• Πονος στις αρθρωσεις στα ποδια

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #68644  από mplearkouda
 Σάβ Μαρ 10, 2012 9:01 pm
Παιδιά έχει τύχει σε κανέναν να έχει πόνους στις αρθρώσεις στα πόδια,( γόνατα και γοφούς), σε σημείο που να δυσκολεύεται πάρα πολύ να περπατήσει? Από τη σκληρυνση δεν έχω ιδιαίτερα προβλήματα στη βάδιση/ισορροπία προς το παρόν, κάποιες μέρες μόνο μικρή αδυναμία στο ένα πόδι. Εδω και 2 βδομάδες πονάνε πάρα πολύ οι αρθρωσεις, ο νευρολόγος λέει ότι δεν πιστεύει να είναι απο τη MS, εγώ δεν πείστηκα όμως. Παίρνω παυσίπονα-αντιφλεγμονώδη, αλλά δεν βοηθάνε ιδιαίτερα.Και το πρόβλημα χειροτερεύει όσο περισσότερο κινούμαι. Έχει τύχει σε κανεναν κάτι παρόμοιο?
 #68645  από ΑΝΝΑ59
 Σάβ Μαρ 10, 2012 9:28 pm
ΝΑΙ !!!! Αρκουδιτσα, ποναω κι εγω !!! Πολυ συχνα !!! Ποναω ΚΑΙ στους μυες...ΚΑΙ στην πλατη !!! Εχω ασταθεια στο βαδισμα, σφιγγομαι οταν περπαταω, για να μην πεσω, κι ετσι μετα...ποναω !!! Σφιγγομαι,επισης, κι οταν στεκομαι ορθια , με αποτελεσμα, εκτος απο τους πονους, να εχουν φουσκωσει οι μηροι μου !!!! Ακομα,οταν τυχει να περπατησω, στηριγμενη στο μπρατσο του αντρα μου, μετα ,πονανε ΚΑΙ τα χερια μου!!!! ΑΥΤΑ τα ωραια....!!!!!! Αν εχεις τη δυνατοτητα, προσπαθησε κανεις ηπια γυμναστικη, οχι ποδηλατο, ομως,γιατι επιβαρυνει τα γονατα !!! Το καλυτερο, βεβαια ειναι το κολυμπι !!!!!!! :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #68656  από βικακι
 Κυρ Μαρ 11, 2012 12:22 pm
ΝΑΙεχω τρελλαθει στους πονους εδω και 3 χρονια.Τωρα παιρνω NEURONTIN 400mg ,3 την ημερα,και νομιζω πως ειμαι καλυτερα.Οχι οτι δεν πονας καθολου αλλα τουλαχιστον δεν κατεβαζεις παυσιπονα συνεχεια.Πες τον γιατρο σου μηπως και σε βοηθησουν. :greetings-waveyellow: