• NA΄ΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ!!!!!

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #6569  από butterfly-
 Κυρ Ιουν 28, 2009 7:53 pm
Καλως όρισες IERENA.

Ευχομαι τα καλύτερα
 #6750  από manos81
 Πέμ Ιούλ 02, 2009 1:35 pm
KALOS TIN AN KIEGW EIMAI 9 XRONIA BETAFERON AKIAS....DEN KSERW APO AVONEX...BASIKA BOLEUEI TO MIA TIN EVDOMADA APLOS ME TROMAZEI TO ENDOMIHKO
 #6776  από kkelly
 Πέμ Ιούλ 02, 2009 11:11 pm
ΓΕΙΑ ΣΟΥ IRENA KI ΕΓΩ AVONEX ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΟΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΙΕΣ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΣΠΑΝΙΑ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ. ΛΙΓΟ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΠΟΝΑΝΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ Τ'ΑΛΛΑ ΟΚ. ΚΑΛΗ ΕΝΑΡΞΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.
 #6799  από Lena
 Παρ Ιούλ 03, 2009 10:47 pm
ΠΟΛΥ ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ? ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΕΡΙΟΔΟ?ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΑΖΕΙΣ ΕΝΔΟΜΥΙΚΗ? ΠΟΝΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΑΖΕΙΣ? ΚΑΙ ΓΩ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΝΑ Μ ΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ Ν ΑΡΧΙΣΩ ΠΡΟΛΗΨΗ Κ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.
 #6825  από maraki12
 Σάβ Ιούλ 04, 2009 7:22 pm
Ένα ντεπόν μισή ώρα πριν, ένα 2 ώρες μετά κι άλλο ένα άλλες 2 ώρες μετά.
Και η ένεση έξω από το ψυγείο από 2 ώρες μέχρι τουλάχιστον μισή ώρα πριν.
Όχι κατευθείαν από το ψυγείο.

Η "δική" μου παρενέργεια αν δεν πάρω τα ντεπόν: 5 ώρες μετά, ρίγη σα να μαι στο βόρειο πόλο. :lol:

Αλλά μια μέρα που ξεχαστηκα και ασχολούμουν με κάτι ευχαριστο και ήμουν ξεκούραστη και πήρα μόνο το ένα από τα 2 ακολουθούντα ντεπόν, δεν με πείραξε καθόλου. Αλλά την επόμενη βδομαδα που σκεφτηκα μηπως το έχω συνηθίσει και δεν τα πήρα επίτηδες, μη σας πω τι πήρα τελικά... :lol:

Αλλά το ψηλοτάκουνο, ψηλοτάκουνο.. ;)
 #6875  από LL--MM
 Δευ Ιούλ 06, 2009 4:06 pm
Καλώστηνε, καλό κουράγιο...
 #6880  από IRENA
 Δευ Ιούλ 06, 2009 6:49 pm
NTAN NTAN......ΕΦΘΑΣΕ Η ΩΡΑ!!!!!!!! ΠΑΙΔΕΣ ΞΕΚΙΝΑΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.............ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ!!!!!!ΑΛΛΑ ΤΟ ΨΗΛΟΤΑΚΟΥΝΟ.....ΨΗΛΟΤΑΚΟΥΝΟ....AVONEX ΤΡΕΜΕ....ΣΟΥ ΡΧΟΜΑΙ...........