και το παλεύεις μόνη σου.Όσο για την επικοινωνία με το site συμφωνώ απολύτως μαζί σου.
Να χαίρεσαι την οικογένεια σου.
 #68882  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Μαρ 16, 2012 4:15 pm
Tinkerbel !!!!!!!!!!! :text-welcomewave: :text-welcomeconfetti: :text-welcomeconfetti: ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ !!!!!
 #68884  από kate2002
 Παρ Μαρ 16, 2012 4:28 pm
γεια σου...νεραιδογοργόνα!!! να μεινεις καλα σου ευχομαι!

διαβασε "τριγύρω". δεν αντιμετωπιζονται ολα "απο μονοι μας".

δε θα βαρεθω να το λεω: ψαξε τις βλεβες σου. και κανε οτι καταλαβαινεις.

να χαιρεστε το παιδάκι σας!
 #68893  από billios
 Παρ Μαρ 16, 2012 7:36 pm
Γεια σου νερα'ι'δουλα του δασους,ευχομαι τα καλλιτερα και οτι χρειαστεις εδω ειμαστε
 #68898  από Dimitris-56
 Παρ Μαρ 16, 2012 9:19 pm
Καλησπέρα και καλώς μας βρήκες !!! Και σου εύχομαι να σου πάνε όλα καλά και να χαίρεστε την οικογενείας σας !!! Περίπου και εμείς όλοι τα ιδία ήμαστε !!! Όσο για αυτά
που γράφεις έχω την ίδια γνώμη !!!
 #68899  από Nicoletta 67
 Παρ Μαρ 16, 2012 9:22 pm
:greetings-waveyellow: Γειασου Tinkerbel! Μη τα βαζεις κατω. Οτι δεν
μας σκοτωνει μας κανει πιο δυνατους! :romance-kisscheek: :greetings-waveyellow:
 #68985  από kath
 Κυρ Μαρ 18, 2012 11:19 pm
Καλως ηρθες :greetings-waveyellow: